Nyugodjék békében!
Őszinte részvétem a családjának!
Nagyon szomorú voltam amikor meghallottam, hogy meghalt,és még most is az vagyok.
Nagyon fognak hiányozni a közvetítései.
:((((
Én csak annyit szeretnék írni, hogy a Jenő bá úgyis minden TV-s meccsen ott lesz, mert mindenki azt fogja mondogatni otthon, hogy a Jenő ezt vagy azt mondta volna, stb.. Meg persze "Jó estét, jó szurkolást!" Ez örök.
Nekem még hozzá jön a ManU-Bayern BL döntő utolsó percei.
Hú és a Sport1 pont holnap adja ezt a meccset. Megszerezhetnék az eredeit hangos felvételt, mert elégé lesújtó lenne, ha Horváth Feri közvetítené újra.:((
nem tudom...
egyszerűen nem lehet mit mondani...
számomra Ő volt az a sportriporter, aki nemcsak riporter volt, hnem SPORTOLÓ is, hiába volt néha kritikus, Ő tudta mi az a sportműhely....
sajnos számomra egy év alatt a sport világából nagyon sokan elmentek...
csapattársaim, technikai vezetö és most Ő is...
aki csak picit is szereti a sportot, álljon meg egy percre és emlékezzen..
az Ő közvetítésén nőttem fel, soha nem írtam még ide.....
nem hiszem el, hogy soha többet nem hallom a hangját.....
nagyon hiányzik....
emlékesztek amikor a Kudlik Julival, meg az Antal Imivel bűvészkedett?
részvétem...
Nyugodj békében Jenő bácsi!
Épp ma kérdezte a haverom,h mi van vele,mert mostanában alig lehetett hallani róla,és h él -e még vajon.Kegyetlen az élet. :-(((((((((
Ezt 1992 augusztusában kaptam Jenőtől, a Nyíregyházán játszott magyar-ukrán mérkőzés szünetében. A félidőben vezettek a vendégek, ekkor másztam föl a közvetítő-állásba. Jenő borzasztóan dühös volt a csapatra, mert tényleg gyengén fociztak a srácok. Aztán a kezébe nyomtam a füzetet, amit egy mosoly kíséretében készségesen aláírt. A mieink meg a 92.percben lőtt góllal megnyerték a meccset...
Csatlakozom az előttem szólóhoz, és ezúton kérem az index moderátorait, hogy az anyázós topicokat töröljék! Beleolvastam néhányba, és nagyon kegyeletsértők ebben a helyzetben.