Keresés

Részletes keresés

Cilikécske Creative Commons License 2009.06.10 0 0 486

Szia Géza!

Ne haragudj ha esetleg bántó volt a hozzászólásom, persze hogy nem tudhatsz mindent. Ugyanúgy ahogy én sem. Egyáltalán, örülök hogy írtár erre a topicra. Ha megjöttél, akkor is gyere!

Cili

Előzmény: sz.geza (484)
micaamica Creative Commons License 2009.06.10 0 0 485

Sziasztok,

Nos, Duni! Szivünk csücske lett. Szerintem nagyon jó az egész hely. Annyit írnék, a Marinából jártak át a Magic Life-ba enni is, mert jobb volt a "menü". Mi voltunk bent vacsoraidőben a Marinában, de nem találtuk olyan extrának az ellátást, viszont mint írtam, az ottaniak átjártak, ezt a karszalagról láttuk. Mindenki ehetett-ihatott  mind a 4 szállodában, csak a Marinában bent nem lehetett, de a külső bárt, és a kint kínált szendvicseket igen. A  srtand, az ebéd a medencék közösek. ami nekem nagyon tetszett, hogy nem volt hideg a medencék vize, ami  szeles időben mikor a tenger nem olyan kellemes esetleg,  akkor is használható. A programok a Magic Life részen voltak, egyszer volt medence-party a Marina részén, de ott van még egy 4* szálloda.

Ne izguljatok, biztos jó lesz, bár a banán, és szörf, stb, nincs benne az árban, ami azért kár, ha gyerekkel mész. Nekem a görög Magic Life-oknál sokkal jobban tetszett! Mondjuk, a szállodán kívül túl sok lehetőséged nincs. Taxik állnak a szálloda szélénél, de mi csak Neszebárba mentünk, oda is német csoporttal, mert nem volt magyar idegenvezető. Ha van valami szívesen válaszolok!  

sz.geza Creative Commons License 2009.06.10 0 0 484
Sziasztok!

Cilikécske: Bocsánat, mindent nem tudhatok, előttem csak a katalógus volt, mélyebben nem ástam bele magam a témába. Micaamica beszámolóját viszont megkerestem és elolvastam.
Okusaba: köszi a tippet, megnéztem a Holydaychecken a képeket, egyre jobban érzem, hogy jól választottunk :)
Előzmény: Okusaba (483)
Okusaba Creative Commons License 2009.06.10 0 0 483
Szia:)

Természetesen írok beszámolót, és a Marina Royal Palace-t is meg fogom nézni.
Az utazási irodában ahova járok, az egyik hölgy járt már a ML Duniban, ami most Hotel Duni néven fut, s csak jókat mondott róla. Azt mondta, hogy pont a Marina miatt vették ki az ML-ből, mert ez egy 5 szállodás üdülőfalu, szabad átjárással a hotelek között. S sok ML-es vendég ellepte az 5*-os Marinát, annak szolgáltatásait igénybe véve, nem éppen kultúráltan. Ezért is mertünk most belevágni, mert reményeink szerint a hotel tartja az ellátásban az ML szinvonalat.
A Marináról láttam képeket a HolydayCheck-en, gyönyörű. S ez a hotel van közvetlenül a tengerparton.
Előzmény: sz.geza (479)
Cilikécske Creative Commons License 2009.06.10 0 0 482

Susika 28!

Akármelyikbe is fogsz utazni, szerintem mindegyikkel csak jól jársz.

Üdv: Cili

Előzmény: Susika28 (477)
Cilikécske Creative Commons License 2009.06.10 0 0 481
A Duni Hotelban még Magic Life-os korában Micaamica járt 2007-ben, írt is róla beszámolót.
Előzmény: Cilikécske (480)
Cilikécske Creative Commons License 2009.06.10 0 0 480

Kedves Géza!

Kijavítanálak annyiban, hogy Bulgáriában nem még nincs Magic Life, hanem már nincs!

A Hotel Duni korábban az volt. Okusaba megy oda a hét végén, biztosan kapunk Tőle majd élménybeszámolót.

