Keresés

Részletes keresés

Ascanio Creative Commons License 2003.08.07 0 0 887
Kedves Mindenki!

Mást sem látok hetek óta, mint hogy egyesek, kiemelve Macisajt99-et idézget Gábortól vagy tőlem, és egy-egy mondatot,kifejezést kiragadva böffent rá valamit, amit már hetekkel ezelőtt is ráböffentett. Igen, tudom Öcsisajt, hogy ebből a véleményből is csak egy-két kifejezést fogsz kiragadni, és oda fogsz valamit böffenteni!
Ehhez tökéletesen értesz, máshoz nem.
Jössz itt a néhány lüke pajtásoddal együtt, Szelid Dionka, ha jól emlékszem a nickjére, és hordtok össze vissza mindenféle marhaságot, növeszted a brummogo,sajtszagú seggedet abban a kibaszott székben!Az egyetlen, nem normális ember az itt Te vagy Sajtszagúman!!!
Értelmes, önálló gondolatot nem tudsz megfogalmazni, leírni megt végképp nem.
Ez a helyzet Öcsisajt!!!Csatlakozom a Gábor, előző levelében írtakhoz!Nem látom értelmét, hogy ebbe a fórumba tovább írjak, mert itt más nem olvasok, csak hetek óta ugyanazt a buzizást,a jobboldali buzik ilyenek, menjünk át a baloldali buzikhoz,buzik ne politizáljanak,stb...HÁT MI A FRANCOT KÉPZELTEK TI MAGATOKRÓL??????
Öcsisajt!!!Te mi a fenét képzelsz magadról???Ki vagy TE???Még arra sem voltál képes, hogy azt a nagy meresztett,sajtszagú seggedet eltold az egyik találkozónkra!!!Miért nem??Mert nem mered a szemembe megmondani, amit gondolsz!!!Jól el vagy itt a virtuális térben, a pajtásaiddal, itt a legkönnyebb pofázni!!!!Mindenféle felelősségérzet nélkül agyba-főbe anyázhatsz mindenkit, kiforgathatod a másik szavait, pusztán azért mert Te azt hiszed magadról, hogy amikor valaki kitolta azt az irtdatlanul sajtszagú, brummogó seggedet, és a még undorítóbb böfögőő pofádat, akkor Isten személyét tette beléd, vagy valami magasrangú személyképét. Hát nagyon tévedsz!!!Mert nem vagy más, mint egy sajszagú, nagyseggű féreg, aki egésznap a computerét elégíti ki, és azt hiszed, amikor megnyomod az ENTER-t,hogy most aztán megváltottad a világot!!!
Közlöm, hogy nem!!!A világot, otthon meresztő, ingyenélő seggeddel nem fogod megváltani!!!
Te is ugy szeretsz mindenkiről mindent feltételezgetni!Hát most én is megteszem ezt:nem hinném, hogy van munkád!Hiszen éjjel-nappal a fórumok és az internet előtt ülsz és idézgeted mások hozzászólásait, amiket aztán kiforgatsz és elferdítesz, és az idézőjel után még odaböffentesz valami kis disznóságot, hogy meg legyen a teljes kielégültség.Szóval, egy ingyenélő, az adófizetők pénzéből tengődő, seggedet növesztő, nagy disznó vagy!!!!!!!
Te sem vagy különb, mint Medgyessy!!!Az évente 12-szer megy nyaralni, az adófieztők pénzéből, bár ha Orbán Viktor egyszer elhagyta az országot, óriási botrány volt belőle...Te pedig egész évben vagy az adófizetők pénzéből felveszed a segélyeket, tehát egy ingyen élő,köcsög proli vagy!
Szeretném én is megköszönni, mind azoknak, akik szimpatizálnak velünk, és akik sok sikert kívántak a munkánkhoz! Akik szeretnének csatlakozni, emailben felvehetik velünk a kapcsolatot,aztán utána személyesen is.

