Nagyon kéne a segítség. Van egy 4.0 V8-as S-Type-om, már egy ideje ki van vonva a forgalomból ezért nem tudom sehova elvinni. Viszont szeretném tudni, mi baja van, érdemes-e megcsináltattni. Tud valaki olyan embert ajánlani, aki kimegy és (ha lehet) számitogéppel is átnézi a kocsit?
helló....eladóvá vált : 4db Continental nyári gumi 225/55 R16 W TL 8 ezer/db ill 4 db Michelin nyári gumi 225/55 R16 95V 12 ezer/db - igény esetén eredeti Jaguár alu. felnin - 25 ezer/db.....a felnik külön is eladók 15 ezer/db.....ez a Michelin...
ajánlom elolvasásra az - xtype.blog.hu -t.....ezt eprescsibe? írja, a második x-type-ját büvészkedi, közbe volt egy s-typeja is - arról "kercerece" néven irt nagyon tanulságos, használható blogot !!!
szóval helló vér profik!nyáron vettem egy 2001-es 2.5 v6-os X-typot.húúú hát voltak gondjaim.a gyertyák úsztak az olajban,a lengéscsillapító elposszanva a szilentek úgy szint.hibák elhárítva.Na de most jön a java!!!!lehült az idő és olyan tünetet produkál,hogy míg nem melegszik a motor az 1,3,5 henger nem működik és mivel erröl a sorrol kapja a fék a levegőt ezért hát a fék sem működik.gyertyákat cseréltünk,trafókat cseréltünk,hőbomba is cserés.de még mindíg nem működik motor kontrol lámpa világít sőt még egy kis narancssárga ovális lámpa is világit és az irja:NOT AVAILABLE CRUISE.segítség!!!
s-type 3000 2000.év automata válto convertert keresek vagy fel ujjitattnám a régit.bár fogalmam sincs hogy mi a baja.ha ért hozzá valaki?elöre is köszönöm.mellesleg eladnék korekt áron motor kaszni komplett hátso futomüm alkatrészeket +gyári navi cd tár és sok más aproságott.ha esetlleg valakit érdekel.köszönöm.06304199552
egy olyan kérdésem lenne, hogy ha beleugranék egy s-type-ba akkor alkatrészt lehet hozzá találni, úgyértem bontanak páran ilyen autót itthon?
persze nem fékbetét meg ilyesmire gondolok hanem amit bontva is meg lehet kapni, valami tönkremegy, kormánymű, váltó, mechanikai alkatrészek- ajtózár, vagy akár lámpák stb stb.. 4.0 érdekel leginkább bár még nem lett biztos hogy mi lesz 3.0 vagy 4.0 2000 körülire gondolok.
és a 99es 4.0 motor tényleg annyira felejtős lenne?
mégiscsak egy ford, nem hiszem el hogy nagy kalap vacak lenne.
Sajnos ez túlságosan drága... Azt hittem spórolhatok, ha tudom, hogy milyen hibával viszem szervízbe és nem tudnak becsapni, de ekkora számok láttán elgondolkodtató.
helló...ISO-CAN adapterkábel UBox 02-re van egy száma is 1684 465 588.....nekem is ez kéne, de kb.200ezer forint - lehet kapni a Bochnál- ez a kábel, programot nem tudok...............szia
2004 diesel s-type-hoz keresek javítási kézikönyvet, ha lehet magyar nyelven, vagy angolul, esetleg 2004 előtti tipus is érdekel.
Továbbá hozzáértőktől kérdezném, hogy milyen kábel és program szükséges a hibakódok kiolvasásához. Nem csak motorkódot szeretnék olvasni, hanem a klíma hibáit, tolatóradar, stb.
szia ....hol az az autó ? a Használtautó.hu-n nem látom...egyébként az a blog amit ajánlottam az a V8-ról szól.....2000-ben a Ford gyártotta a Jagot, a 3000-est is a 4000-est is
hát.....nem lebeszélni akartalak, hanem azt, hogy nem kell megijedni...FORD - ha egy jót sikerül találni, nem olyan vészes...persze nem árt ha értesz az autóhoz - vagy legyen tele a pénztárcád...../én még az elődjébe szerettem bele a hatvanas években, az MK II.-be, úgy hogy amikor ez kijött 1999-ben, akkor én is azt mondtam, hogy na ez az ami KELL nekem....
sziasztok cat5409 hát el olvastam nem tudom elég fanatikusnak kell lenem hogy vegyek egy JAG-ot de sajnos annyira tetszik a forma hogy még az irás sem tudott lebeszélni a vásárlásról majd jelentkezem ha van egy és lehet hogy sok segitséget kérek tapasztalt JAG tulajdonosoktol alkatrész beszerzés miatt sziasztok