Én csak egyszer láttam, nekem annyi bőven elég volt belőle. Úgyhogy a három már kettővel több a szükségesnél :) Engem az is idegesít, hogy a Bud Spencer filmeket ennyit ismétlik. Pedig azok tényleg nem voltak rosszak, amíg a kertévék el nem csépelték őket.
A Jumanji egy 100 éves film. Már mindenki 25-ször látta. Legfeljebb a Filmmúzeumon lenne sikere. És még csak nem is jó
te hányszor láttad? utánanéztem, az rtl harmadjára nyomta le, de tök mindegy, hiszen tudjuk, hogy a mennyiség nem jelent semmit - a bud spencer-filmek sokadjára is hozzák ugyanazt a közönséget. vannak időtálló alkotások, na:)
és, hogy a nézettségre visszatérjek, mint lejjebb magnat leírta itt úgyis a köv. adás nézettsége fog dönteni. az 1,66 kezdetnek nem rossz, de nem is olyan jó. ennél csak kevesebb lesz. (amúgy az is jól látszik a grafikonokon, hogy a kezdőnézők közül bizony az elején jópáran elpártoltak a műsortól. a tv2 nézettségében egyébként a műsor minőségén kívül van egy sokkal fontosabb tényező is - a counter-program, azaz, hogy mi megy az rtl-en, ezzel egy időben. a buta rtl meg 2 hét múlva a (kedves, de kevésbé ismert) filofax-ot fogja nyomni.
A mért nézettségről pedig az a véleményem, hogy egy 10 milliós lakosságú ország tévénézési szokásait egy 2000 - 2500 fős (én úgy tudom, hogy ennyi) mintán mérni enyhén szólva megmosolyogtató.
nem kötözködni akarok, mások is leírták, de aki ért a statisztikához az tudja, hogy a 2500-as minta másfélszer akkora, mint szükséges.
Nem ismerem az Indexen fórumozók szociális összetételét, és szerintem erről nincs is semmilyen tanulmány, de olvasni szoktam a legkülönbözőbb fórumokat, ezért tudom, hogy anyagi, politikai, vallási és minden egyéb szempontból egy nagyon heterogén társaság van itt jelen.
Ha mindenképpen ragaszkodsz az átlagemberhez, akkor nem a minimálbérből élőket kell példaként felhozni, mert ők nem az átlag. Az átlag kereset 90.000,- forint az Index cikke szerint. És az átlagmagyar sok esetben nem otthon netezik, hanem munkahelyen, egyetemen, sulinetes hálózatokba bekötött iskolákban, mert az nekik ingyér van. Ennek köszönhetően elég sok kispénzű, akár minimálbérből élő ember is hozzáférhet az internethez.
De nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy itt mindenki kivétel nélkül szidta a műsort. Egybehangzóan. Szóval nem kéne elmenni emellett, és elintézni azzal, hogy ez csak egy csoport véleménye, mert ez egy nagyon vegyes összetételű csoport véleménye.
a tetszett azért erő túlzás. Megnéztem voltak benne jó részek, unalmasabbak. Tetszik az utolsó gondolatod, véleményem szerint nagy jövő van benne amit írtál.... de most még nem tartunk itt.
Egyetértek, hogy nyitott ember végignézi, hogy véleményt alkosson!
Viszont abban nem hogy pl az internetes társadalmat átlagemberek alkotják. Kérdezem én 50 000 ft minimálbért kereső anyuka meg apuka nem hiszem, hogy megengedheti magát hogy a 4 tagú család ellátásán túl internetet is megfizessen. Az internet nem olcsó!
Egyet már megtanultam, tisztelni kell mások véleményét, de pl az sosem jó ha a körülöttünk lévő emberek véleményét vesszük általánosnak. Pl országgyűlési választás, 1 környezetben sokan 1 helyre szavaznak, de attól még lehet hogy másik környezetben meg a másika és akkor nem kell a választás után azt godnolni, hogy né már hogy van ez, mikor mi itt mind x-re szavaztunk, de y nyert!