Előzmény: sz.geza (479)
sz.geza Creative Commons License 2009.06.10 0 0 479
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy bár a Greennél is lehet foglalni ezekbe a szállodákba, de nem mindig kedvező feltételekkel, mert sok esetben csak bécsi indulással foglalhatóak. Ez így elég macerás szerintem..
Volt már valamelyikőtök Bulgáriában (Duni) a Hotel Marina Royal Palace-ban? Tapasztalatok? :) Tudom, hogy témánál kellene maradni és bár nem Magic Life szálloda, de idén mindenképpen Bulgáriába szerettünk volna menni, és a TUI-nak ott még nincs ML szállodája.
Előzmény: nagyutazo leszek (475)
Okusaba Creative Commons License 2009.06.09 0 0 478
Ezen a fórumon sok ML szállóról találsz élménybeszámolót, érdemes olvasgatni.:)
Én Tunéziában voltam a ML Manarban, Egyiptomban meg a Sharm el Sheikh-ben, és Hurghadán a Kalawy-ban. Mindegyik szép és jó volt, és más volt az erősségük. Attól függ mit szeretnél. Mindhárom hotelben jól éreztük magunkat. A sharmiban nem tudtam fürdeni a tengerben, mert nem rajongok annyira a halakért, de aki búvárkodik, annak lehet épp ez a tökéletes. A Manarnak talán az egyetlen hátránya az elhelyezkedése, nem éppen központi rész, de nem sokat mentünk ki a hotelból, s akkor meg taxiba ültünk.:) A Kalawynak meg a hátránya az előnye, tényleg a puszta közepén van, élveztük, hogy akármerre nézünk a természetet látjuk.
Egy biztos, mindenütt nagyon jól főztek, jókat ettünk.:) Jobb és minőségibb a főztjük mint amit más hotelekben tapasztaltam.

Olvasgass, nézegess, válogass.:) S majd beleszeretsz valamelyikbe:)

Vasárnap indulok a bulgáriai Hotel Duniba, ami már nem ML de két éve még az volt. Majd irok erről is.)
Előzmény: Susika28 (477)
Susika28 Creative Commons License 2009.06.09 0 0 477

Szia Okusaba!

Ó, akkor a dolog leegyszerűsödik, mert a TUI-nál érdemes foglalni. nyílván a saját márkájukat jobb feltételekkel adják :-)

Jó, akkor megnézem a leírásokat, igazából eddig csak a neten böngésztem és sok szállodát vizslattam. Még azt sem tudom, hogy hová menjünk! komolyan. Legszívesebben mindenhová! Törökország olcsóbb, ugyanakkor Görögország fan vagyok :-) Nagyon jófejek, mosolygósak, kedvesek, jó a kaja, és sorolhatnám!!! De Egyiptom is vonzana! Ráadásul a Vöröstengeri búvárkodás... :-)

Te hol voltál ML-ben? Ajánlasz valamit??? :-)

Előzmény: Okusaba (476)
Okusaba Creative Commons License 2009.06.09 0 0 476
Szia Susika

Teljesen mindegy melyik utazási irodában foglalsz ML utat, a TUI-val utazol. Ugyanis a Magic Life a TUI-é. Közvetítőként persze árulják többen is.

Hogy melyik hotelben van az árban a motoros vizisportok is, azt az adott szálloda leírásában találhatod meg. Általában az imperiál szállodákban igen.

Az igaz, hogy a "sima AI"-ban is benne van az evés, ivás, szórakozás, de amit tapasztaltam az ML-ben, azért az más minőség.:)

Melyik szállodát néztétek ki?:)

Okusaba
Előzmény: Susika28 (474)
nagyutazo leszek Creative Commons License 2009.06.07 0 0 475
Szia Susika28
Ha jól tudom a Green Travel ajánlatában is benne van.
Tavaly a ML Kemer imperialban voltunk,tényleg nem kell fizetni a sportokért:vizisi,banán,kajak,búvárkodás.Itt nem volt parasailing,de a szomszéd szállodától 6O euroért elvittek hármunkat
Előzmény: Susika28 (474)
Susika28 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 474

Olvasgattam a Magic Life szállodákról, de egy nem világos nekem. Magyaországon csak a TUI-val lehet utazni ezekbe a szállodákba? mert csak ennél az irodánál láttam ajánlatként ezeket a típusú all inclusíve hoteleket.

