Keresés

Részletes keresés

Ordovicium Creative Commons License 2003.12.22 0 0 355
Kereszt felállitása hogyan lehet provokáció?
A földeken, útkereszteződésekben a század elején számtalan keresztet állitottak, akkor mindegyik provokáció?
Ez butaság.
A jobbik kit provokál a kereszttel?
Maximum az ateista MSZP-seket.
Előzmény: qncogi (333)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.22 0 0 354
Lehet, hogy nálatok a kereszt alatt gyűlik össze Karácsonykor a család, mi fenyőfa körül szoktunk.
Előzmény: Primor (346)
kornélka Creative Commons License 2003.12.22 0 0 353
ebben az országban 15-16% ketresztyén/tény él. a többiek vagy a "maguk módján" vallásosak, vagy sehogy, ami messze nem többség

le lehet jöni a föllegekből, ez az egész keresztesdi csak egy hangos kisebbség politikai provokációja

a menóra állítása többezer éves vallási szokás, az adventi keresztállítás nem az. a menóraállítással max. egy vallási körmenet hozható párhuzamba, nem pedig egy szélsőjobboldali pártocska partizánakciója, akik egyszerűen nem bírják elviselni, hogy zsidók is élnek egy országban (amit fényesen igazol, hogy az egész keresztesdi csak a menórákkal összefüggésben kerül szóba, nem mint önálló cselkedet), annak ellenére, hogy arra az ominózus keresztre végtére is ugyanúgy egy bibsit raktak föl a rómaiak...

a kereszt végezetül NEM a keresztyénség jelképe, tisztességes kálvinista gyomra fordul föl az ilyesmitől. a betlehemi csillag (lásd ref. templomok tornyán) egy jászollal akkor már inkább szokás és összkeresztyén/tény jelkép

Miért gyűlöli a magyarországi baloldal a kereszténységet oly mértékben, hogy mindenképpen megpróbálja megakadályozni a keresztek felállítását?

hülye kérdés. a magyarországi fasiszto-klerikális jobboldalt én pl. valóban gyűlölöm, hegedűs lóritól orbán viktorig, mert többszáz évvel ezelőtti, az emberi jogokat alapvetően ignoráló, korporativista-falangista-inkvizíciós társadalomképet vetítenek föl a nyilvánosság előtt elejtett lázálmaik. de mindennek tartom őket, csak éppen keresztyénnek nem, fogalmuk sincs ezeknek a képmutató farízeusoknak, mi az, hogy keresztyénség. jó lenne, ha a k. egyházaz meg tudnának szabadulni a rájuk hivatkozó szellemi hitlerájtól, mint ahogy eme jobbikos akció sem egyházi, csak egy neonáci törpepárt akciója. egy 0,5%-os támogatottságú szélsőséges gittegylet magánakciója, aminek KÖZE NINCS a keresztyénséghez1

Előzmény: Primor (346)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 352
Nem vagyok az öcséd, hálistennek semmilyen "genetikai" kapcsolat nincs köztünk;)
Örömünk kölcsönös. (Én meg nem vagyok birka se, meg nímand se.)

Oláh János szavazatokkal és mással csencselt? Nahát, ez nekem új? Meséljél! Én azt gyanítom nem véletlenül szanyiék krimójából jött az az ominózus hívás, ne játszd a hülyét
Dehogy mesélek én neked. (Még ha az öcsém lennél, de nem vagy az, ezt már tisztáztuk.)
Szóval:
A hatóság azt nem tudta kideríteni, miért támadták meg a MIÉP-es politikust. Feltételezik ugyan, hogy megbízásból cselekedtek, de a rendőrség politikai összefüggéseket nem tudott feltárni.
Meg itt vannak a szaktopicok, ha többet tudsz-rajta.
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9055331&uq=837
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9058899&uq=16
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9057104&uq=23

nagy tévedés
Most ugye meg kellene hajolnom érveid súlya alatt? Gondolom a játszótéri padokat, a telefonfülkéket is a rajtuk lévő nemzeti szalag miatt teszik tönkre. Stb.