Én a fricskázó célzást arra írtam, akik képesek 20-szor beregisztrálni és akár napokig, hetekik elkomunikálni a fantomneveikkel, hogy milyen rossz a világ, hogy lesz vv4, meg hogy vegye le az rtl. Szerinted ez is jó megoldás, ha valaki így adja tudtára a nem tetszését? Nem tetszik valami úgy kikapcsolom mint a sicc.
Ízlések és pofonok... De valaki, aki szerint ez a műsor nem volt sz@r, mondja már meg légyszi, hogy milyen pozitívumot vélt felfedezni a 2 óra alatt (a reklámblokk kivételével, amit soha ennyire nem élveztem még:)) )!!!
"De nagy f@sz vagy. Te mindent szó szerint veszel? "
azért egy szintet tartsunk már meg, én nem sértegettelek soha te sem tedd már. Ok meglátjuk mi lesz, bár azért nem nagyon hiszem, hogy mondjuk a 10. adás millió alatt lenne, de meglátjuk!
abszolut igazad van! Teljes mértékben egyet értek, majd meglátjuk mi lesz. Hogy tetszett vagy nem, tény hogy biztos hogy sokan a nagy beharangozó miatt ültek le és nem tudni hogy 2 hét múlva elmennek e bulizni vagy nem kapcsolják be a tévét!
értem, tehát neked tetszett a műsor, csak nem érted, hogy a többi fórum hozzászólónak miért nem, pedig a nézettsége nagy. Erről alább írtak. én inkább arra reflektálnék, hogy igenis a nagy cégek, márkaképviselők, média cégek, köztük a két magyar is ker. tv is, nagy figyelmet fordít ai Internetes fórumokon való hozzászólásokra, vélemény nyilvánításokra, mivel nagyon negatívan befolyásolhat egy brand, szolgáltatás, műsor bevezetését stb. a piacra. Erre külön alkalmazottakat tartanak, hogy az éles negatív véleményeket pozitív irányba lendítsék inkogtnitóban tett pozitív hozzászólásaikkal.
Nemtom, én ennyire nem vagyok biztos ebben. Persze nem mondom, h minden adat dekára 1ezik a valósággal, de legalábbis iránymutatónak megfelel. A 2000-2500 közötti minta meg - ha reprezentatív- elég jó lehet, lásd a politikai közvéleménykutatásokat. Persze tudom, h utoljára sem az a párt nyert, akit jósoltak, de meg is mondták, h a különbség olyan kicsi a támogatottságban, h akármi lehet, az hibahatáron belül van (anno mosták kezeiket :-))
Szóval ha pontosan akarja vki tudni, mennyien látták ezt a szart, akkor bátran kiáltson megint újraszámolást , de ha csak körülbelülre kíváncsi, akkor nagyjából elhiheti. (na jó, ha valaki zsírozza az AGB-t, akkor nem)
Egy kellően nyitott ember egy szar műsornál ha a legelső adásról van szó, akkor nem kapcsol el 5 perc után, hanem törekszik a megismerésre, hogy teljes képet kapjon a produkcióról, hogy legyen mire alapoznia a véleményét. Többen is írták, hogy kiváncsiságból nézték meg, és nem azért, mert tetszett. Ez szerintem evidens.
Abban is tévedsz, hogy szerinted aki "egy csomó fricskázó hozzászólást ír a műsorról", azt abszolút nem érdekli. Épp ellenkezőleg! Azért fikázza mindenki, mert ennyire kiborítja az embert, hogy milyen igénytelen a műsor. Általában annak szoktunk nagy figyelmet szentelni, ami nagyon tetszik vagy ami nagyon nem. Egyik se az érdektelenséget jelenti.
Nem hiszem, hogy az internetes társadalom véleménye sokban különbözne az átlagemberétől, mert 1.) nincs olyan, hogy átlagember, 2.) ha van, az internetes társadalmat is az átlagemberek alkotják. Szerinted nem volt olyan rossz a műsor, de az itt jelenlévők egytől egyig jól lehúzták. Ha nem is reprezentatív, de ez is egyfajta minta (mármint az itt hozzászólók csoportja), ezért nem kéne homokba dugni a fejet.