Személyesen vettük fel a kapcsolatot Hende Csabával, és a Magyar Nemzettel! És a találkozó a Magyar Nemzet egyik munkatársával fog kezdődni, méghozzá ma este!!!!
Nem érdekel, hogy milyen brummogó,sajtszagú,büdös,rohadt szöveget találsz ki erre,nem érdekel miképpen fogod kiforgatni a szavaimat, amihez tökéletesen értesz, mert egyszerűen szarok rá!!!!!!!!!!
Tudom, Aradi Gabi visszafogodtan fogalmazott, én nem vagyok visszafogott!!!Élőben is megmondom ugyanezeket a szemedbe!!!!Tudod te ezt nagyon jól, ezért nem reagáltál vagy csak negatívan reagáltál a meghívásra!!!És itt sem érdekel, hogy miképpen forgatod ki a szavaimat, és milyen gennyes reagálást találsz ki!!!

Minden jót!
Remélem, hamarosan találkozunk valamelyik tüntetésen!!!A gazdák már szervezkednek!!!!!

CSáó:A.

Előzmény: Törölt nick (871)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.07 0 0 886
Macisajt, nem is sejtettem, hogy fcking bastard is te vagy!

Mindenesetre ez a legtalálóbb összes (eddig ismert) nickjeid közül.

Előzmény: Törölt nick (885)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.07 0 0 885
Nem mintha érdekes lenne, de azért rákérdezek erre a terjesztett legendára:)))

"2. OVI kedvenc műsorának és lapjának a Vasárnapi Újságot és a Magyar Demokratát nevezte. "

Hol? Forrásmegjelöléssel kérem.

Nahát.

Előzmény: Sebesen (884)
Sebesen Creative Commons License 2003.08.07 0 0 884
Kedves Aradi Gábor!

Nem én mosom össze a jobboldalt a szélsőjobbal, hanem önmaga kötött olyan nyilvánvaló és szoros szövetséget a nácikkal, hogy nagyon elfogultnak kell lenned, hogy ezt ne lásd. Egy-két példa emlékeztetőnek:
1. A XI. kerület volt fideszes polgármestere az önkormányzati választásokon a MIÉP volt frakcióvezetője javára mondott le a körzetében való indulásról.
2. OVI kedvenc műsorának és lapjának a Vasárnapi Újságot és a Magyar Demokratát nevezte.
3. A FIDESZ-vezetők többszöri hazai és külföldi felszólításra, nyílt újságírói kérdésre sem voltak hajlandók elhatárolódni a MIÉP-től, és annak antiszemita kirohanásaitól.
4. Szintén újságírói kérdésre ugyanők azt mondták, hogy ugyan a MIÉP-pel nyílt koalícióra nem lépnek, de a szavazóikkal nagyon szívesen.
Nem tudom, mi kell neked ahhoz, hogy belásd, ez a mai magyar jobboldal, vagyis a FIDESZ-vezérkar középre és balra hisztérikusan zárt, a szélsőjobb felé pedig, Kövér Laci vezénylésével, tárt karokkal nyitott. Szerintem illúzió, hogy ebben a helyzetben azt várd el tőlük, hogy a szélsőjobbos szövetségeseiket nyíltan provokálva elfogadjanak titeket.

Kedves elemes!

