C:\Document and Settings\(fóknév)\Dokumnetumok\EA Games\The Sims 2 -- ezt a teljes könyvtárat (mappát) mentsd el vagy írd ki egy DVD lemezre. Az új telepítést követően majd visszamásolod ugyanerre a helyre, és megmarad minden.
Segítsetek kérlek! Rendbe szeretném tenni a gyermekem gépét, de nem szeretnék hogy el vesszenek a házak, karakterek, beállítások egyszóval minden amit lassan egy éve építenek nagy szorgalommal. Melyik alkönyvtárakat kell ehhez le mentenem?
de a simen magan mutatja? mert ez csak azt jelenti, hogy aki keszitette, nem csinalta meg rendesen az elokep file-t. Vannak "hajmeresztobb" esetek, mikor a frizura helyett egy kabat jelenik meg pl...:DDD
Van egy olyan problémám, hogy leszedem netről pl a hajakat, és be is rakja, ott van a jobb felsőben a csillag, de nem mutatja, csak azt, hogy fekete egyenes.. hiába hogy rövid vörös vagy bármi.. nem tudom mi a hiba. Talán, hogy nem eredeti a játék? Kérlek segítsen vki! előre köszi :) Ditty
A ps2-es verzió árát nem tudom, a pc-s verzónál nemrég volt akciós alapjáték az Évszakok kiegészítővel 6990-ért! :) Amúgy 12.990 Ft a pc alap. Ez utóbbira érdemes beruházni, mert ha bővited az eddig megjelenet 6 kiegészítő közül bármelyikkel sokkal jobb a játékélmény. A ps2-nél ilyen lehetőség nincs...
A Daemon/Alcohol páros felejtős, ott a PowerISO, az minden bajra gyógyír, olyasmiket is kezel, amiket a másik kettő nem. Védelem szerintem már nincs ezeken, ha crackelt verziót telepítesz, viszont legalább 4 formátumú képfájl van, és ezeket így együtt csak a PowerISO képes kezelni.
Ha mondjuk van vagy 10 lemezed a Sims2-ből, akkor a teljes cucc telepítése olyan 3 óra. Nagyon fontos, hogy megjelenési sorrendben rakd fel az anyagot, tehát az alaplemezzel kezded és a Jó utattal végzed. Serialt mindegyik kér, azt be kell vésni neki, crackelni azonban sehol sem kell, csak az utolsó résznél -- Jó utat! Bon Voyage! -- bemásolni a bemásolnivalókat (a patchet is!).
Ha bármi kérdésed van, ne habozz! Pompás dolog, amikor valaki az utolsó lemeznél jön rá, hogy elbaszta az egészet, és lehet előlről kezdeni -- tehát inkább kérdezz, ha nem vagy valamiben biztos.
Előre is bocsánat, sosem láttam közelről a topik főszereplőjét, de valaki megkért, segítsek telepíteni. A megszerzett lemezfájlok már másolásvédelem nélkül vannak, vagy még van bennük valami ravaszság? A kérdés azért lenne érdekes, hogy feltétlenül kell-e hozzá Daemon/Alcohol, vagy elég lenne a Microsoft sokkal kisebb, áramvonalasabb virtuális meghajtója (XP Virtual CD Control Panel 2.1). Viszont ez utóbbi, természetesen, nem szed le védelmet.
hurvinka: Megfelelő sorrendbe (alap, Egyetem, Éjszakák, Üzlet, Állatok, Évszakok, Jó Utat) raktátok fel őket? (ez lényeges, ha nincs is meg az összes, de a sorrend ez legyen) A C-re telepítetted? (néha problémázik, ha nem oda, bár nekem más meghajtón van és csak a mentés van a C-n és megy szóval ez nem feltétlen _a_ baj) Patch-et feltettétek? (a hivatalos oldalról lehet letölteni ha a játékküddal feliratkozol)
hirtelen ennyi jut eszembe hogy problémás lehet...