És tényleg benne vannak a sportok is a szolgáltatásokban? Mert egy sima ALLInc hotelban is van evés,ivás szórakozás!

De ha mondjuk benne vannak az árban a vízi szórakozási lehetőségek is, akkor az szuper.

Előzmény: csajszika29 (473)
csajszika29 Creative Commons License 2009.05.30 0 0 473

Szia lala40!

Nagyon jó döntés :) Mi voltunk abban a szállodában, és tényleg nem fogsz unatkozni. A rengeteg csúszda, hát, szuper!

A magic Life eleve nem szólhat unatkozásról, persze nyitottnak kell lenni. Én szeretem az animátorokat, eddig csak jófejekkel hozott össze a sors. Én bírom őket, ahogy elcibálják az embert ide-oda programokra, íjászkodni, szörfözni, teniszezni, röplabdázni :) Minden órára juthat valami.

Jó utat nektek! :)

Lala40 Creative Commons License 2009.05.21 0 0 472

Kedves Csajszika29!

Egyetértek veled, hogy fontos  a kultúra és nem csak a szálloda. Mi ezért megyünk TörökO-ba, mivel idegen kultúra, meg akarom ismerni...A Törökország TOP10 topikban bátorodtam fel én is a Magic Life szállodára, és itt is megerősítést nyertem (miután észrevettem van ilyen topik :-D)

Én végül a Waterworld imperial-ba megyek :-) reméljük a legjobbakat.

Az tényleg megynyugtat, hogy attól nek kell aggódnom, unatkozni fogok! :)

Előzmény: csajszika29 (471)
csajszika29 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 471

Szia!

Persze, a Magic Life szállodák alapjaiban egy szintet hoznak, amelyet ha megszokik az ember, nehezen adja alább (félpanzió, mindenért fizetni a helyszínen, stb.) Ezeknek az a varázsa, hogy ott csak a nyaralást élvezed, NO gond.

Szerintem fontos az adott ország kultúrája is, mert mi sokat megyünk, nézelődünk. A mallorcai hangulat teljesen más lehet, mint a görög és mint a török.

A KOS szigeti Klub Magic Life engem is érdekelne, bár azt mondják szeles, inkább szörfözésre jó. Mondjuk ML-ben azt is ki lehet próbálni :)

Előzmény: Jacques de Molay (465)
Jacques de Molay Creative Commons License 2009.05.18 0 0 470
Ja, én nem vitatkozni szerettem volna, hanem tényleg így gondolom. Ugyanúgy írhattam volna Törökországot, vagy bármilyen olyan uticélt, ahova a ML visz.
Előzmény: Okusaba (469)
Okusaba Creative Commons License 2009.05.18 0 0 469
Szia.

Mivel ez a topik egy bizonyos szállodaláncról szól, kéretik a témánál maradni. Görögország reklámozására akad alkalmasabb topik. Ellenben szivesen olvasnánk beszámolót a Kos szigeti ML hotelról, ha már Görögország a téma.
Vita meg eddig nem volt itt, s szeretnénk ha így is maradna.

Okusaba
Előzmény: Jacques de Molay (467)
Jacques de Molay Creative Commons License 2009.05.17 0 0 467
lécci ne kövess topikokon keresztül, mert kénytelen leszek moderáltatni téged emiatt, köszi.
Előzmény: Törölt nick (466)
Jacques de Molay Creative Commons License 2009.05.17 0 0 465
Nem mindegy, hiszen a szállodák mindenhol ugyanúgy néznek ki, a kaják ugyanolyanok? Szóval szerintem menj nyugodtan Görögbe, ugyanolyan jó lesz.
Előzmény: csajszika29 (464)
csajszika29 Creative Commons License 2009.04.28 0 0 464

Szia! :)

Ezt nem hiszem el, tényleg...:( Ennyi eszem volt, vágyakozom, de nem nézek utána.