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a polgári körök leképezik a FIDESZ szavazóbázisát. A polgári körök igazi forrásvidéke a választási kampányban hiszterizált kispolgárok, a tevékenységi területet kereső ex-MIÉP-esek, és mindeféle frusztrált emberek, akik kényszeresen szerepelni szeretnének. Minden politológusi elemzés a FIDESZ-centrumtól messze jobbra helyezi el őket, számos helyi FIDESZ-szervezet felbomlasztásában pedig a Pártközpont rohamosztagosainak a szerepét játszották el, sok helyen hozzájáruva a FIDESZ vereségéhez az önkormányzati választásokon.
Amikor ezeket a köröket nevezem homofóbnak és gyűlölködőnek, akkor nem az egész FIDESZ-szavazóbázist minősítem.
Egyébként sajnos igazad van, hogy MSZP-szavazóktól, sőt, politkusoktól sem áll távol egy kis szalon-homofóbia (és gyakran egy kis tompított cigányellenesség sem), ennek azonban nem láthatod nyílt elutasításban jelentkező megnyilvánulását, mert ezen az oldalon egyszerűen nem illik. Ma az MSZP nem igazán ideológiai alapon álló párt, így a párt egészén és a szavazókon pláne nem lehet számonkérni egy olyan határozott baloldali értékrendet, alapállást, amely helyből kizár bármilyen homofób, vagy cigányellenes gondolatot is. Ma, sajnos, tényleg csak az SZDSZ-re jellemző ilyen határozott értékrend.

Újra kedves Aradi Gábor!

Kár, ha elbúcsúzol ettől a magad által indított fórumtól, Mackósajt idétlen brummogásán és néhány hozzászóló szélsőségességén kívül valóban értelmes gondolatok cseréje zajlik itt, és nagyrészt rólatok, miattatok.

Üdv,

Sebesen

Előzmény: AradiGábor (865)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 883
Nemigen értek veled egyet.

Homoszexualitás van, létezik, Magyarországon is.
Ha szereti a lakosság,ha nem (zömmel nem).

De nem is ez a topic témája, vagyis a homoszexualitás.

Itt EGY konkrét ügyről volt szó,melynek egyfelől az inditói megmaradtak a virtuális világban, valódi kilétüket rejtve, másfelől a célpont a polgári körök mozgalma volt , mely elöször volt (szerencsére) kitéve effajta provokációnak, ezért aztán a mozgalom koordinátora ,Hende Csaba úgy is reagált ahogy azt a kitervelők és a lesben álló ballib média számitott, amin aztán lehetett jó kis lejárató cikkeket fabrikálni a "kirekesztő" polgári körökröl..

Esetleg az is elöfordulhat hogy valamelyik ballib
sajtóorgánumban olvassuk majd hogy " a melegpolgári kör fegyverrel szeretné Erdély visszacsatolni!"
vagy hasonló agyamentségeket (lásd a lapitó atya korábbi beírásait itt) és bár nem kétlem hogy fogunk még rólunk hallani ( ballib médiában)ahol következetesen "polgári körnek" nevezik majd magukat a továbbiakban is, a dolog nagyjából lefutott( Kulcsárral nem lehet vetélkedni:))

Nahát:)

Előzmény: naiv (881)
Tyb Creative Commons License 2003.08.06 0 0 882
Ezt ignoráljuk talán. Szépen kérek mindenkit.
Előzmény: naiv (881)
naiv Creative Commons License 2003.08.06 0 0 881
Nos,

a meleg maradjon meg eredeti értelmében:

- meleg kézfogásnak
- meleg fogadtatásnak
- meleg tekintetnek
.
.
.
- meleg víznek és szobának.

Nem lenne jó, ha e kifejezések mőgé kétértelmű képzettársítás indulhatna meg...

Hasonlóan a házasság intézménye több ezer éves hagyomány, férfi és nő kapcsolatát, a jövő zálógát az általuk nemzett gyermeket, annak közös - normális, egészséges nevelését - szentesíti.

A homoszexuálisok pedi maradjanak meg egymás között - diszréten - és ne erőltessék rá a többiekre defektes életmódjukat (MEGRONTÁS).

A magyarok ezt nem eszik. Nem véletlen, hogy hazánkban oly alacsony az AIDS elterjedtsége.

Nem kell minden nyugati szabadosságot lemajmolni.

Inkább azt kellene megoldani, hogy, hogyan lehet ezeket az embereket a normális párkapcsolatok irányába visszavezetni, mely többnyire kényelemből ered, hogy az ellenkező nemű kapcsolatokat nem tudják könnyen kezelni.

