én is a többiekkel érkezem, téged majd felkeltünk félidőben :D a pia meg helyben van, ami külön szuper ha jól tudom, mert ez egy fogadó ugyebár. cool :D akkor hát este
huh, köszi az ajánlatot, úgy néz ki, élnék is vele... megpróbálok fél3kor az Örsre érni. Viszont azt kérném, hogy mailben ( gee-em@freemail.hu ) elküldenéd nekem a mobilszámod, meg hogy milyen kocsit/embereket keressek? :)
Ugy van , hogy F3,és 3 között jön a nép ide hozzám , és én engedem be őket !!
De ha ugy gondolod akkor elöbb ide jöhetsz , mert én még alszok elötte egy kicsit ..... és akár aludni is tudsz te is ha akarsz ! Inni meg a meccs közben is tudsz ... pia annyi mint a szemét !!!
big l: többiek hányra mennének? megnéztwm a térképen a címet, tömegközlekedéssel elég jól el lehet érni a 40 É-vel, ugye? Javíts ki, ha van ötleted, h mivel jó odajutni éjjel (előtte mulatozom a városban:))
Hová mehetnénk, hányra, hányan, meg ilyesmi.. én nagyon rajtvagyok a témán, nem voltam még ilyen közös meccsnézésen (pedig big l-el annak idején a 2001-2002es szezonban ismerkedtem ösze), és ez a Game 7 pedig egy ilyenért kiált, jobb alkalom nem is lehetne... hány (ezer) éve nem volt Game 7 döntő az NBAben... :)
Valami miatt mindenképp Deron Williams kell nekik. Eladják érte Nelsont, sz'al végülis cserélnek irányító poszton. Francis-t meg 2-esre akarják tenni. Végülis érthető, ha ennyire kell nekik Williams. Más kérdés, hogy szerintem nem fognak tudna felfelé cserélni.