Keresés

Részletes keresés

Csőkutya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 441

Ja ezt elfelejtettem mondani,hogy nem fejeztem be,így ez még az első szakom,de ez volt az utolsó félévem ,amit állam bácsi szponzorált,így a következőket nekem kell fizetni. Nyáron majd alkotok vmit, így meglesz a tandíjra való,de nem ártana vmi állandó suli mellettit találni.

Répa-Real elleni derbi után,még megyünk idegenbe a Fotex ifihez,az lesz az utolsó meccs. 

Előzmény: svesze (440)
svesze Creative Commons License 2005.04.24 0 0 440

Hát látod, pedig ebben az egy tárgyban tudtam volna segíteni.:-))

Ok, így már tiszta. De ez nem olcsó mulatság. Dolgozol mellette, vagyhogy? Ja, bocs kérdezhetek?:-))

Az Ács...izé Répa elleni az utolsó meccs ebben az évben?

Előzmény: Csőkutya (439)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 439

Akkor majd használják a répafalvaiak ezt az "aranyköpést",ha csak ezen múlik,akkor hozhatnak akármennyi embert :)

Jaja, a másik a matek,de az már ott virít az indexben lassan 3 éve,hogy elégséges :) Mielőtt megkérdeznéd, miért 3 éve? Azért mert ez már a második szakom, az elsőt még együtt kezdtük Gerkom-mal...:))))

Előzmény: svesze (438)
svesze Creative Commons License 2005.04.24 0 0 438

Ezzel vigyázz, mert amelyik oldal ezt mondta, az vesztett.:-) Amúgy én már "vittem": egy..kettő..három..négy embert.:-)) Mondjuk ebből, ha az egy nem jön, akkor én sem lettem volna ott.:-) a többiek meg csak úgy jöttek...

És mi a másik szigorlati tárgyatok, matek, mint nekünk volt?

Előzmény: Csőkutya (437)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 437
Szerintem azért kell mechából szigozni,mert van nálunk olyan szakirány,ahol kell nekik,de azt viszont nem értem,hogy miért nem lehet csak azoknak ,akik ezt a szakirányt választják. Na mind1. Inkább a Derbivel foglakozzunk! :) Biztos, hogy sokan jönnek répafalváról :)) Ezt megjegyeztem Neked, ezt a Barca-t :PPPPP De csak egy klasszikus névrokonomat tudnám idézni: "Mindenki hozzon magával még egy embert!..." :))))
Előzmény: svesze (436)
svesze Creative Commons License 2005.04.24 0 0 436

Piros biciklit tekerő?:-)) Ezt nem ismerem, bár asszem sejtem mit jelent....de vajon miért pont piros?:-)) Én egyébként azt sem nagyon értem, miért kell a közlekedéseseknek mechanikából szigorlatozni?

Gondolom akkor jó nagy szurkolóhadat is hoz ez a Barca. :-P. Lesz itt haddelhad.:-)) Ez már így előre is nagyon izgi.

Előzmény: Csőkutya (435)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 435

Az a baj,hogy én sem tudom nagyon, h mit takar pontosan... :((( Aki tartja az előadásokat és gyakorlatokat , az papírról jó esetben csak 2. vagy 3. alkalommal tudja felírni a jót, akkor is csak azért,mert 1-2 piros biciklit tekerő szól neki... mai magyar felsőoktatás...

Ács elleni meccs ennél sokkal jobb lesz, hangulatban és játékban is szerintem. Valószínűleg az Ács már bajnokként jön arra a meccsre,de elárulom,h rontottunk már mi el bajnokavatót Ácson még a megyei bajnokságban. Kinn volt az egész falu, tévéstől , újságostól ,mindenestől , de mi nyertünk 25:21-re . A csarnok 2 perc alatt kiürült csak mi maradtunk ott :))))) Eddig az volt életem meccse.... :))))

Ja a tegnapi eredmény 38:23 volt. Hasonlóval kiegyeznék 3 hét múlva is,de reálisan nézve elég lesz az 1 pici gól is. :))))

Előzmény: svesze (434)
svesze Creative Commons License 2005.04.24 0 0 434

Látod-látod.:-) Bár nem volt annyira húzós. A mechanika rosszabb lehet...gondolom, mert kb. halvány lila gőzöm nincs pontosan mit takar ez a tantárgy. :-)

A sorrend nem mindegy, pont azért írtam így.:-))

Remélem az Ács elleni is jó lesz. Ez a tegnapi nagyon simának tűnt (már megint nem tudom a pontos végeredményt:-). Szegény Alsóőrs:-)

Előzmény: Csőkutya (433)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 433
Akkor inkább már mechanika :))) Nem R-B meccs lesz,hanem B-R ,nem mind1 :)))) Győrújbarát jelenleg 5-6.helyen áll, ősszel nyertünk 1gyel itthon. Mostanában ahogy hallottam , illetve olvastam itt az indexen , sok a sérültjük,de egy öreg rutinos gárda több fiatallal. Jó meccs lesz az tuti!
Előzmény: svesze (432)
svesze Creative Commons License 2005.04.24 0 0 432

Valami ilyesmi reakcióra számítottam.:-)) Kémia volt helyette, több félévben, szigorlattal.  

