Jajjj ne...bár ha akkor nem fog hóesni, akkor vagy tökjó idő lesz vagy pedig latyak, ami az amúgyis tökronda budapestnek nem áll jól...nagyon nem.Mázli, hogy csak budára jön-megy:))
Mindenfélét;)....na jó, igazából azt kérdeztem, hogy létre jöhet-e magyar DS fanclub és ezzel kapcsolatos dolgokat:)(pl. az oldaláról lehet-e dolgokat átmásolni+lefordítani[e.g.életraz]...ha ki lenne írva, hogy honnan van meg ilyenek)...de mivel ehhez nem fűződik különöebb érdeke(ámbár sztem azért igen, mert ha tudnának magyar nyelven olvasni a könyveiről, róla stb infókat, akkor lehet, hogy kicsit elterjedtebb lesz:)) ), ezért NEM-et fog mondani....csak ezt még azért meg akartam kérdezni, mert nekem eszem ágában sincs fanclub-ot(na jó, ha azt mondaná, hogy igen, akkor esetleg:)) ) csinálni, csak meg szeretném tudni, hogy legális-e az oldalam:)))))
Hmm, tévedtem, elvittem a nagyszótárat...csupán 1513(?) A/4-es lap...egy csöppet nehéz volt...meg az is jellemző, hogy mindenféle f*szság benne van a kokolyszától a mórikálja magát:P-ig, de persze olyasmi, ami kéne, az nincs...:(
Amúgy meg erre a levélre úgyis NEM lesz Darren válasza, szval...
Ma küldöm el a levelet, de még semmit nem találtam ki...ez vicces lesz. Adott fél óra meg egy papír(amit majd amúgyis át kell írnom a rendes levélpapírra utána) meg kb. s fejem, mert nem találom a kisszótárat, az A/4-es qrvavastaggal meg inkább nem rohangálnék...na jó, még van egy órám, hogy megtaláljam:)))
Jajjj, jobb kérdés nem volt?:))).....majd utánajárkálok neki:P...mármint a kérdésnek...hmm, ha jön darren, akkor majd lesz mit felvenni, mert sztem lesz egy csomószor a tv-be....vagy nem, de ezt majd meglátjuk:)...és kapja be a magyar posta, mert már 160 FT a bélyeg külföldre....hajjjh, megér nekem ennyit Darren,....a válasz az lenne, hogy nem:), de jogi dolgokat kéne tisztáznom.Persze ehhez még meg kell találnom a nagyon formális-okos angolt magamban8 na, azt kereshetem egy darabig)...sebaj:)
Tök vicces, ha minden igaz, akkor volt a NGC-en egy reklám( vmi cápás filmről9 és a reklámba volt egy pasi, akit Steve Leonard--nak hívtak....na jó, ez annyira nem nagy szám, lehet, hogy rosszul is láttam, de azért gondoltam elmesélem:)
Nem is vagyok túlságosan, elfoglalt, csak hát arra várok, hogy valaki fölvessen vmi jó kis vitatémát. De hát mindenki arra vár:P Hosszú távú áldozatom nekem is van:) Igyekszem a lefoglaltság mellett azért ide is eljutni. Na gyerekek, most mit csináljunk? Több könyv nincs, április messze van, ki tudja mi lesz még akkor, Darrenkéhez jutásom mindenesetre jelenleg még 5 tényezőtől is függhet. (minimum) Szép lenne most a filmen csámcsogni, de arról is annyit tudunk, hogy talán egyszer lesz, ha egyáltalán lesz! Na, de eszembe jutott 1 kérdés, amiról ma drága bátyámmal beszéltem: a vámpírok vénából vagy artériából isznak? Artériából bizti finomabb, mert oxigéndúsabb, de jobban megsínyli az áldozat....
Auf viedersehen, amúgy meg boldog névnapot nekem! :D
Jajj, mielőtt elfelejtem: volt Darren a Cinema-ba...monduk csak ilyen olvasói-izénél, de akkoris...ámbár tök idegesítő, hogy olyanokat kérdezgetnek egyes emberek, hogy "igaz, hogy megvették a jogokat?" meg hasonlók, amikor oda van írva...meg bakker vki e-mailt írt és ahelyett, hogy azzal a lendülettel inkább felment volna a hivatalos oldalra---de nem, ő egy e-mailt írt egy újságnak, amire nem is biztos, hoy válaszolnak(vagy ha igen, akkor is később...)...ehhh:S
Én egész hétfőn ráértem (kivéve 5-tól fél 8 ig) de mivel csak most olvastam radio műsorról....:P Síszünetem van, hehe.
off
A bonsai kitten-es levelet én is megkaptam, még vmikor régen, tovább is küldtem. Biztos, hogy kamu? Már közel volt az 500-hoz, bár az oldal készítői bizti simán lesz**ják az ilyen leveleket...
Én Darren-t sötétnek(most itt nem a szellemi szintjére gondoltam....most:) ;) ), Darius-t meg szőkehajúnak...bár arra, hogy Darrenről azt higgyem, hogy sötét haja van, kb. semmi racionális magyarázat nincs...