Előzmény: thorsten (345)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.12.22 0 0 351
Azért te elég nagy barom vagy.
Előzmény: Törölt nick (348)
hurkos Creative Commons License 2003.12.22 0 0 349
Csak védekeztek eftásam az agresszor papok/asszonyok ellen. Még több pofont az embereknek!
Előzmény: Törölt nick (336)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 346
A jobbikos keresztállítgatsásról pedig elmondtam a véleményem, semmi köze a karácsonyhoz, sima provokáció

provokáció fn 1. vál Vminek a kikényszerítése, ill. ilyen tett, kihívás.| Pol sajtó Megtorló lépésre kényszerítő erőszakos cselekedet. Fegyveres ~ . 2. Pol sajtó Rendzavarásra, az uralkodó rendszer elleni megnyilatkozásra való rosszhiszemű felbujtás. 3. Kihívó viselkedés.|kiv Kihívás párbajra.[nk:lat] ~s mn Pol is Provokációval kapcs. ~ kérdés, kijelentés.

Kérdéseim:

Aki karácsony (a kereszténység legnagyobb ünnepe) közeledtével keresztet (a kereszténység jelképe) állít egy több mint 90%-ban keresztények lakta országban, az a fenti definíciók melyik pontjában meríti ki a provokáció fogalmát? Kit és miért zavar a kerezstek jelenléte?

A tizenakárhány méter magas hanukka gyertyatartó felállítása szintén provokáció, vagy csupán egy vallási kisebbség ünnepéről való megemlékezés?

Ha a második kérdésemre adott válasz: nem provokáció, Akkor a kereszt állítás miért az?

Miért gyűlöli a magyarországi baloldal a kereszténységet oly mértékben, hogy mindenképpen megpróbálja megakadályozni a keresztek felállítását?

A zsidó menóra felállítását örömmel nyugtázó, vagy közömbösen tűrő emberek (akik számára fontos a másság tisztelete) miért nem lelkesednek hasonlóképpen, vagy legalább miért nem tűrik hasonló közönnyel a keresztek felállítását? Miért csak egyfajta másságot tartanak tiszteletben?

A keresztrongáló, keresztgyalázó elkövetőket miért védi a baloldal, miért beszélnek "jobbos hisztériáról" ilyen esetek kapcsán, ugyanakkor miért oly nagymértékű a felháborodás egy esetleges antiszemita cselekedet megtörténtekor?

Előzmény: qncogi (333)
thorsten Creative Commons License 2003.12.22 0 0 345
"Figyú rosszmodorú kicsiöcsi. "

Nem vagyok az öcséd, hálistennek semmilyen "genetikai" kapcsolat nincs köztünk;)

Oláh János szavazatokkal és mással csencselt? Nahát, ez nekem új? Meséljél! Én azt gyanítom nem véletlenül szanyiék krimójából jött az az ominózus hívás, ne játszd a hülyét

"gyanazok akik letörik, ha nincs."

nagy tévedés

Előzmény: qncogi (320)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 344
Ja, hogy akkor. Értem.
Felőlem a Münchausen báró kalandjaiból is idézhetsz, nem erről van szó. Ha az aktuális eseményekhez van valamid, jöhet.
(Mondjuk az inkvizició idejéből se idézz vagy igen, csak nem érdekel.)
Előzmény: Törölt nick (342)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.12.22 0 0 341
A. De alaposan, tettüket súlyosbítja, hogy az áldozatok magyarok és anyák voltak.
B. Mindegy. Egyértelműen bizonyítja MS bűnösségét.

Fottás? :-)

Előzmény: qncogi (338)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 338
A. Dehogyis. Ha bebizonyosodik büntessék meg őket.
B. Szomorú. Mikor is történt ez?