Szóval akkor kimarad egy hét. Így már ok. Rémlett, hogy a R-B féle meccs, valami tizenakárhányadikán lesz, de valahogy sehogy sem akart kijönni:-) És ez a Győrújbarát milyen?

Előzmény: Csőkutya (431)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 431

Milyen szakra jártál Te? Van ilyen szak a suliban,hogy nincs mechanika? Ha ezt tudom korábban... :)))))  

Győrújbaráton játszunk vagy játszik a csapat , szombaton 16:00kor.

Utána egy hét kimarad és május 14én szombaton 18:00kor Komárom-Ács.

Előzmény: svesze (430)
svesze Creative Commons License 2005.04.24 0 0 430

Nem erőlteted, nem volt azért annyira gáz, csak nem volt jó sem. Maga az iskola miatt is megbántam, hogy ide jelentkeztem, az sem teccett. De ez már nagyon régen volt.

A mechanika rejtelmeivel szerencsére nem kellett megismerkednem. Asszem a mienk volt az egyetlen mérnöki szak, ahol nem volt. Viszont hallottam hírét.:-) De tényleg. Legendás.:-))

És jövő héten ki ellen játszotok?

Előzmény: Csőkutya (429)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.24 0 0 429

Köszönöm nagyvonalúságodat! ;)

Baj,h erőltetem a gimis "dolgot", vagy nem kellene?

Az utóbbi szentgotthárdi túrára azért nem mentem,mert tanulás terén utol kellett magam érnem és még a napokban is ezt csinálom. Csak ennyit mondok: mechanika III. Emlékek előjönnek? :))))

Előzmény: svesze (428)
svesze Creative Commons License 2005.04.23 0 0 428

Jól van, megbocsátom ezt az aszfaltos ügyet.:-))

De ráálltál erre a gimis dologra.:-)

Tegnapi buli rövid volt, mert haza kellett jönnöm az utolsó vonattal.

Ilyenkor nem is utazol? Furcsálltam mikor mondtad, hogy "majd a Geri elmondja mi volt". Eccer rá is kérdeztem, de nem válaszoltál. A köv. alkalommal már nem mertem.:-)

Előzmény: Csőkutya (427)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 427

Tudom,én csak hülyeségeket dumálok és cselekszek! :) Azért botorkáltam az aszfalton,mert valahogy át kellett mennem a másik oldalon lévő járdához, mert én rendes gyalogos vagyok. Mivel zebra nem volt ott és repülni sem tudok még, ezért mertem használni az aszfaltot! Én kérek elnézést! :)))

Bordám normális helyzetekben jó,de ha elkezdek mozogni,akkor még szúr egy idő után. Voltam csütörtökön ifi edzésen , de egy kis focitól és labdázástól már elkezdett megint szúrni.

Gimis dolgot , nyugodtan elmesélheted mailben :)) Nekem sem volt szivem csücske az a 4 év,de annyira rossz sem volt.

Tegnapi buli hogy sikerült? :)

Előzmény: svesze (426)
svesze Creative Commons License 2005.04.23 0 0 426

Jó kis férfisoviniszta duma! Ez egy akkora hülyeség!! :-)) Amúgy meg miért kell neked az aszfalton gyalogolni? :-)))

Ez gimis dolog tényleg nem ide való. Majd eccer elmesélem...

Hogy van a bordád? Jövő héten már játszol?

Előzmény: Csőkutya (425)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 425

Igazad van , nem csak majdnem Rajtad múlott , h most nem csak krétacsík lennék az aszfalton, azért nekem is el kellett ugranom a kocsi elől :) Ezzel is megerősödött bennem a tudat, h Nőknek nem kell a jogsi :))))))))

Ha 1 mondatban akarod leírni ,akkor mikor érjük el az 500-t? :)))

Előzmény: svesze (424)
svesze Creative Commons License 2005.04.23 0 0 424

Nem is ütöttelek el majdnem.:-) A meccs alatt nem is láttalak. Amíg nem írtad, abban sem voltam teljesen biztos, hogy neked intettem.:-) Ok, túlragozzuk. De te akartál meccsnézős topiktalit!:-)) Én mondjuk biztos voltam benne, hogy nem így lesz, de aszittem legalább egy bemutatkozás vagy valami.

