Eladó a "Tökéletlen trükk" c. BONTATLAN DVD film. Főszerelők Tom Hanks és John Malkovich. Bolti ára 2190 Ft, most fél ár alatt, 990 Ft-ért vihető! Ezen kívül nagyméretű, 100 x 50 cm-es mozis plakátok is eladók: Úton (Kristen Stewart) Az igazság ára (Lincoln's lawyer) Végső állomás 5. A szenvedély királya Abraham Lincoln, a vámpírvadász Csodacsapat
Árakról e-mailben: hercule kukac citromai pont hu, képet is küldök!
Ha valakinek megvan a halálkeringő plakátja, szóljon, mert annyira bejön, hogy kitenném otthon. Két típusa is van, én inkább azt szeretem, amelyiken Dobó kata van nagyban, és Kern András icsiben a késben.
Magyar plakáthoz képest szerintem elég jól összepakolták.
70-es és 80-as évekbeli MAGYAR filmek plakátjai érdekelnek. A kép is, nemcsak a poszter maga. Ha valakinek van vagy hasonló érdekli, jelentkezzen! (gyorgy(at) cheerful.com)
én eladnék pár bazinagy plakátot(molinót) narnia(havas) 36(vmi depárgyős film) the wild (vadkaland) zorro(a nagy z) éjszakai őrség és silent hill (papírból) ilyenek... ha vkit érdekel, lemérem 1000Ft/nm hajduandor@freemail.hu
Azért próbálkoz csak. Egy jó történettel is előállhatsz.
Ugyanis én nem magamnak kértem (nem egy moziba járó tipus vagyok, és a sztárokat sem ismerem igazán).
Egy lány barátom rajongott akkor Mel Gibsonért, akor ment valamelyik filmje, és nagyon jó plakátja volt.
Szóval előadtam, hogy egy lány nagyon rajong érte, és hogy én ezzel milyen örömet szerzek neki... Szerintem a történet hozzájárult ahhoz, hogy segítőkészek legyenek a végtelenségig.
Beleértve ebbe a telefonon megkérdezetteket is, Ők is igyekeztek volna, de nekik nem állt módjukban segíteni.
köszi, ez jó ötlet, majd kiprobálo, csak attól tartok, hogy itt Budapesten már nincsenek ilyen moizért éslő mozisok csak zsoldosok(?). kivétel talán az art-hálozat. csak ők meg rohannak a csőd felé...
Keress egy kisebb mozit.
Igaz az én estem kb 10 éve történt, de sikerült posztert szereznem.
Én is sok helyre telefonáltam, mire a legkézenfekvőbb megoldás az eszembe jutott. A mozi plakát "terjesztőjével" beszéltem, és Ő adott egyet.
Ez a mozi Eger, legnagyobb mozija, ahol ez az illető intézte a moziben a plakátok kihelyezését, Ő volt a pénztáros is, és nagyon kedves volt. Ja, nem kért érte semmit, azért egy doboz Raffaelovval megleptem.
na, ez már egy sokkal jobb tipp, köszönet érte, csak valószinüleg ez a film még nem lesz ott, mert ezt valamikor decemberben mutatták be, de azért megvizsgálom, talán ők tudnak tippet adni.
persze, ha valaki még tud, akkor ne tartsa magában, vagy ha esetleg pont ennek a filmnek a plakija a keze között megfordul, szivesen megvenném, így talán nem kell dombornyomott bankkártya :)
A Petőfi Csarnok hétvégi bolhapiacán mindig kint vannak a poszterárusok, elég nagy választékból lehet cseresznyézni, mondjuk általában csak az utóbbi pár év filmjeinek posztereit árulják.
A Magyar Szabadalmi Hivatallal szemben (V. Galilei utca azt hiszem) viszont van egy antikvárium, ahol régi filmes képekből van egy nagy ládányi (amiket régen a mozik vitrinjeibe raktak ki), 300 ft körüli darabáron.
Mi még anno régen az Ördög ügyvédje plakátot akartunk szerezni (venni) valahonnan, megkérdeztük a Hollywood Multiplexben, hogy honnan lehet vajon ilyet szerezni, ők azt mondták, az InterCom-tól kapják, ő a forgalmazó. El is mentünk, megpróbáltunk kérni, de iszonyú nagyképű volt ott mindenki, le se sz*rtak minket, mondták, hogy ezt nem lehet csak úgy kérni meg venni... Szóval egy nagy 0-t kaptunk csak...
De ha valakinek jobb tapasztalata van, írjon, én is kíváncsi vagyok.