Egy szintén magyar apa

Törölt nick Creative Commons License 2003.12.22 0 0 337
Ezek a komcsik még Gellértet is legurították a hegyről, hát nem szörnyűség!
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 334
Ugyan mire? A fidesz.hu-ra?
Előzmény: szedlacsek2 (328)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 333
Sajnos papot is ölnek meg néha, mint benzinkutast vagy virágárust.
A ketyvaszt elolvastam, semmi köze speaker papverős hazugságához. Az egyházakat nem támadja senki, a jutattásait is felemelte az állam.
A jobbikos keresztállítgatsásról pedig elmondtam a véleményem, semmi köze a karácsonyhoz, sima provokáció (hátha), dafke lépés a menórákra, egy alig szervezet ugra-bugrája.
Előzmény: Primor (326)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 332
Ne hazudozz itt összevissza. Egy részeg ávós saját magát halálosan megsebesítette a fegyverével, nem tudták megmenteni. Erre föl kitalálták az elvtársaid hogy a papot kell megtenni bűnbaknak, ezért a papot kivégezték. Ez volt a történet lényege.
Előzmény: Törölt nick (327)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.22 0 0 331
Gondolom, Borókai +hívta holnapra a HírTV-be, és tisztázzák a dolgot.
Előzmény: szedlacsek2 (328)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 330
Mivel még nem kaptam fenyegetést Magda Sándortól, vagy más magaszszintű elvtársi kapcsolatokat ápoló egyéntől, nem rettegek. De a megalázott, megfenyegetett tanárnőnek van oka rettegni.
Előzmény: Powersystem (319)
szedlacsek2 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 328
off (?)

Magda szólt már valamit??

on

Előzmény: qncogi (324)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 326
"Hát a bolsik papverésére azért van jócskán példa.
Miért nevetteted ki magad? Hol a sok (akár egy) példa?"

Pócspetri. Nézz utána. Nem csak megverték, meg is ölték a papot.

Bolsik viszonyulása az egyházi személyekhez:

A Securitate, a román politikai rendőrség a "klasszikus" kínvallató módszereket alkalmazta: verést, talpalást, fejjel lefelé fölfüggesztést. Pitestiben ezeknél sokkal kegyetlenebb módszer járta. A kínzás minden - lehető és lehetetlen - változatát gyakorolták: cigarettával égettek különféle testrészeket; már elüszkösödött a foglyok fara, szakadt róluk a hús, mint a leprásról; másokkal egész csajka ürüléket etettek meg, és amikor elhányták magukat, az okádékukat is visszatuszkolták a torkukba.
Különösen azok ellen a hívő diákok ellen szárnyalt Turcanu eszelős képzelete, akik nem voltak hajlandók istentagadásra. Némelyeket minden reggel "megkereszteltek", mégpedig így: belenyomták a fejüket a vizelettel és ürülékkel teli küblibe, a többi rab meg körülzsolozsmázta őket keresztelő szövegekkel. Vigyáztak, hogy meg ne fulladjon a kínszenvedő, ezért néha kihúzták a fejét, hagyták, hogy szusszanjon egy kicsit, majd visszanyomták abba a mocsokba. Az egyik ilyen "megkeresztelt" akit módszeresen így kínoztak, már úgy belejött, hogy két hónapig abba sem hagyta: minden reggel maga dugta a csöbörbe a fejét, átnevelői nagy gyönyörűségére. A papnövendékeket meg arra kényszerítette Turcanu, hogy maga rendezte feketemiséket celebráljanak, különösen nagyhéten, Húsvét vasárnapján este. Ki kántor volt, ki pap. Persze, trágár szöveg volt Turcanu liturgiája, ördögien írta körül az eredetit. A Szent Szüzet úgy hívták hogy "a nagy kurva", Jézust meg úgy, hogy "az a hülye aki meghalt a keresztfán". A pap szerepét játszó papnövendéknek pucérra kellett vetkőznie, betekerték egy ürülékmocskos lepedőbe, és szappanból, kenyérmorzsából gyúrt és DDT-vel beszórt hímtagot akasztottak a nyakába. 1950-ben, Húsvét vasárnap este az átnevelő tanfolyam tanulóinak el kellett haladniuk egy ilyen "pap" előtt, és meg kellett csókolniuk a hímtagot ezekkel a szavakkal: "Krisztus föltámadott"."