Eddig csak ötlet szintjén gondoltunk Mallorcára, szállodákat sem néztünk, mert úgy voltunk vele, várunk még...de ez most hidegzuhany :) A katalógus meg az asztal alatt...NO COMMENT :)

Annyira bejött ez a Magic Life dolog, hogy teljesen rápörögtünk, de most érdekes helyzet ez így. Egy részről ragaszkodnék a Magic Life dologhoz, mert nekem is nagyon bejött, szerintem sok szempontból gazdaságosabb megoldás, és tartalmasabb a nyaralás ML-ben, ugyanakkor Spanyolországba terveztük eredetileg a látogatást. A gyerekek miatt pedig főleg megéri...

Bár csak ennyi gond legyen az életben :)

Mallorcáról viszont nagyon sok szépet és jót hallottam, olvastam. Mindenképpen egyeztetek a barátnőmmel, aztán kitaláljuk. Egyébként Magic Life szállodákban nem voltunk többen, csak a Waterworld-ben. Viszont TUI-val és Gulettel többször utaztunk All Inclusive szállodákba (Görögországba, Tunéziába), és nagyon szuperek voltak.

Nagyon köszi, hogy felvetetted a dolgot, lehet érdekesen néztek volna rám a TUI irodában, ha berobogok egy ilyennel :)

Előzmény: Okusaba (463)
Okusaba Creative Commons License 2009.04.27 0 0 463
Szia:)

Szép tervetek van és roppant érdekes. Kíváncsi leszek hogy hozzátok össze Mallorcát a Magic Life-al, ugyanis ott nincs ML szálló.:)

Milyen ML szállodákban jártatok még?

Okusaba
Előzmény: csajszika29 (462)
csajszika29 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 462

Sziasztok,

A barátnőmmel és 2 gyerekével rendszeresen utazunk együtt, így már többször utaztunk TUI-Gulettal és elégedettek voltunk. Tavaly a Magic Life szállodák közül Törökországra esett a választás, azon belül is a Waterworld-ra (elsősorban a 2 gyerek és a csúszdák sokasága miatt). A picúrok szórakoztatásáról pedig a Mungo klubbos animátorok is gondoskodtak, nagy sikerrel. A szálloda szép, szerintem a kaja is bőséges és finom volt, egész nap étel-ital, mulatozás, szórakoztató programok, animátorok, stb. Törökországban rengeteg szép látnivaló van, izgalmas hely, mindenképp érdemes elmenni. Persze lehet sokaknak nem jön be a török módi, de mi nagyon élveztük :) 

Idén Mallorca lesz a célállomás, igaz még konkrétan nem néztük a szállodát, az viszont biztos, hogy Magic Life-ba megyünk. Mindnekinek ajánlom, aki aktív és tartalmas nyaralást akar. Annak éri meg igazán, aki ki akarja próbálni a rengeteg sportot - mi imádtuk a szörfözést és vízisít :-) - tartalmas programokat akar. A legjobb, hogy ezekért a helyszínen már nem kellett fizetni, mert azért ML. A leginkább egyébként a programok mellett az italokon spóroltunk, mert a nagy melegben igazán sokba került volna 4 emberre a folyamatos folyadékpótlás. A fagyiról nem is beszélve...

Cilikécske Creative Commons License 2008.11.26 0 0 461

Megérkeztünk a Sharm el Sheikh-i Magic Life-ból.

A hotel minden igényünket maximálisan kielégítő szálloda volt. Igényes épületek, gyönyörű ápolt kert, kényelmes tágas szobák. Az ételek változatosak és finomak. Előzékeny, kedves  személyzet. A hotel mellett mindkét oldalon más hotelek is voltak, a túristabazár 2 perc  gyalog. Old Sharm 29 km.

A Magic Life tengerpartja:

A hotel előtt egy korallpad húzódik. Nagyon szépek a korallok, a fal meredeken szakad a mélybe. Halak ezerszám, kicsik és nagyok is.  Nekem a korallok érintetlennek tűntek, nincs egyáltalán lepusztulva, szép színes vízi világ tárult elénk. A korallpadhoz egy hosszú stégen át lehet kimenni, minket nem zavart ez a távolság. Minden nap (amikor a hotelben voltunk) többször is sznorriztunk.