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 879
"Amúgy meg én se értek egyet Jó Tündérrel. Legalábbis a "műveletlen, képzetlen" kitételt illetően. Sértegetésből, csúsztatásból, a vitapartner szavainak kiforgatásából? Ugyan, kérem! Talán még nem vagy egy professor emeritus, de azért még egy PhD-t simán adnék ezen tudományokból... :) "

Hát, ez beszéld meg a Jó Tündérrel..Is...
Mert mikor a "másik oldal" eltérő véleményeket hangoztat (de azokat aztán határozottan), alapos a gyanú hogy a puszta düh/frusztráció/leszámolás
stb. szándéka vezérli, ezért aztán az effajta értékítéleteket/jellemzéseket ugyan köszönettel veszem, jókat is röhögök rajtuk de:

Ugorgyunk:)

Előzmény: Tyb (876)
Jo Tunder Creative Commons License 2003.08.06 0 0 878
dear HT,

Én azért valamivel konzervatívabb vagyok.
Mindazonáltal
szeretném, ha a homoszexuálisokat nem érné Magyarországon méltánytalanság. Azt nem tartom kirívóan nagy méltánytalanságnak, hogy nem köthetnek polgári házasságot. Azt ha egyáltalán nem ismernék el az életközösségüket már teljesen elfogadhatatlan méltánytalanságnak tartanám. Erről viszont nincs szó. A jelenlegi helyzetet inkább tartom méltánytalannak mint méltányosnak.

Felesleges konfliktust nem szabad vállalni. Én azt szeretném, ha az MSZP-SZDSZ és a FIDESZ-MDF között olyan lenne a viszony, hogy egy ilyen jellegű törvény bipartisan (kétpárti, pártfüggetlen) lenne. Egy kormánypárti és egy ellenzéki terjesztené be együtt. Ma ezt mindkét politikai erő elveti. Magát az együttműködést. Csak a totális kampf elfogadható. Namost elvárjuk a társadalomtól, hogy képes legyen nagyon komoly berögződöttségeket, előitéleteket teljes mértékben feladni, de nem várjuk el a törvényhozóktól, hogy a hon javára képesek legyenek a piti hülye gyűlölködéseiket félretenni ?

Csak konszenzust tudok elfogadni ebben a kérdésben, csak azt tudom elfogadni amire Medgyessy Péter is, és Orbán Viktor is rábólint. Vannak más ügyek, de alapvető ügyekben konszenzust kell elérni, valamilyen szinten, de el kell érni.

Előzmény: HitetlenTamaska (873)
elemes Creative Commons License 2003.08.06 0 0 877
Sebesen

Becsülöm a bátorságodat, hogy egy nyilvánvalóan homofób szélsőjobboldali közegbe, a polgári körök közé jelentkeztél be meleg identitásodat nyíltan vállalva.

Nem jo.

A partok szavazotaboranak toleranciaja nem pontosan a sztereotipiak szerint alakul. Az szdsz es a miep szavazoi az "elvart" viselkedest mutatjak, de az mszp szavazoi az orszagos atlagnal KEVESBE toleransak (a fidesz szavazoi pedig az orszagos atlagnal toleransabbak).

Nem tudom, hogy a polgari korok mennyire kepezik le a fidesz szavazotaborat, csak feltetelezem, eleg pontosan.

Mindenesetre Barandy igazsagugyminiszter a minap aligha a fidesz nyomasara utasitotta el a homoszexualisok hazassagkotesenek torvenybe foglalasat.