Igen, azokat az indulókat.

Hogy miért nem szerettem a gimit, azt nem lehet egy mondatban leírni.

Előzmény: Csőkutya (423)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 423

Utólag raktam össze a képet. Amikor mentem meccs elején,akkor odaköszöntem az Anitának és amikor jöttem el - volt ugye aki majdnem elütött - akit nem tudtam hogy miért köszönt rám,de utólag már rájöttem,h valószínűleg Te lehettél az. Ez van.

Milyen "indulókat",amit a huligánok szoktak "énekelni"? Csak tele lenne csilaggal :))))

Miért nem szeretted a gimit?

Előzmény: svesze (422)
svesze Creative Commons License 2005.04.23 0 0 422

Igazad van, az úgy túl eccerű lett volna.:-)) Most ezt egyébként nem értem, ha tudod kivel voltam, akkor...?? Most már mindegy.:-) Igen oda jártam, de bár ne tettem volna. Nem szerettem.

kis on: a másik exfotelossal próbáltuk meghallgatni az "indulók" szövegét, de nem értettük. Mint tg, legközelebbi találkozásunk alkalmával kötelességed valamilyen formában eljuttatni hozzánk.:-)))

Előzmény: Csőkutya (421)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 421

Azt írtad, hogy olyasvalakivel leszel meccsen, akit ismerek. Ez rendben is lenne, akkor meg főleg,ha még azt is odaírtad volna,hogy a Csabi tesójával leszel ott.... Így jártam, rossz gazda vagyok,megkaptam és még azt is hogy színvak vagyok,egyszerűbb lett volna,ha elütsz :))

Most azon jár az agyam,h a gimibe jártál vagy nem ? :)

Előzmény: svesze (420)
svesze Creative Commons License 2005.04.23 0 0 420

De az én voltam. És nem zöld hanem kék. Kissé csalódtam benned, kedves Gazda, legalább a képedet odatolhattad volna egy kézfogás erejéig.:-)

Figyeled? Ott vagyok, egyből nyertek! :-)))

Előzmény: Csőkutya (419)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.23 0 0 419

Ugye nem mondod, h Te voltál az,aki egy zöld Astrával majdnem elütött a csarnok előtt?!?!? :)))

Előzmény: svesze (415)
svesze Creative Commons License 2005.04.23 0 0 418

Ma a szülővárosommal játszotok. A szívem meg kettéhasad, vagymi.:-)) Ez persze még annál is erősebb túlzás. HajráhajráTi!

svesze Creative Commons License 2005.04.23 0 0 417

Nekem? Milyen csajt?

:-)

Előzmény: gerkom (416)
gerkom Creative Commons License 2005.04.23 0 0 416
Majd én megmutatom a csajt!
Előzmény: svesze (415)
svesze Creative Commons License 2005.04.22 0 0 415

Miért ne akarnám a topiktalit? Hát tényleg ott fogok állni, nem? A lelátón csak azért nevettem, mert eccer már le lettem tolva, hogy az nem lelátó, de nem jut eszembe, hogy akkor mi.:-) A nevemet meg csak nem írom be ide. Az a vicc, hogy egy párszor egyébként már beírtam ide.:-) Erről megismersz: zavaromban vörösödni fogok az tutibiztos....és még a hajam is vörös.:-) Azért annyian nem lesznek ott.

Köszi meglesz!:-)

Előzmény: Csőkutya (414)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.22 0 0 414
Látom,nem akarod,h ez a topiktali összejöjjön... :))) Köszi ! Estére Neked jó bulizást vagyis üvegezést....! :)))) Ha elárulod ki a fotelostársad,akkor talán összefuthatunk,ha már a kilétedet nem akarod felfedni! :)
Előzmény: svesze (413)
svesze Creative Commons License 2005.04.22 0 0 413

Ajaj :-) Háát, talán a... na mi az?, lelátón?:-))  A fotelostársamat valszeg ismered.

Kívánom, hogy hamar jöjjön rendbe a bordád meg ilyenek.

Egykisoff: ma este megyek szeretett városomba egy kicsit nosztalgiázni. Tök jó. Még nemt'om, hogy laposozás vagy üvegezés lesz...:-)

...vagyis üvegezés biztos lesz.:-D

HolnaphajráTi!

Előzmény: Csőkutya (412)
Csőkutya Creative Commons License 2005.04.22 0 0 412

Bordám nem akar rendbejönni,ami még egy várpalotai könyöklés nyomait viseli. Akkor kellett volna kipihenni, de amilyen hülye vagyok erőltettem , és most viselem a következményeit... :((( Na ennyit az önsajnáltatásról.

Holnap hol fogsz állni meccsen? :)

Előzmény: svesze (411)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!