Verhovina 5-öst és 6-ost keresnék megvételre Miskolc közelében, csakis gyári festésűt, eredetit, leht rozsdás, beállt blokkos, romos, de komplett legyen és nagyjából gyári. Nem össze-vissza festegett, gányolt darabok :) Rossz üzemképtelen is érdekel. 10E ft-ig! Ja és még keresnékgyári bordó színű, nem összevisssza karcolt, jó állapotú Verhovina 5 tankot, csak olyat, emi nem lyukas, és nem rozsdás a belesje! Gumiborítás nem lényeg! Ez lehet bárhonnan, postán is!
hát nekem speciel simson schwalbe kr51/1-esem van, de a nagybáttyámnak van egy verhovina 6-osa, amit csak én használok. nem tudom miért, ő nem csípi. rengeteget szereltem már, és mivel a jogsim még ezután lesz, eddig csak a kertben oda-vissza motoroztam :D egyszer indultam el vele motorozni, alaposan készítettem szerszámokat, de nem tudom, hogy hogy, menetközben lement a menet a láncfeszesítőről, ami ugyebár nem drága, vagy ilyenek, csak nagyon idegesítő, hogy tolhattam haza... bajok még a gázkarral voltak az egyszerű bovdenvég miatt, de miután jól meghúztam, nincsenek vele bajok. hát, jó motor, de sokat kell szeretni, és mint az köztudott, a sokat szerelt motorok a legszerethetőbbek :D azért a jóöreg schwalbet nem adnám semmiért :D mondjuk tervezem a jövőben egy verhovina, vagy riga, vagy más keleti nem simson vásárlását :D
hát én már láttam ilyet. elég jól nézett ki, és nem íreták, hogy gondok voltak-e. sztem nem lenne baja a váznak, azért elég sokat bírnak, én már havert is vittem nagybáttyám szerencsétlen hatosán :D
Hali, érdekelne hogy a verhovina 6 os k60-as karbiban, van-e (ez kimaradt az előbb) az űszóházban, az üzemanyag beeresztő kis réz tűn (aminak olyan gombos feje van) valamiféle tömítés, mert szétszedtük, összeraktuk és most Ömlik a túlfolyó lyukon a benzin.....segítség!!!
Hali, érdekelne hogy a verhovina 6 os k60-as karbiban, van az űszóházban, az üzemanyag beeresztő kis réz tűn (aminak olyan gombos feje van) valamiféle tömítés, mert szétszedtük, összeraktuk és most Ömlik a túlfolyó lyukon a benzin.....segítség!!!
3 4 5 6 verhók.Kettőt a verhovina 5 gépkönyvéből fotóztam.Nekem is ilyen volt.Ja és van egy pár érdekes cikkem a javitásáról,ha megadod a cimeg átküldöm.És van egy pár gépkönyvem AKROBAT formátumban,ha gondolod azt is átküldöm. A képek:
VAn egy régi verhovinám és újítgatom felfele! Az a kérdésem, hogy a kuplung, nem akar visszamenni eredeti állásba, magyarul behúzom a kuplungot és behúzva marad! Valami rugó hiányzik vagy mi a szitu? Segítetek már lécci!
Sziasztok! Szerintetek Verhovina 6-osba, belelehet-e tenni 3 sebességes Simson blokkot? A váz nem csuklana össze alatta? Vagy kell valami merevítés? Biztonságosan lehetne használni? Köszi
Egy Verhovina volt az első motorom. Vagy 5-6 éve vehettem. Az elején mindig lerobbantam vele, majd rájöttem, hogy rozsdás a tank. Kimostam rendesen és utána megbizhatóan működött egy jódarabig. Aztán elkezdte elnyirni az éket (mindig volt nálam 4-5 darab, az út szélén kicseréltem bármikor), meg ha felmelegedett akkor 10 perc pihenőt kellett tartani vele (úgy 25-30 km után -gondolom gyűrűk koptak már). Később elszállt belőle az erő, meg a láncot is dobálta le. Inkább eladtam. De utólag már bánom, rendbe lehetett volna még hozni. Sajnálom, mert nagyon tetszett a motor formája, szerintem nagyon szép. Főleg ha csillog-villog. Üdv mindenkinek! És jó motorozást! (tartalék éket vigyetek!!! :-) )
Eladó Verhovina 6!! Mindene megvan sőt rengeteg plusz alkatrészt is adok hozzá. Elkeztem felújítani csak nincs időm hozzá. A új festés van rajta. Irányár: 18000.- Esetleg lehet alkudni ha valakit érdekel. A blokk is megvan.