Előzmény: Sebesen (854)
Tyb Creative Commons License 2003.08.06 0 0 876
OFF
Egyszer meg kéne hallgatnod Lovas Istvánt egy átlagos, józan paraszti ésszel és némi alapvető emberi normákkal ellátott ember fülén keresztül. Garantálom, Neked is kinyílna a bicska a zsebedben... :)

Amúgy meg én se értek egyet Jó Tündérrel. Legalábbis a "műveletlen, képzetlen" kitételt illetően. Sértegetésből, csúsztatásból, a vitapartner szavainak kiforgatásából? Ugyan, kérem! Talán még nem vagy egy professor emeritus, de azért még egy PhD-t simán adnék ezen tudományokból... :)
Tényleg, nem gondoltál rá, hogy valami OKJ képzést indíts? :) Már csak azért, mert én tutira jelentkeznék... (ld. még Fizetett provokátor munkát keres c. topic)
:)))

Tyb

Előzmény: Törölt nick (874)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.08.06 0 0 875
En a magam reszerol orulnek, ha Jo Tunderenel gyengebb atlagszinvonalu szerzo nem irna a forumba.
Előzmény: Törölt nick (874)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 874
"ezért egy hetet fogok kapni max."

Nyugavér..ha ilyenért nem kaptál semmit, te kis túlképzett, agyonművelt, szeretetteljes.....:)))):

Jo Tunder válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.22 12:56 (23) Lovas Istvánt is hülye picsának szoktam nevezni. Kicsit szexista szöveg tudom, de az ilyen hisztiző feminin himringyót minek nevezze az ember.
----
Hát , ilyenek a "fremailmelegpolgárikör" jellegzetes támogatói:))))

Előzmény: Jo Tunder (872)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.08.06 0 0 873
Kedves Jo Tunder

Ugye kiindulasnak abban egyeterthetunk,hogy a "hazassag" egy lustak reszere megfogalmazott polgarjogi szerzodes, ami csak annyiban kiveteles, hogy az allam tudomast vesz rola abban az ertelmeben, hogy
a. neha -harmadik- resztvevokent picit modositja a szerzodes szabalyait, valamint
b. bizonyos csoportos kedvezmenyeket ehhez a nem feltelenul irasban megfogalmazott szerzodes kereteben egyuttelokhoz allokal.

Szerintem jogilag nem aggalyos az egynemuek szandekolt egyuteleset is hazassagnak tekinteni es amennyiben ok erre szandekukat kinyilvanitjak ugyanabban a szablyrendszerben kezelni, mint a tobbieket.

Nyilvanvalo diszkriminaciot jelentene, ha nem kapnanak epp ugy szocialpolitikai kedvezmenyt, mint a hetero csaladban elok, vagy akar az oroklesi ut, akar az ozvegyi nyugdij tekinteteben nem az altalanos szabalyok vonatkoznanak rajuk.

Előzmény: Jo Tunder (872)
Jo Tunder Creative Commons License 2003.08.06 0 0 872
>>>>>De mostmár tényleg lezárom a veled folytatott beszélgetést

Macisajt egy képzetlen, műveletlen, betegesen gyűlölködő s.....j (ezért egy hetet fogok kapni max. és holnap elutazom, egy hónapra vagy végleg nem tilthatnak le, ha mégis, akkor is megleszek valahogy)

Deutsch Tamás nyilatkozott az ügyről, azt lehet látni, hogy a FIDESZ vezetésnek nincs semmi komoly kifogása egy meleg polgári kör ellen.

Én ha FIDESZ-es lennék nem támogatnám a polgári házasság kiterjesztését a homoszexuálisokra, ezt a FIDESZ nem engedheti meg magának. Az a hagyomány, hogy a házasság egy férfi és egy nő kapcsolatát szentesíti egy rendkivül mély tradíció Magyarországon.

Azt tudom javasolni, hogy inkább a vermonti példát kövessék a melegek (egy ideig legalábbis). El lehetne érni, hogy az állam ismerje el a homoszexuális életközösséget, ezt valamiféle hivatalos formában tegye, és ennek mindenféle törvényi következménye legyen. De. Abban a Moave Pressnek van igaza, hogy ha ezt inkorporálnák a polgári házasság nevű intézménybe, akkor annak felmérhetetlen jogi következmények lennének. Továbbá, teljesen reménytelen az, hogy ezt ma elfogadják.

