Van egy jó bandád, de nincs hol fellépnetek? Jól zenélsz, és ezt meg szeretnéd mutatni a nagyközönség előtt? Vagy csak egyszerűen meg szeretnéd mutatni magad és a bandád? Esetleg megpályáznád a legjobbnak járó értékes hangszervásárlási utalványt?
Akkor ne habozz, hanem JELENTKEZZ a pusztafeszt.koncertek@gmail.com címen, és postázzuk a részleteket.
Csak hogy fájjon a szíve annak aki nem jött el, ez volt a setlist:-)))
Vadszelíd
Elfelejtett katonák
Hátsóajtó a mennyországba 2
Varázsoltam
Tűztánc
Gyilkol a nyár
Sötét napok
Tükör és maszk
Kármen
Ölelés sem véd
Játszma vége
Photographic!!!!!!!! (mégis csak DM klubban vagyunk:-)) )
Álom az álomban
Öszeségében nagyon jók voltak a srácok. Ez most másabb koncert volt, mint a múltkori, volt szinti pc-ről talán minden számban is, annyira nem figyeltem meg.
A szülinapos meg hát valahol, valamilyen szinten felülüberelhetetlen, az a hangulat...:-))
Meg ugye a szilofonos dolog, hát aki azt kitalálta, nagyon ott volt a szeren:-))
Tegnap már a Zsolt sem izgult annyira mint a múltkor:-)
Mondom: nem kell még feladni! Nem rég nyitottak, úgyhogy egyelőre 'biztosra' akarnak menni. Ha vezettek valamiféle statisztikát a koncertlátogatottságról, azokat majd idővel az orruk alá lehet dörgölni. Lehet, hogy egy-két budapesti koncert után belátják, hogy lenne rájuk igény és le lehet majd zsírozni oda is a koncertet. Úgyhogy kitartás (üzenem a zenekarnak is). A BLACK MACHINE -nal (Csepel) mi van? Hívtad már őket?
Kecskeméten 120 férőhelyes volt a szórakozóhely és teltház volt. A weboldal statisztikája szerint budapesti látogató 10-szer annyi van, mint kecskeméti. Ráadásul legtöbb esetben vidékról hamarabb lehet eljutni Pestre, mint vidékről vidékre. Szóvafelesleges para van, hülyék ezek. :(
Köszönöm...megkaptam és leszedtem a küldött KORTÁRSAK cuccokat. Tutira lejátszom holnap. Aztán jöjjön aki tud!
(Hallottam, hogy meg lett keresve a MŰVÉSZBÁZIS tulaja KORTÁRSAK koncert ügyben... Talán ha kicsit jobban felfut a hely, akkor be merik vállalni. Jó volna tudni, mekkora közönségre számíthatnának egy budapesti bulin. Úgyhogy még nem veszett fejsze nyele az ügy.)
Egy barátom ajánlott be. Jövő héten felmérem a technikai adottságokat. Állítólag kéttálcás CD játszójuk van. Ha olyan amire én gondolok (nekem is van ilyen)...az használható DJ módban...tehát a két CD rész egymástól függetlenül üzemel...elvileg független kimeneteik is vannak. Ha mégsem...akkor kell vinnem egy CD játszót...ami most kissé necces, mert az asztali írómat nem vinném...a másik (sima lejátszó) meg kissé ódon már és az írott lemezeket nem szeresse. De amondó vagyok, hogy el tudom vállalni... Jó sok Cure -ral készülök (és egyebekkel is, természetesen). Ritkaságokat is játszok.
DARK buli (Cure, Mission, Sisters, Siouxsie, DM, Joy Division...stb) 2009. április 17. -én, pénteken a MŰVÉSZBÁZIS nevű helyen (Városligeti Fasor 44 szám alatt).
Én nem szervezek semmit...ahhoz saját, jól bejáratott hely kellene. Egyelőre én sem bánnám, ha lenne rendszeres fellépési lehetőségem (DJ-zés). Egy barátom barátja szervezhetné. Amit én tehetek az ügy érdekében (ingyen és bérmentve), hogy szólok neki, hogy mit szólna hozzá...oszt' ha okés részéről a dolog, akkor összehozlak benneteket.