Ja ezt elfelejtettem mondani,hogy nem fejeztem be,így ez még az első szakom,de ez volt az utolsó félévem ,amit állam bácsi szponzorált,így a következőket nekem kell fizetni. Nyáron majd alkotok vmit, így meglesz a tandíjra való,de nem ártana vmi állandó suli mellettit találni.
Répa-Real elleni derbi után,még megyünk idegenbe a Fotex ifihez,az lesz az utolsó meccs.
Akkor majd használják a répafalvaiak ezt az "aranyköpést",ha csak ezen múlik,akkor hozhatnak akármennyi embert :)
Jaja, a másik a matek,de az már ott virít az indexben lassan 3 éve,hogy elégséges :) Mielőtt megkérdeznéd, miért 3 éve? Azért mert ez már a második szakom, az elsőt még együtt kezdtük Gerkom-mal...:))))
Ezzel vigyázz, mert amelyik oldal ezt mondta, az vesztett.:-) Amúgy én már "vittem": egy..kettő..három..négy embert.:-)) Mondjuk ebből, ha az egy nem jön, akkor én sem lettem volna ott.:-) a többiek meg csak úgy jöttek...
És mi a másik szigorlati tárgyatok, matek, mint nekünk volt?
Szerintem azért kell mechából szigozni,mert van nálunk olyan szakirány,ahol kell nekik,de azt viszont nem értem,hogy miért nem lehet csak azoknak ,akik ezt a szakirányt választják. Na mind1. Inkább a Derbivel foglakozzunk! :) Biztos, hogy sokan jönnek répafalváról :)) Ezt megjegyeztem Neked, ezt a Barca-t :PPPPP De csak egy klasszikus névrokonomat tudnám idézni: "Mindenki hozzon magával még egy embert!..." :))))
Piros biciklit tekerő?:-)) Ezt nem ismerem, bár asszem sejtem mit jelent....de vajon miért pont piros?:-)) Én egyébként azt sem nagyon értem, miért kell a közlekedéseseknek mechanikából szigorlatozni?
Gondolom akkor jó nagy szurkolóhadat is hoz ez a Barca. :-P. Lesz itt haddelhad.:-)) Ez már így előre is nagyon izgi.
Az a baj,hogy én sem tudom nagyon, h mit takar pontosan... :((( Aki tartja az előadásokat és gyakorlatokat , az papírról jó esetben csak 2. vagy 3. alkalommal tudja felírni a jót, akkor is csak azért,mert 1-2 piros biciklit tekerő szól neki... mai magyar felsőoktatás...
Ács elleni meccs ennél sokkal jobb lesz, hangulatban és játékban is szerintem. Valószínűleg az Ács már bajnokként jön arra a meccsre,de elárulom,h rontottunk már mi el bajnokavatót Ácson még a megyei bajnokságban. Kinn volt az egész falu, tévéstől , újságostól ,mindenestől , de mi nyertünk 25:21-re . A csarnok 2 perc alatt kiürült csak mi maradtunk ott :))))) Eddig az volt életem meccse.... :))))
Ja a tegnapi eredmény 38:23 volt. Hasonlóval kiegyeznék 3 hét múlva is,de reálisan nézve elég lesz az 1 pici gól is. :))))
Látod-látod.:-) Bár nem volt annyira húzós. A mechanika rosszabb lehet...gondolom, mert kb. halvány lila gőzöm nincs pontosan mit takar ez a tantárgy. :-)
A sorrend nem mindegy, pont azért írtam így.:-))
Remélem az Ács elleni is jó lesz. Ez a tegnapi nagyon simának tűnt (már megint nem tudom a pontos végeredményt:-). Szegény Alsóőrs:-)
Akkor inkább már mechanika :))) Nem R-B meccs lesz,hanem B-R ,nem mind1 :)))) Győrújbarát jelenleg 5-6.helyen áll, ősszel nyertünk 1gyel itthon. Mostanában ahogy hallottam , illetve olvastam itt az indexen , sok a sérültjük,de egy öreg rutinos gárda több fiatallal. Jó meccs lesz az tuti!
Valami ilyesmi reakcióra számítottam.:-)) Kémia volt helyette, több félévben, szigorlattal.
Szóval akkor kimarad egy hét. Így már ok. Rémlett, hogy a R-B féle meccs, valami tizenakárhányadikán lesz, de valahogy sehogy sem akart kijönni:-) És ez a Győrújbarát milyen?
Nem erőlteted, nem volt azért annyira gáz, csak nem volt jó sem. Maga az iskola miatt is megbántam, hogy ide jelentkeztem, az sem teccett. De ez már nagyon régen volt.