A civil uniont viszont talán el lehetne fogadtatni. Ez egy újfajta intézmény lenne, azonosneműek törvényes életközössége. Akkor tehát nem kellene semmilyen létező törvényt kötelezően megváltoztatni. Akkor minden egyes kedvezményt meg törvényi helyet külön lehetne vizsgálni, nem lenne valamiféle általános és totális reménytelenség az ügyben.

Előzmény: AradiGábor (870)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 871
" Mért ne ülhetnénk le egy kerekasztal-beszélgetésre a másik oldal képviselőivel? "

Hát persze...:)
Kérdés hogy mi a különbség a Mocsanaki féle buzi és az "Aradi Gábor" féle buzi között (mármint a "lényeget" érintve)

Vagy mostanra már vannak "jobboldali" buzik
és "függetlenek"?
Mi az hogy a "a másik oldal képviselőivel? "?:))))

Netán a Háttér Baráti vagy a Labris BALLIBEK?:)))

Nemrég még:

AradiGábor válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.09 09:13 (27) Toleranciát? Mért felejtettem volna el? Engem nem zavar, ha a másik oldalon ilyen vagy olyan kezdeményezések jönnek létre. A minap egy baloldali meleg barátommal "kaptunk" össze, mert azt mondta, hogy egy jobboldali párt a "fasizmusból eredeztethető" és, hogy egy meleg nem lehet jobboldali, mert ott családról, meg a meleg aberrációról beszélnek.... Szerinte. Hát Csurkáék lehet.... Az én környezetemben viszont ez nem szokot túl gyakran megesni. Annál inkább érzékelem a kirekesztést a "toleráns" baloldaliak körében.
---

Hazudni egyformán mindig tudni kell. Mert a papír türelmes. És a winchester is.
És elhiszem hogy kínos már neked ez a topic , no de az élet nem habostorta, Bástya elvtárs...

Jut eszembe, Hende mint a polgári kör koordinátora
cégül elfogadta/regisztrálta a "polgárikört" ?
Vagy már civil szervezet, mint ahogy az a Népszabadság/origo-ban megjelent hogy azzá válik ha nem?

Nahát.

Előzmény: AradiGábor (870)
AradiGábor Creative Commons License 2003.08.06 0 0 870
Mi a bajod? Mért ne ülhetnénk le egy kerekasztal-beszélgetésre a másik oldal képviselőivel? Ha kultúremberek, igenis megtesszük. Főleg ha olyan közös ügyről van szó, mint a melegek helyzete. Más ügyekben is le fogunk ülni beszélgetni, ha civilizált helyre meghívnak minket.

Még nem olvastam a Népszabadságot, de ha melegek polgári házasságának támogatására célzol, azt mi is támogatjuk.

De mostmár tényleg lezárom a veled folytatott beszélgetést.

Előzmény: Törölt nick (869)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 869
"Majd megtudják a sajtóból amire kíváncsiak"

Na a sok hazudozás után végre egy majdnem igaz mondat...
Helyesen ugyanis "Majd megtudják a ballib/hiszterolib sajtóból amire kíváncsiak"....

(lásd akár ...mai Népszabadság..Háttér baráti Társaság..."Véletlenül" együtt is léptek fel a szigeten))

Nahát.

Előzmény: AradiGábor (868)
AradiGábor Creative Commons License 2003.08.06 0 0 868
Mivel csatlakoztak hozzánk nem melegek is, már nem lehetünk CSAK MELEG polgári kör. Nem tudod felfogni? Az Aradi Gábor név nem csak nicknév, de a te brummogó álneved igen. Amúgy meg nem vagyok köteles beszámolni neked. Zabáld csak a sajtodat!

