Akkor megnyudodtam, ha nem felejtetek el ide is irni. :)
Mit szoltok hozzá, hogy bizonyos tervek szerint Ujpest 50 év után ismét Budapesttől külön település lenne ?
Kicsit off:
Nekem az furcsa,hogy egyetlen budai kerületet (még a II/A-t sem, pedig az kinnt van a francban) sem terveznek lecsatolni.
BUÉK Neked is! :)
Remélhetőleg délben már mindenki számára elérhető lesz a fórum, köszönet érte Catman-nek. :)
Amennyiben Te is a Horizont ház lakója leszel, regisztrálhatsz a honlapon is. A regisztrált lakók egy sokkal bővebb honlapot láthatnak majd (ha elkészül), mint a "vendégek". :)
Sziasztok!
Nagyon rég nem írtam a Fórumra, de azért mindig nyomon követem, hogy mi történik leendő lakótársaimmal. Ezúton is BÚÉK mindenkinek. Ha lehet, én is csatlakoznék a lakóközösség honlapján működő Fórumhoz.
Üdv!
Úgy fogod követni a Horizontos dolgokat, hogy jelenleg is működik egy fórum, igaz csak regisztrált lakóknak, de hamarosan Catman-nek köszönhetően nyílik majd ott is egy "normális" fórum. :)
És persze ahogyan Catman is írta, írunk mi ide is, oda is, írunk mi mindenhova. :)
Most , hogy fogom követni a Horizontos dolgokat?
Én is majdnem itt vettem lakást. Végül inkább a Centerbe ruháztunk be, mert sürgösen kellett a hiteljóváhagyás (gyed miatt) .
dohosa
zzoltan: kuldok mindjart linket a nagyobb lebontasu kepekhez, felrakhatod a honlapra is.
skeeter: az AF-nel nem nagyon kerdezoskodtunk most hitelugyben, de az erste-tol ma hivott egy csaj, es a munkaltatoi kolcsonomrol erdeklodott. A vegen hozzatette, hogy remeli, legkozelebb mar a szerzodes miatt fog hivni, de idopontot nem mondott. Mindenesetre ugy legyen. :)
Muszaki modositas... Vegulis nem rakattunk plusz csempet. Egy az, hogy a plusz csempe belelogna az egyik foldig ero ablakunkba, a masik dolog, hogy kozben uj otletet talaltunk ki, es ehhez felesleges lett volna a plusz csempe. Az uj otlet az, hogy a barpult az nem olyan igazi melleulos barpult lesz. Nem fog vegigerni a konyhan, hanem kb. 1 m-rel rovidebb lesz. Alatta szekrenyek lesznek, a vegeben pedig egy kisebb asztal. Ha valakit erdekel, lerajzolom. :)
A modositasokban csak ket nagyobb tetel volt: a diszcsik a furdobe es a wcbe, es a plusz vizes kiallas a wcbe. Volt meg egy radiator athelyezes, meg egy vedocsovezes.