A mechanika rejtelmeivel szerencsére nem kellett megismerkednem. Asszem a mienk volt az egyetlen mérnöki szak, ahol nem volt. Viszont hallottam hírét.:-) De tényleg. Legendás.:-))
Baj,h erőltetem a gimis "dolgot", vagy nem kellene?
Az utóbbi szentgotthárdi túrára azért nem mentem,mert tanulás terén utol kellett magam érnem és még a napokban is ezt csinálom. Csak ennyit mondok: mechanika III. Emlékek előjönnek? :))))
Tegnapi buli rövid volt, mert haza kellett jönnöm az utolsó vonattal.
Ilyenkor nem is utazol? Furcsálltam mikor mondtad, hogy "majd a Geri elmondja mi volt". Eccer rá is kérdeztem, de nem válaszoltál. A köv. alkalommal már nem mertem.:-)
Tudom,én csak hülyeségeket dumálok és cselekszek! :) Azért botorkáltam az aszfalton,mert valahogy át kellett mennem a másik oldalon lévő járdához, mert én rendes gyalogos vagyok. Mivel zebra nem volt ott és repülni sem tudok még, ezért mertem használni az aszfaltot! Én kérek elnézést! :)))
Bordám normális helyzetekben jó,de ha elkezdek mozogni,akkor még szúr egy idő után. Voltam csütörtökön ifi edzésen , de egy kis focitól és labdázástól már elkezdett megint szúrni.
Gimis dolgot , nyugodtan elmesélheted mailben :)) Nekem sem volt szivem csücske az a 4 év,de annyira rossz sem volt.
Igazad van , nem csak majdnem Rajtad múlott , h most nem csak krétacsík lennék az aszfalton, azért nekem is el kellett ugranom a kocsi elől :) Ezzel is megerősödött bennem a tudat, h Nőknek nem kell a jogsi :))))))))
Ha 1 mondatban akarod leírni ,akkor mikor érjük el az 500-t? :)))
Nem is ütöttelek el majdnem.:-) A meccs alatt nem is láttalak. Amíg nem írtad, abban sem voltam teljesen biztos, hogy neked intettem.:-) Ok, túlragozzuk. De te akartál meccsnézős topiktalit!:-)) Én mondjuk biztos voltam benne, hogy nem így lesz, de aszittem legalább egy bemutatkozás vagy valami.
Igen, azokat az indulókat.
Hogy miért nem szerettem a gimit, azt nem lehet egy mondatban leírni.
Utólag raktam össze a képet. Amikor mentem meccs elején,akkor odaköszöntem az Anitának és amikor jöttem el - volt ugye aki majdnem elütött - akit nem tudtam hogy miért köszönt rám,de utólag már rájöttem,h valószínűleg Te lehettél az. Ez van.
Milyen "indulókat",amit a huligánok szoktak "énekelni"? Csak tele lenne csilaggal :))))
Igazad van, az úgy túl eccerű lett volna.:-)) Most ezt egyébként nem értem, ha tudod kivel voltam, akkor...?? Most már mindegy.:-) Igen oda jártam, de bár ne tettem volna. Nem szerettem.
kis on: a másik exfotelossal próbáltuk meghallgatni az "indulók" szövegét, de nem értettük. Mint tg, legközelebbi találkozásunk alkalmával kötelességed valamilyen formában eljuttatni hozzánk.:-)))
Azt írtad, hogy olyasvalakivel leszel meccsen, akit ismerek. Ez rendben is lenne, akkor meg főleg,ha még azt is odaírtad volna,hogy a Csabi tesójával leszel ott.... Így jártam, rossz gazda vagyok,megkaptam és még azt is hogy színvak vagyok,egyszerűbb lett volna,ha elütsz :))
Most azon jár az agyam,h a gimibe jártál vagy nem ? :)
Miért ne akarnám a topiktalit? Hát tényleg ott fogok állni, nem? A lelátón csak azért nevettem, mert eccer már le lettem tolva, hogy az nem lelátó, de nem jut eszembe, hogy akkor mi.:-) A nevemet meg csak nem írom be ide. Az a vicc, hogy egy párszor egyébként már beírtam ide.:-) Erről megismersz: zavaromban vörösödni fogok az tutibiztos....és még a hajam is vörös.:-) Azért annyian nem lesznek ott.
Látom,nem akarod,h ez a topiktali összejöjjön... :))) Köszi ! Estére Neked jó bulizást vagyis üvegezést....! :)))) Ha elárulod ki a fotelostársad,akkor talán összefuthatunk,ha már a kilétedet nem akarod felfedni! :)
Bordám nem akar rendbejönni,ami még egy várpalotai könyöklés nyomait viseli. Akkor kellett volna kipihenni, de amilyen hülye vagyok erőltettem , és most viselem a következményeit... :((( Na ennyit az önsajnáltatásról.