Egyben megkérem a topikhoz eddig hozzászólt tagjainkat, vagy a velünk szimpatizálókat, hogy ne írjanak ide többet, mert méltatlan a hely ahhoz, hogy ezeknek magyarázkodjunk. Majd megtudják a sajtóból amire kíváncsiak. Köszönök minden eddigi építőjellegű beírásokat! Hivatalos úton bárki el tud érni, ha személyesen kíván beszélgetni. Minden jót!

Előzmény: Törölt nick (867)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 867
"Akkor zavarna, mert az általad említettek tevékenysége politikai. a melegeké meg nemi. :-)"

Tévedés...
Ez is politikai...Úgy látszik elekrülte a figyelmedet a topic lényege, ezért idézek
a lapitó atya felhívásából:

AradiGábor válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.10 16:05 (41) Az alábbi nyílt levelet küldtem el a www. gay.hu számára:

"Kedves Meleg Barátaim!

(..)
Fontos továbbá, hogy megmutassuk, mi ebben a hazában kívánunk egyenrangú állampolgárok lenni, ennek a nemzetnek a sorsáért aggódunk, s felelősséget érzünk elszakított nemzetrészeink sorsa iránt. "

Na most kedves kilgoretrout, ha ez összeolvasod a nicklapitó atya egyik régebbi, Erdélylyel kapcsolatos itteni szösszenetével (azt hiszem vasárnap idéztem, megtalálhatod), akkor bizony talán másképp figyelsz az egészre...

Előzmény: kilgoretrout (864)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 866
"Kedves MINDENKI! Úgy látom nagy itt a félreértés:
Szóval: Mi nem csupán egy "meleg" polgári kör vagyunk,"

Jajaja....
Egy hónapja még ez a lemez ment:

AradiGábor válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.07 17:12 (0) Üdv mindenkinek! Főleg azoknak a jobbosoknak, akik kijöttek a Gay Pride felvonulásra és merték vállalni magukat. A tömegben ugyanis nem csak szadeszosok vonultak, ahogy a jobbikosok gondolták, vagy Budaházyék... Ott voltunk mi is, akik hiszünk a szabad, polgári Magyarország eszményében, ahol minden Hazáját szerető magyar ember nyugodtan élhet. Ezért is tartom nagyszerű ötletnek A MELEG POLGÁRI KÖRÖK MEGALAKULÁSÁT(kiemelés Macisajt). Aki szeretne csatlakozni, keressen meg minket e-mailben. Mindenkit szeretettel várunk! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!
---

Nahát.

Előzmény: AradiGábor (865)
AradiGábor Creative Commons License 2003.08.06 0 0 865
Kedves MINDENKI! Úgy látom nagy itt a félreértés:

Szóval: Mi nem csupán egy "meleg" polgári kör vagyunk, bár tagjaink -két heterót leszámítva- melegek. A nevünk SOKSZÍNŰ, azaz mindenféle diszkriminációt szóvá fogunk tenni, mert egy toleráns Magyarországot szeretnénk, ahová még a baloldali gyűlölködők is beletartoznak. Érts már meg SEBES, nem mindenki náci, aki jobbos, mint ahogy a baloldalon sem mindenki kommunista. A homofób szélsőjobbtól valóban nem akarunk semmit, de határozottan visszautasítom, hogy 'egybemosd' a jobboldalt a szélsőjobbal. Ki vagy te, a Magyar Narancs főszerkesztője?

Kövessétek már az eseményeket EMBEREK: több helyen is nyilatkoztam, írott sajtónak és a Petőfi Rádiónak is. A bulvársajtót kevésbé szeretjük, mert ők csak kiforgatnák a szavainkat, hogy betegyenek a jobboldalnak. Majd ha okunk lesz rá, adunk interjút nekik is.

Freemailen kívül van már postai címünk is, és arcát adni tudó szóvivőnk is. Vagyis köszönjük az aggódást, minden OK nálunk.

