Van egy Nokia 3510 (nem i) telefonom, és a rajta lévő adatokat a szervízkábellel problémás leszedni, mert nem találtam meg a megfelelő szoftvert. (PC Suite nincs ehhez.)
Aki leszedi nekem a telefonról a címlistát (megjegyzésekkel), az sms-eket és a naptárat (Windows Xp kompatibilis formátumban), azt a fenti díjazásban részesíteném.
Én is meg tudnám oldani, de valószínűleg több idő alatt. Szervízkábelem van (Pesten) és péntek-szombatig jó lenne a dolog végére járni.
ezt azóta meg tudtad oldani? én is szívtam vele (innen többen végigélték a 9110-es listán :-) , és a távoli lezáró üzenet első 8(?) karaktere volt a sikeres megoldás.
én qtek 9000/MDA PRO-ra gyüjtök.bár maradnék szívem szerint a nokiánál,de nem igen jön ősszel kommunikátor utód.sőt lehet már soha.nekem meg ezek a zenélő fényképező tekerhető lóf@szok nem játszanak.az E széria sem igen mozdul.meg őszintén szólva a symbiannal is sok a szopás.ami nekem a legfontosabb lenne,az az office dokumentumok abszolúte korrekt konvertálása lenne.de az sem az igazi.ezér nézegetem én is a win alapu cuccokat
Lenne egy "kis" problémám. Egy 9500-t használok lassan egy fél éve. Kezdetben volt több problémám a telefonnal (beszélgetés közben kifagyott, kikapcsolt magától stb) amit a szerviz akkor egy új akkival és egy 5.22(1) szoftverrel orvosolt. Ma reggelig nem is volt semmi gond. Telefonálni akartam amikor észleltem, hogy a telefon kifagyott. Egyetlen funkcióra sem reagált. Nosza akksi le újraindit. A kezdőlap bejön, állitanám az időt és a naptárt. Kész majd OK. Na ezután semmi. Teljes fagyás a kezdőlapnál kimeredt a dög. Akksi le ismét de semmi. Na gondoltam ezzel nem kinlódok majd melóban. Beérek és próbálom újból de ugyanaz. Kivettem a sim-t ugyanaz. Kivettem a memória kártyát hátha azzal lett valami gabesz. Semmi. Ok. Akksit kinthagytam kb egy órát, majd vissza. Elindult de úgy, hogy nem állitottam be a pontos időt, dátumot. Igy megy telefon és a pda rész is. Viszont abban a pillanatban, hogy beakarom állitani az időt, dátumot, először belassul az egész - magyarul az OK gomb megnyomás után - újbók kifagy az egész.
Egyszerüen nem értem mi lehet a gond. Mi köze lehet az időnek, dátumnak ehhez?
Megmondom őszintén nem akarok hard resetet csinálni hátha van erre valami orvosság.
Megfejtettem a rejtélyt! Az eredeti biztonsági mentést nem akarta bevenni a gyomra. Leszinkronizáltam az outlookkal, adatok telefonról töröl, outlookról szinkron vissza, és így most megy! Hihetetlen sikerélmény.:)
Egy alapszabalyt kell betartani: csak erre az op rendszerre irt programot szabad ra feltenni. Mihelyst mast is felprobalsz ra tenni, instabilla valik..
Sok olyan progi van ami elso olvasatra jo ra, aztan ha kicsit utanaolvasol megsem ....
Szoval meg kell valogatni a prgket. Nekem soha semmi bajom nem volt vele, tette a dolgat, ezert is tudtam hasznalni masfel evig.
Bent van a könyvében, emlékeim szerint ctrl + chr + shift +F az akksi visszahelyezése után.. (ne aggódj ha elsőre nem jön össze, elég nehéz ennyi gombot egyszerre nyomogatni és az akksit is visszahelyezni...
Ez megformázza a C meghajtót, törli az összes prg-t, (kivéve mem kártya, de azt is illik ilyenkor megformázni, meivel az odatelepített programok nagy része próbál működni, de a bejegyzések, ini file-ok, már hiányoznak a format után a C -ről, igy adódhatnak hibák...)
elkovettem azt a hibat, hogy "ossze-vissza" pakoltam S80as programokat a 9300i-re.
a nevjegyzeket es a szukseges file-okat lementetettem, szeretnem, ha a gep visszaallna a gyari alapra. foleg a naptarat szeretnem teljesen torolni, de a telepitett es eltavolitott programok is sok szemetet hagynak maguk utan.
tovabbi kerdesem, hogy mas is tapasztalta azt a naptarnal, hogy
2006.06.01-en rogzitek egy teendot, de egy masik (pl: 2öö6.16.07) datumra, akkor berakja mind a ket naphoz? mert nekem ezt csinalja, es nem tudom miert.
szoval hogyan lehetne egy brutal hard resetet csinalni?
Egy nehéz kérdésem lenne. Van egy memóriakártyám, amit egy 9500-hoz vett egy ismerősöm, majd bekerült az én telómba (9300), ezzel még semmi gond, de egyszercsak "valaki" (ki is lehetett, ha nem én?) beállíthatott egy kártyajelszót, mert azóta más telefonokban kéri, csak nem tudom. Még nem találtam helyet ahol feltörik, de jó lenne. Tud valaki ilyet?