Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
90-es szintig megy a karakter ezen a szinten dölhet a zsé dögivel XDXDXD
4-es szinten 7 xp-t ad a csaták után. Ezzel vigyázz mert ha kinyírnak 1-es szintű dessert hunterrel lehet kapni élelmet meg vizet. Többit nem néztem mivel adja még.
Itt ebbe a játékba is lehet pénzt keresni, tudtok segíteni benne?, nem tudom hogy kell ezt játszani. 200 tölténnyel 4-es szintig lehet felhúzni magunkat. 10 vasat kéne szerezni. Töltényt hol tudok venni?
Szubjektív vélemény, én régebben egy évig csináltam ezeket a klikkelős oldalakat. A mostaniak se jobbak. Most komolyan, egy ráklikkelésért, ami még 20-30 másodpercig nézni is kell, átszámítva 10-20 fillért lehet keresni? Ez akkor se érte meg, és most is tévút szerintem. Mindenkinek drága az ideje.
Itt van 3 olyan oldal, ahol fizetett emailekre kell ráklikkelni, felmérések is vannak rajta, és egy rákattintás időkorlát nélkül 2-5 cent (azaz minimum 6 forint), a felmérések pedig 50 centtől 1 dollárig. És mind a három oldal 3 dollárt fizet csak a regisztrálásért. (Ráadásul a mooladays adott nekem 60 centet azért is, mert regisztráltam a quickpaysurvey-re is, pedig nem is tudtam róla.)
Amit tavaly április 2-án linkeltem be, abban november 29-én indul a tőzsdére. Ez a DBR volt az utolsó akadálya az indulásnak. Augusztus 10-től lehet kipróbálni mindenki számára.
Arra gondoltam, hogy a második linkre klikkelve talán más lehetőségek is becsúzhatnak. De valóban érdekelne kényelmi okokból itthoni meló amit a gépen simán meg lehetne csinálni. Könyveléshez nem vagyok profi.