Én azt hiszem nem gyűlölködtem, csak reagáltam a ti kirohanásaitokra. Leülni pedig csak kultúremberekkel fogunk egy asztalhoz. Ciao.

Előzmény: Sebesen (854)
kilgoretrout Creative Commons License 2003.08.06 0 0 864
Akkor zavarna, mert az általad említettek tevékenysége politikai. a melegeké meg nemi. :-)
Előzmény: Törölt nick (862)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.06 0 0 863
Biztos voltam benne, hogy túl sokáig nem fogod kibírni PROVOKÁCIÓÓÓÓÓ!!!!!!!!! nélkül.
Előzmény: Törölt nick (862)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 862
"Én részt veszek az egyik polgári körben, de engem pl. nem zavar, ha valaki aszongya, hogy meleg polgári kör... ő tuggya. :-)"

Nonono...:)
És ha a Vér és Becsület operettnácijaitól kezdve
Budaházy hídemlékezőikig hirtelen mindenki kijelentené hogy "ő is polgári kör" és ezáltal
az egész mozgalom lejáratódna ?
Hmm?
Akkor sem zavarna?

Ugyanis ez az arctalan provokáció sincs másért kitalálva...

Előzmény: kilgoretrout (861)
kilgoretrout Creative Commons License 2003.08.06 0 0 861
Nincs abban semmi rossz, hogy másként gondolkozunk erről a témáról.

Persze, magánügy, de csak addig amíg az illető nem hozza nyilvánosságra. Ha ő maga megteszi, onnantól kezdve szerintem kilép(het) saját kereteiből és új életet kezd(het) az információ.

Én részt veszek az egyik polgári körben, de engem pl. nem zavar, ha valaki aszongya, hogy meleg polgári kör... ő tuggya. :-)

Előzmény: Törölt nick (860)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 860
" kedves vagy, de szerintem a nemi hovatartozás nem egészségi állapot... "

Na ne....:)))
Egy klasszikus nem értheti féle ennyire saját magát:
Így szólt a mondatod:
"Szerintem pedig az egészségi állapot az ember legbensőbb magánügye. "

No, erre írtam hogy így van ez a buzulással is.
Vagyis: UGYANÚGY legbensőbb magánügy.

Pláné a konzervatív jobboldalon.
Vagyis nem-és nem is lesz-KÖZÜGY.

Hogy a jelen konkrét virtuálisan/arctalan provokációról már ne is beszéljünk.

Előzmény: kilgoretrout (858)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.06 0 0 859
Én a te helyedben nem nagyon mennék bele ebbe a fikanick témába, kedves dion/mellfekvenc, stb.

A kérdéseimre még mindig nem válaszoltál.

Előzmény: Törölt nick (855)
kilgoretrout Creative Commons License 2003.08.06 0 0 858
:-))) kedves vagy, de szerintem a nemi hovatartozás nem egészségi állapot...
Én pl. leszarom, hogy kinek mijen nemi hajlamai vannak. ha ezt valakinek fontos nyilvánosságra hozni, az ő dolga, szabad akaratából teszi. Ugyanakkor, ha más mondja róla, hogy buzi, akkor beleavatkozik a magánszférájába.
Előzmény: Törölt nick (857)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 857
"Nem is értem a problémát, komolyan mondom. "

Pedig egyszerü.
Iddzünk egy klasszikust:

kilgoretrout válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.22 09:11 (117) Szerintem pedig az egészségi állapot az ember legbensőbb magánügye.
---

Nna. Hát ez van a buzulással is.

És ha egy" virtuális Szabó Albert buzi
edition " brekegi körbe a ballib/hiszterolib sajtót mint "freemailmelegpolgárikör", akkor bizony vissza kell utasitani a nyilvánvaló provokációt.

Mint ahogy pölö a Budaházy -féle hídmegemlékezésen sem vettek részt a polgári pártok/körök...

Előzmény: kilgoretrout (856)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!