És ugyan mit csiripeltek a verebek már megint? :))))
Valami érdekes lehet, ha végre újra neki láttál. :)))
Mi lesz a témája:
Különben pénteken reggel megyünk ki végre megint a kintiekhez. Igaz most csak a hétvégét töltjük kint, de szeretném bemutatni, és már nagyon várnak is minket.:)))
Kis focistát hordasz a szived alatt!;))) Nagggyon helyes, ráfér a nemzeti 11-ünkre végre 1 világlklasszis! Hétvégén a Reality-n szülés történeteket adtak, nem tom, bejön-e Nálatok? Mihamarabbi gyógyulást kivánok!
Ne csodáld, ha erre a nickjére talán nem emlékszel, hiszent ezt csak az itteni Fórumon használja.
Különben ugyan olyan réges-régi őskövület a chaten, mint jó magam, hiszen csak a legelső naptól kezdve volt fent csupán, akár csak én.
Az ottani neve sokáig -LZ- volt, majd Bonzó lett.
És azon se csodálkozz, hogy annyit Öreganyózik, hiszen ha Te is olyan régen ismernéd a társaságot, mint mi, akkor már nem is csodálkoznál rajta, mert akkor tudnál olyasmit is, ami ezt megmagyarázná Neked. :))))))
Tudod, az én cicáim senkit sem zavarnak, hiszen pont az Ő legnagyobb védelmükben soha sem mehetnek ki a lakásból.
Ezzel megkímélem a szomszédokat is, de leges leginkább a cicáimat, a gyűlölködő emberektől.
Egyébként nagyon is szófogadó, aranyos, rendes kis cicusok.
De mivel nincs két teljesen egyforma ember, így nyílvánvaló, hogy eltérő gondolkodású, és mentalitású emberek is vagyunk, így másként is vélekedünk sok mindenről.
De hát, én már nagyon-nagyon régen megtanultam elfogadni mások másságát is, így tolerálni tudok sok mindent.
Abból indulok ki, hogy én mindenkit olyannak fogadok el amilyen, tehát bizony elvárnám cserében, hogy engem is fogadjanak el olyan kicsit csodabogárnak, amilyen vagyok.
Ha én nem sértek, nem bántok meg senkit, akkor azért szeretném, ha engem sem sértenének, bántanának meg, hiszen nincs is miért.
Tudod, hogy én mindig is szelektáltam olvasás közben.
Nem látom értelmét, hogy neki álljak vitatkozni, de ezt már a chaten is így csináltam.
Ezzel tudtam nagyon sokakat kiborítani, hogy egyszerűen nem reagáltam sehogy sem a provokációjukra.
Ha normálisan írtak nekem, akkor szívesen leveleztem velük, de ha megpróbáltak cikizni-provokálni, akkor nem voltam hajlandó válaszolni.
A képeknél is direkt odaírtam, hogy Neked és a cicaszeretőknek raktam fel.
Aki nem szereti őket, annak nem kötelező megnézni, átlehet rajta ugrani, és főleg nem kötelező rá reagálni, hiszen nem is lett megszólítva a képekkel kapcsolatban.
Azért őszintén, nagyon jól esett, ahogy páran reagáltatok rá.:)))))
Neked hogy tetszenek a kis csibészeim? Ez viszont érdekelne.:)))
úgy...arra nem válaszltál, hogy a kötekedésen és az öreganyózáson kivül írtál-e itt bármit is?:) Egyébként a te nickedre nem is emlékszek...naon régen lehetett)))))