Azonban annak, aki egész nap sznorrizni szeretne, nem ajánlom a hotelt a következő miatt: amikor mi voltunk, minden nap nagyrészt a piros zászló volt kint. Ez elméletileg azt jelentette, hogy a stég végénél (a korallpadnál) vízbe menni tilos. A gyakorlatban voltak azért ennek a pirosnak "árnyalatai" , mert sokszor beengedtek minket. A piros zászló oka a nagyon erős szél (nagy hullámok) és az áramlatok voltak. Az áramlatok (rendesen húzott befelé a tengerbe) itt nagyon veszélyesek , és a vizi animátor srác szerint nagyon komolyan kell venni. A sárga zászló (ez azt jelentette hogy mérsékelt a szél, és mérsékelt figyelem szükséges) alig-alig volt kint az egy hét alatt, akkor is csak 20-30 percekre. Igazság szerint a zöld zászlónál lehetne nyugodtan élvezni a tengeri örömöket. Igen ám, de zöld zászlót mi nem láttunk leeresztve sem. Megkérdeztem, hogy miért. A válasz meglepő volt: itt arra nincs szükség, zöld zászlójuk nincs is . Itt mindig figyelni kell (azok a fránya áramlatok!!!, és az erős szél!).

Közvetlenül a part homokos-kavicsos volt, kb 200 m sekély. Kisgyerekeseknek is jó.

Ha kérdés van a hotellel kapcsolatban, szívesen válaszolok.

Petike70 Creative Commons License 2008.09.27 0 0 460
Sziasztok.

09.03-án indultunk a párommal a Törökországi ML Seven Seasbe. Török légitársaság gépével ( sky airlines) mentünk. A repülőn az ellátás elég szegényes volt. Viszont nem késett.
A szállodába érkezésünkkor koktéllal vártak. Itthon francia ágyas szobát kértünk, ennek ellenére a villákban kaptunk egy két ágyas szobát ( nem francia ágyasat). Miután lementünk a recepcióra és mondtuk hogy szeretnénk egy francia ágyasat, a fő épületben kaptunk felár nélkül egy francia ágyas szobát. A kiszolgálásról annyit hogy a takarítás ragyogó volt a szobába, a minibárt töltötték. Az étkezéssel nem volt semmi gond, sose maradtunk éhen;)
A személyzet mindenhol kedves, mosolygós volt, az animátorok nem voltak tolakodóak.
Mind a levegő, mind a víz hőmérséklete nagyon jó volt.

Dióhéjban ennyi.

Szívesen vissza mennék.

Sziasztok
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 459
Mi november 21.-én indulunk. Már számolom a napokat.
Előzmény: Cilikécske (458)
Cilikécske Creative Commons License 2008.09.26 0 0 458

A családom tagjai boldogok hogy ML lesz, csak nekem voltak más elképzeléseim. Hát ez van, de én is örülök hogy végre konkrétan lesz mit várni. Bár még a november 17 olyan messze van! Az ára pedig kifejezetten kedvező így előfoglalással!

Előzmény: Okusaba (457)
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 457
A Travel Service-ről nem tudom mit gondoljak, remélem nem lesz gond.
Sajnálom, hogy nem jött össze amit szeretettek volna, és remélem jó lesz majd igy is. A sharmi ML-t ajánlani tudom, ahogy elnéztem a többi utazási iroda árait, nem is olyan drága. Bár igaz én csak 2-3 felnőttben gondolkodom és nem családban. Nálunk a fiam most nem jön, épp akkor fog szóbelizni angolból. Így most hárman megyünk csajok.:)
Okusaba
Előzmény: Cilikécske (456)
Cilikécske Creative Commons License 2008.09.26 0 0 456

Nálunk változások vannak. A már biztosra kinézett Sharm-i hotelba való foglalás  nem jön össze, ezét újra a ML-vel kacérkodunk. Mi is pesti indulással (Ez az idén jóval kedvezőbb árban a bécsinél). A repülés sajnos Travel Service, amiről nem sok jót hallottam. Hétfőn válik biztossá az utunk.

Cili

Előzmény: Okusaba (455)
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 455
Pestről indulunk. Előfoglalással, best price szobában, mindenestől 155.000/fő. Jobb ár jött igy ki mintha bécsből mentünk volna.
Előzmény: Cilikécske (454)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!