Ez egy román példa volt a bolsik papokkal szembeni viselkedésére, de nálunk sem csinálták különben az elvtársak. És ennek tükrében egész más megvilágítást kap a Jobbik keresztállítási szándékát körülvevő erőteljes baloldali tiltakozás, de furán veszi ki magát az mszp "hívő" tagozatának megléte is.

Előzmény: qncogi (164)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.12.22 0 0 325
Minek?

Má +van az ítélet!
Nőellenes és pedofil...

Előzmény: qncogi (324)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 324
Off (?) Van már rendőrségi feljelentés? on
Előzmény: b-028 (322)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 323
Palkó ez dicséretes dolog volt, habár szvsz nem volt ez olyan nagy hiba. Ha csak ennyi lett volna.:) Az önkritikádat pedig jelentsd a pártközpontban, meg lesznek veled elégedve.
Előzmény: b-028 (322)
b-028 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 322
Eftársam!
Elmentem a meaculpába, mert tévesen állítottam, hogy 'MSZP férfi képviselők két nőt megvertek az elmúlt egy hétben.'
Korrekten ez így hangzik:
'MSZP férfi képviselők két nőt megvertek az elmúlt néhány hétben.'
Önkritikát gyakorolok, elnézést kérek a Párttól.

Eftársam!
Ettől a veszély még nem sokkal lett kisebb. Elő a rémhírekkel.

Előzmény: qncogi (321)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 321
Mint arra utalnak jelek, ez se csak az lehetett. (A piliscsabai, a másikról majd a rendőrségi feljelentés után.)
Előzmény: Primor (314)
qncogi Creative Commons License 2003.12.22 0 0 320
Figyú rosszmodorú kicsiöcsi.

1. Szász Károly magát verte meg?
Nem. De KI igen? Ugye ismered, te nem egyszerű?

2. Szerinted ki verte meg az angyalföldi MIÉP-es képviselőjelöltet? Önmaga törte be magának az orrát bézbóllütővel?
No ki? Tán nem kellett volna a szavazatokkal és mással csencselni?

3. Kik azok, akik letörik egy autó antennáját, ha nemzetiszínű szalag van rajta?
Ugyanazok akik letörik, ha nincs.

4. Miért van az, hogy mindig jobboldaliakat támadnak meg, és még egy vén kommunista, vagy hős szadeszos sem esett a fidesznácik áldozatául.
Mert ők nem verik a habot és nem fújják a füstöt. Miért hívod őket fidesznácinak? Ejnye.

Egyszerű.

Előzmény: thorsten (311)
Powersystem Creative Commons License 2003.12.22 0 0 319
Ezek szerint te rettegsz? :-) Szegény!
Előzmény: Primor (318)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 318
Az a nagy büdös helyzet elftársam, hogy ha olyanoktól kapom a halálos fenyegetést akik egykor (és nem olyan régen) már öltek és ölettek, lőttek és akasztottak ártatlan embereket, jelenleg pedig kézben tartják az államhatalmat, és gátlástalanságuk nem szab határt aljasságuknak, akkor több okom van félni és rettegni, mintha a helyi késdobálóban a maszatosra ázott erőspistától kapom. Bezony így van ez.
Előzmény: RAMBO (99)
bibercalmero Creative Commons License 2003.12.22 0 0 317
Mer lakossagi forumnak hirdetik meg, oszt azt hiszi a gyanutlan jobbos hogy o is beletartozik a lakossagba....
Előzmény: psycho-pata (134)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 315
Jellemző. Egy bolsevik tótumfaktum saját énjét felszínre hozva, aberrált állat módjára viselkedik, trágárságokat ordít, rátámad egy nőre, majd ezt követően a bolsi propaganda szimplán lehazugozza a sértettet ahelyett hogy szégyenkezve bocsánatot kérne. Van bőr a pofájukon. :-(
Előzmény: perelek (73)
Primor Creative Commons License 2003.12.22 0 0 314
Egy autófeltörés első megközelítésre szerinted politikai ügynek tűnik?
Előzmény: qncogi (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!