"Die Eröffnung soll am 30. The opening is on 30 Juli 2010 - der Geburtstag von Arnold Schwarzenegger - sein. July 2010 - the birthday of Arnold Schwarzenegger to be -."
Hallott valaki arról valamit,hogy a Schwarzenegger múzeumnak a nyitási premierje 07 30án lessz??mintha olyat is hallottam volna,hogy erre az eseményre az ünnepelt is ott lessz!remélem!akkor nekem Thalban a helyem aznap!
atyauriiisten.... Én még senki komolyabbal, bár nem tartom őket különbeknek mint bárki mást... csak szerencséjük volt meg abban amit csinálnak nevesek, de attól függetlenül, nem változtatják meg a föld forgását, és nem is viszik előrébb se a fejlődést se semmit.. Kicsit túl vannak becsülve ezek a színészek, egy tudós sztem többet ér, vagy egy tanár...
Bon Jovi Nicolas Cage Julia Roberts Gillian Anderson (X Akták) Natascha McElhone (Californication) Russell Crowe George Clooney Kevin Spacey Bill Murray Jude Law Dustin Hoffman Emma Thompson Susan Sarandon Sigourney Weaver James Cameron Kate Winslet Clint Eastwood Morgan Freeman Linda Hamilton Ethan Hawke Ralph Fiennes Demi Moore Brad Pitt Jennifer Aniston Matt Damon Johnny Depp Quentin Tarantino Hugh Grant Ben Stiller Colin Firth Paul McCartney (The Beatles) Viggo Mortensen (Gyûrûk Ura) Jim Carrey Kim Cattrall (Szex és New York) Sarah Jessica Parker (Szex és New York) Bob Hoskins Michelle Rodriguez Vin Diesel Paul Walker Kenneth Branagh Simon Pegg Bill Nighy Zac Efron Neve Campbell (Sikoly) Mickey Rourke Eric Bana Zachary Quinto (Hõsök) Rebeca Hall Jamie Lee Curtis Joely Richardson (Kés/Alatt) Rihanna Ronan Keating (Boyzone) Keith Duffy (Boyzone) Shane Lynch (Boyzone) Jason Orange (Take That) Nick Frost Jason Isaacs (Harry Potter) Cindy Crawford Clive Owen 50 Cent Didier Drogba (Chelsea) Rio Ferdinand (Manchester United) Ashley Cole (Chelsea) Mel B (Spice Girls) Julianna Moore Kristin Scott Thomas John Hurt (Alien) Gerard Butler Stanley Tucci Audrey Tatou Claire Danes Robert Pattinson Kirsten Stewart Matt Dilon Chris Pine Zoe Saldana Karl Urban Helen Mirren Asthon Kutcher Jessica Alba Emma Roberts Garry Marshall (Pretty Women rendezője) Hector Elizondo (Pretty Women, Grace Klinika) Jamie Campbell Bower (Twilight, Sweeney Todd, Harry Potter) Prince William Damian Lewis Keira Knightley Danny Dyer James McAvoy Duncan James (Blue) Jamie Lee Curtis
Volt már valakinek szerencséje ahhoz,hogy őt élőben láthassa?nekem speciál az eggyik álmom,mert sajna a 2000res bp-i látogatását sajna túl későn tudtam meg...Remélem még jönni fog magyarországra,de akkor jó lenne,ha azt már időben megtudnám!
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Létezik egy film Arnold életéről, azt hiszem "See Arnold Run" a címe. Ez valahol megtalálható, letölthető. És ha igen szinkronosan, vagy feliratosan is létezik? Előre is köszönettel: Péter