Sajnálom, hogy neked nem sikerült, de amit leírtam, az nálunk működött. Amíg ezt nem csináltuk, addig eltelt több hónap, és már azt hittük, hogy sohasem sikerül.
Sziasztok. Tényleg nincs itt egy olyan ember aki tudna segiteni a csatlakozási problémán? Nekem infrám van, és már régóta ez nekem is a problémám. Ez szinte hihetetlen, hogy nincs rá megoldás. Amit Sfakutya mondott szerintem nem jó, legalábbis nekem nem ment. Na ez van. Ha valakinek van valamilyen ötlete, vagy megoldása légyszi írjátok már meg, mert szétcseszem a gépet.
Lehet, hogy én vagyok nem advanced user, de nem jöttem rá, hogy lehet új hivatkozást felvenni a kedvencekbe:
Egyszeruen az új uzenet hivatkozást akarom hozzáadni!
Próbáltam a következőt: - Üzenetek menü/Új üzenetek -> opciók, nincs ott kedvencekhez ad :( - Kedvencek -> Opciók a bal gombbal, de nincs a menüben Új hivatkozás menüpont (Megnyitás, Hivatkozásnév mód., Áthelyezés, Listanézet, Súgó, Kilépés - ezek vannak csak, holott a doksi is ír új hivatkozás menüpontot!)
Valamit rosszul csinálok? Nem jó szoftverem van? ;-(
Olvastam, hogy milyen sokan nem tudtok szinkronizálni. Nekem sem sikerült sokáig. De megvan a megoldás: fel kell telepíteni a számítógépre a Bluethoot-t és a Nokia programot, majd amikor kapcsolatot akartok létesíteni, akkor kiír egy hibaüzenetet, hogy a kapcsolódás nem sikerült. Na ezt n e m s z a b a d e l h i n n i , mert ekkor már megtörtént a kapcsolódás. Ilyenkor már lehet szinkronizálni.
asszem sikerült találnia egy szervizt, ahol a t-mobile-os 22e ftos javítási díj helyett, megcsinálják 9e-ért, csak lehet, hogy ez megöli a garanciát, bár, ha az egész kijelzőt cserélik, akkor talán nem látszik.
a bluetooth összejött, asszem még aznap, mikor írtam a commentet.
az automata bill. zárral nem is foglalkoztam már. viszont telepítettem rá egy csomó symbianos alkalmazást, gondolom az is ennyi lehet kb...
pénteken vissza is adtam az öcsémnek a telefont. és ma reggel hívott, hogy állt fel egy asztaltól, a tel a zsebében volt, és a kijelző beleakadt az asztal sarkába... és a többit el tudjátok képzelni. csak a baj van ezzel a telefonnal. van ötletetek?
Nekem úgy sikerült csatlakoznom Bluetooth-on keresztül , hogy a BT szoftver telepítése után nem csak a soros port-ot aktiváltam, hanem a PIM File Transvert is, és ezzel mint a villám. A Nokia PC Suit-al még nem próbáltam ugyan összehozni, az egy másik kérdés. (Ha jól emlékszem Widcom a BT szoftver neve, 1.4.2 )
az a fórum elvben az egyik legnagyobb nokia fórum, ott lehet bogarászni, esetleg nézd meg még a forum.terminal.hu-t, ott is van téma, de az összes többi számítógépes fórumon is van, prohardvare, sg, stb..
valójában az öcsémé a telefon, és azért van nálam, mert fel kellene tölteni rá pár java alkalmazást, meg rendberakni az mmc tartalmát. sok-sok kép van rajta és egyenként nem akarom átküldni őket, mert bluetooth-om van. blabla kicsit kuszán fogalmaztam, de rohanok.
Tudjátok, hogy hogyan csatlakoztassam a 6600-t bluetoothon keresztül a számítógéphez?
Nem tom mi lehet a baj, a 6230-asom simán csatlakozik. már leszedtem hozzá a pc suite for 6600-t is, meg az oxygen p. m. for symbian okosságot is, de nem megy.
Hát, a legszebb az egészben, hogy először nem kis küszködés után sikerült a munkahelyemen összehozni a pc-t a telefonnal. Utána az itthoni gépemmel is sikerült, pillanatok alatt áttöltöttem mindent a telefonról a pc-re. (Tök gyors a bluetooth.) Ment is vagy 2 hétig. Aztán addig kisérleteztem, míg a Nokia oldalról letöltött kifejezettem a 6600-hoz ajánlott PC SUITE-al is sikerült összehozni, tök jól működött. Csináltam biztonsági mentést is .
Aztán a következő egyik bekapcsolásnál már nem tudtam a PC SUITE-al használni, és utána már a gép és a telefon között is megszűnt a müködés és nem jövök rá hogy miért. Többször ujratelepítettem mindent, de hiába. Úgy 1 hete nem foglalkoztam vele, berágtam rá. Kedden éjszakás leszek, akkor megpróbálom majd a munkahelyemen .