Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
A szokásos Wembley-ben rendezett Jaguars-találkozó mellett Londonban a Tottenham Hotspur Stadiumban játszik majd külön-külön a Chicago Bears és a Minnesota Vikings valakivel, illetve Németországban, Münchenben az Allianz Arénában lesz pályaválasztó a Carolina Panthers.
De mindenki más. Én személy szerint besokallok a végére, pedig én tizedannyit nem éjszakázok mint a hardcore rajongók!
Arról nem beszélve, hogy itt Mo-n hála a Net4-nek van XFL, CFL és európai amerikai foci is, szóval aki hardcore fan, annak folyamatos az amerikai foci ellátottság
Én már nem igen nézem ugye irtam ez nálam 1 érdekesség, ha nincs más nézem. De ti imádjátok, ilyenkor januárba nem fog el titeket szomorú érzés, hogy mindjárt vége és kb szeptemberig várni kell az NFL-re?
"Érdeklődője is lesz, ugyanis több insider (Jordan Schultz, Ian Rapoport, Tom Pelissero) is arról számolt be, hogy a Chargers és a Raiders is küzdene a kegyeiért, és Harbaugh is szeretne visszatérni a profik közé."
Az lesz a vicces, ha a Steelers és a Jaguars kikap, a Colts (vagy a Texans) győz, akkor a Broncos - Raiders meccs eredménye fog dönteni, hogy a Jaguars vagy a Steelers jusson tovább. Ha a Raiders nyer, akkor csak két csoportból lesz csapat holtversenyben és bármelyik AFC South csapattal szemben bukja a tiebreaker-t a Steelers. De ha a Broncos nyer, akkor három csoportból állnak azonos eredménnyel, más tiebreaker-ek számítanak. Az első 4 vagy nem érvényes vagy döntetlen, az 5. (a győzelmek erőssége) dönt a Steelers javára.
Valahogy olyan szerencsétlenek ezek a felállásokkal kapcsolatos szabályok. Ott volt Toney rossz felállása, Jawaan Taylor is állandóan rossz helyen áll fel, aztán azt meg alig fújják be. Nem tudom, hogy lehetne egyértelműbbé tenni...
Igen láttam a tv-be a reklámokat hogy az angol labdarúgás is ment, ill a darts szünetekbe nem győzte a sport tv nyomni, hogy folyamatos élő NBA.... hát nem tudom lehet maradi vagyok, de a karácsony ne erről szóljon már, a játékosoknak otthon kéne lenni a meghittségbe a családdal. Persze tudom fizetik őket, mint ahogy a Szenteste szintén a studioba ülő kommentátorokat is.
Miattam nem, nálam a karácsony a családról és a szép karácsonyi együtt töltött pillanatokról szól, sose néztem karácsonykor sem focit sem NFL-et, se kosárlabdát se semi élő sportot. 😊
Éppenséggel, a lentieken kivül, éppen miattad kell játszani. Neked kell a szórakozás az "ünnep" során, és el lehet neked adni a reklámokat is közben. BAU.