Én emlékszem egy olyan imázsinterjúra a közpénzből fenntartott Magyar Televízióban, ahogy Medgyessy Péter Friderikusz Sándornak részletesen ecsetelte, hogy a Karácsonyt és az Új évet hogyan fogja családi körben eltölteni.
Érdekes módon ezen nem háborodott fel senki. Sőt még az se verte ki a biztosíztékot sokaknál, hogy mindenfajta szűk családi kör ellenére Medgyessy Kubában nyaralt éppen és az interjút felvételről sugározták.
Aztán leközölte a Hócipő és a Sztory magazin Medgyessy privát nyaralásán készült képeket.
Ennyit a kis színesről.
Egyébként ezt az imázsépítős PR módszert elég elterjedten alkalmazzák szerte a világon, főleg mióta a kereskedelmi televíziózás ott határozza meg az ismert személyiség fogalmát, hogy kit vásárol be a bulvárlapokba.
Nagyon jó, hogy így tesznek!
Sajnos, azt már sose fogom megtudni, hogy Horn Gyufa hogyan énekelte a Mennyből az angyal-t, vagy hogy milyen virággal lepte meg a feleségét :-((((
Tudod, a Karácsony a családomé. Magasról köpök rá, hogy tölti el az ünnepet OxV. (Megyó se érdekel vagy bármelyik "híres ember így tölti az ünnepet" kis színes.)
Ha belemegy ebbe, akkor ne csodálkozzon, hogy ez szokás szerint csak a híveit önti el csodálattal, amit a másik oldaltól kapni fog az ugye természetes lesz. (Újhelyi is kiment, kifütyülték - szerintetek ez így rendjén is van, minek ment.)
OxV vándorprédikátor pedig leszáll a "nép" közé. Meglátjuk mire megy vele.
Nyilván félreértettél, de én ebben a topikban arról írtam, hogy Medgyessy Péter ugyanazokat a PR eszközöket alkalmazza, mint amit a Fidesz fog.
Ezen felháborodni igencsak felesleges, főleg mióta legalább 7-8 éve minden vezető politikus ezt teszi.
Nekem szemelyszerint hanyhatnekom van ettol a hirtol, es epp esszel nem tudom elkepzelni hogy barkit is erdekeljen hogy milyen viraggal lepi meg Orban Viktor a feleseget. Maganugye.
Raadasul intezmenyesitik az egeszet, egy komplett kommunikacios csapatot szerveznek a karacsonyozas publikalasara, elore bejelentett meselovel. Mi a jo isten folyik itt?
:)))
Ezek szerint te még nem láttál imázskampányt. Ha majd fogsz, akkor térjünk vissza rá, ok?
Azt mondod, hogy nincs előre megírt forgatókönyve Medgyessy bulvármédia-szerepléseinek?
Ballib sajtómunkások tömege meséli nap mint nap a hőstetteket...
Hát ha ennyi eszük van, hogy ilyen okosságokat találnak ki akkor ne csodálkozzanak ha a másik oldal kiröhögi őket!A korbácsos meg a sörétes duma meg nagyon gyönge ezzel egy pógári gyűlésen villoghatsz!
Valami hihetetlen, ahogy ez a habzószájú ronwerberi BITbull horda itt alant ráront az ellenzéki pártelnökre.... döbbenet, de tényleg, ... igazuk lesz azoknak, akik elő akarják venni a korbácsot... meg a sörétest
Mi van, tubika?
Ahelyett, hogy örülnél, hogy a misera plebs contribuens is belepillanthat a Vezér intimszférájába :-)
Valamit csak ki kellett találni a csütörtöki rádióinterjúk helyett; pláne, hogy KKati is meginogni látszik!
Csakhogy ez egy szimpla újságcikk!
Ilyen megjelenik minden ismert emberről.
Viszont amit olvashatunk a hírben, az egy előre megírt forgatókönyv, sőt még "mesélő" is van hozzá... (Sunyokvszky)
Egy ici-picit más szitu...
A
Garfield karácsonya
Micimackó karácsonya
Tapsi-hapsi karácsonya után
dec. 6 elött már a boltokban lesz a
Viktor karácsonya c. rajzos-mesés kiadvány, melynek lapjain egy miniszterelnök (nem nyuszi, és nem maci) karácsonyi kalandjaiba nyerhetünk bepillantást
esetleg
ValóVilág3 Sunyovszky Szilvia közremüködésével, alcím:
mit csinál az Orbán-család a szeretet ünnepén?, ...a nagysikerü angol MTV-n futó Ozzy-family mintájára
és akkor most ne tessék hányni..
(vagy képzeljétek el ugyanezt a hírt Medgyessy-vel:-))
:O)
És ez hogyan zajlana?A Rádión vagy TV-n keresztül vagy valamelyik színházban összegyűlnek a körök és eljátszák nekik ovi karácsonyát?És őszintén érdekel valakit, hogy milyen virágot ad a feleségének?