A mért nézettségről pedig az a véleményem, hogy egy 10 milliós lakosságú ország tévénézési szokásait egy 2000 - 2500 fős (én úgy tudom, hogy ennyi) mintán mérni enyhén szólva megmosolyogtató. Ettől függetlenül aki akar, az higgyen nyugodtan az AGB-s adatoknak, hisz vannak akik a yetiben hisznek, megint mások pedig a távgyógyításban. Azt pedig tiszteletben kell tartani, hogy ki miben hisz.
pontosak az adataid! 100 éves, 25-ször látták......
De nagy f@sz vagy. Te mindent szó szerint veszel? Egyébként ha csak egy csatorna lenne, és azon ment volna ez a mocsok film, akkor sem néztem volna meg.
Ennek a másik sz@rnak is csak azért volt magas a nézettsége, mert mindenki kiváncsi volt az első részre. Talán a másodikat is megnézik, abban bízva, hogy javul a színvonal. De utána tartósan 1 millió alá fog menni a nézetség. Ezt mondom annak ellenére, hogy én nem hiszek az AGB-nek.
Azért azt sem felejtsd el a nagy nézettséggel kapcsolatban, h ez egy először lát6ó műsor volt, ergo teljesen érthető a nézők kíváncsisága. 1ébként érdekes dolog ez. Ha valakinek nem tetszik egy műsor, akkor semmiképpen sem cselekedhet helyesen (azok szerint legalábbis, akiknek tetszik): ha nem nézi meg, akkor milyen alapon fikázza, ha meg megnézi, akkor minek nézte meg, ha nem tetszett? X.Y-nak meg azért van ereje ennyi fikázót írni, mert nem jelentéktelen -sőt valőszinűleg 1fajta vezérműsornak szánt-, mégis szar műsorról beszélünk, ami talán irritáló is.
1ébként ha emléxel még az Rtl pár évvel ezelőtti szuperprodukcióira -a csodálatos Első generációra (nem biztos, h ez volt a címe, de onnan lehet rá emlékezni, h minden szereplőnek legalább 2 "x" volt a nevében ), vagy a Koóstolóra, amit az akkor még Rtl-es, mellesleg qrvára hiteles Frei Tomi a saját műsorában reklámozott egy Koós interjúval (a baj már akkor sejthető volt a Tomi által eleresztett erőltetett hehék és húhák hallatán)-, akkor lát6od, h nem 1edi eset a nagy nézettségű első szám után a hatalmas bukta.
Én csak azt akartam írni, hogy nagyon érdekes helyzet az hogy itt szinte senkinek sem tetszett a műsor, de az adatai nem rosszak. Én azon csodálkozom mindig, hogy miért van ereje x.ynak egy műsorrol egy csomó fricskázó hozzászólást írni, ha a műsor abszolut nem érdekli
Úgy látszik, hogy az internetes társadalom véleménye nagyon más mint az átlagemberé, vagy én nem tudom mi lehet a megfejtés... hogy ennyire ellentétes eredmények vannak.
Arra akartam világítani, hogy a műsor nem volt olyan rossz aminek itt lefestitek. Persze rengeteget kell még javulnia. A tvk nem hiszem, hogy olvasnak topicokat. Főleg nem eresztenek rá senkit sehova, itt sem erről van szó.
én téged nem igazán értelek. foglald már össze az álláspontodat ezzel a műsorral kapcsolatban, légyszíves. Olyan vagy, mint a TV2 egy alkalmazottja, akit ráeresztettek erre a topikra, hogy moderálja a sok negatív fröcsögést.
én nem mondtam hogy jó a műsor vagy rossz a műsor. Én azt mondtam, hogy nézett volt, tehát hiába sír majd a szátok ez ha tartja az adatait akkor igen sokáig képernyőn lesz, akármilyen is a műsor
A vv3-t is szidta mindenki, de akárhonnan is nézem minden 5-k magyar ember, és minden 2. tvnéző azt nézte Magyarországon. Ergo nem csoda hogy hamarosan indul a 4.
1,66 az nem rossz. Én mondtam, hogy magasabb lesz 1 M-nál! És a poén, hogy a Jumanji ami azt hittem veszélyes lehet az rtl top listáján igencsak lemaradt az élbolytól ahoz képest hogy szombat főműsoridős film volt, és nem is rossz.