be tudnád ide irni a bolt cimét? ha jobb megoldás nem lesz, akkor elbirálás alá veszem a bolt messzelévőségét, és akkor megveszem én... de feketét veszek, és olyan csak nekem lesz! szombaton nincs nyitva 10 elött a bolt? v focsi után vmi unatkozos autos hts nem akar egy kis kitérőt tenni kettönkkel, h akkor egyből rád is ruházhassam a polot?
Hát ja, de úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy 1200 forintért egy egyedi feliratozású póló, talán még belefér ha egy óra alatt megveszed magadnak a pólót. Akárhol is laksz Pesten, több időbe nem kerül. Megvan a bolt címe.
Mert az kurva isten, hogy 3-4 rongynál kevesebbért ezt sehol sem tudnád megcsináltatni...
ehhh, de szarul jött ki ez a helyzet... megnéztem, de sajnos nincs itthon sima fekete polom, mert ha találtam volna, akkor azt elvittem volna holnap, és az lehetett volna az egyik L-es... :/ csak olyat találtam amin ilyen mercedeses izéke van az elején, nem nagy, de sajna nem középen, szal nem hiszem, h eltakarná...
amugymeg nem tudom ki hogy van vele, de sztem engem is meg lehet érteni... v nem? már lassan egy éve várunk ezekre a nyomorult polokra, és mikor már meglenne, akkor közlik veled, h sorry, de téged elfelejtettünk, polo se nagyon maradt már neked, de azért kaphacc egy akkorát mint egy lepedő az egyik helyet, na? és akkor elgondolkozol, h miért pont te szenvecc itt a sok-sok polos közül, polohiányban, miközben van, aki már ma meg is kapta.... és persze, megértem, h sok mindenki tett ebbe a dologba ingyenes munkát, főleg te (és köszönet érte), de izé...
persze, evil is ingyen ment polokért, miutá már mindeni azzal baszogatta, h hol vannak a polok... fél év után...
a rendelésemet a polora a pénzzel, gicével együtt adtam oda, azt meg, h mit kérek rá, azt akkor jeleztem ht-mailben, mielött az evilék elmentek volna megvenni a polot... most nem én tehetek róla, h mindkét? helyen el lettem felejtve....
mi a faszt csináljak egy XXL-es poloval, ami XXXL-es méretű??!, sztem elég tiszta dolog az, h én is azt szeretném kapni, amit kértem, ahogy mások is azt kapták... holnap mindenkit felrugok focsin!
Az alábbi kollégáktól még 1 kis türelmet, sajnos nem készültek ma el a pólóik, vagy ékezeteket kell pótolni rajtuk:
aranylábú
gice gólvágók 2 db.
szabi őrmező 3 db.
tokyo
u-20 hun
békéscsaba devils
polszki
A többieké megvan.
Polszki! A rendelésed valszeg teljesen elsikkadt, szerintem pólót se kaptál. :) Viszont van még 2 db. L-es, de Tokyo-nak is kellene egy. Tehát vagy ő kap XXL-est, vagy a tieid közül lesz az egyik az.
ehh, lépjetek rám, mindig elfelejtem. kedden wuhen szólt, én meg mondtam, hogy bent odaadom, de csak elfelejtettem. so wuhennek is lógok, neked is. addig ne engedjetek pályára lépni!:)