Én már azokat sem igazán értem meg egyébként, akik kimennek ilyen tömegrendezvényekre, de akik tönkretenni mennek, azokat végképp nem. Ez valami lelki szükséglet? Kisebbrendűségi komplexus? Akkor érzed magad jól, ha ezer emberrel együtt üvölthetsz meg fütyülhetsz? Hát nem tudom. Végülis mindig voltak ilyen emberek. Én mindenesetre nem dicsekednék vele :)
most jöjjek azzal az általad humorosnak vélt, de egyébként minden óvodai homokozót megjárt replikával, hogy ennyit tudtok? vazze, te tényleg a csőcselékhez húztál, gratulálok.
te mit szólnál, ha a csíksomlyói nagy hepeningeteket zavarná meg egy csoport síppal, dobbal, tojással?
A fórumon miért nem csinálsz ilyet? Floodolhatnád a topicokat ilyen 20 oldalas oda nem illő dokumentumokkal 10 mpenként. Tök poén lenne, nem? Jó, öt percenként új nicket kellene csinálni, de megéri :) Vagy esetleg előre létrehozol 100 nicket, aztán hajrá. Legalább egy napra tönkretehetnéd a neked nem tetsző topicok működését :D
Helyesbítek: Fütyülni fütyültem. Illetve sípot használtam. EZ tényleg tömeges volt."
Engedd meg, hogy gratuláljak, nagyon ügyes gyerek vagy. Még az úttörősípodat is megőrizted. Derék!
LC
"mi a provokáció? a térdre imához?" Más vallását fikázni nem túl eurokonform. Ha nem vigyázol, akkor a törőcsik Mari nem visz magával Európába, pedig a Gusztinak biztos jól jönne egy fiatal lányka is.
"provokátoroknak a hozzád hasonló dobáló, füttyögő őrjöngő, akasztófátmutogató, verekedő, anyázó középsőujjat mutogató söpredéket tartom."
Nos, többségünk éppen annyira volt dobáló, füttyögő őrjöngő, akasztófátmutogató, verekedő, anyázó középsőujjat mutogató, mint én. Semennyire.
Vagy azt is jobban tudod, hogy én mit csináltam?
"lécci írj már be ide néhány a tér baloldalán felmutatott, provokáló transzparenst!" Ferdítesz.
Már elismertem, hogy a részetekről nem volt transzparens:
Bendegoose válasz erre | adatok | e-mail 2003-05-05 10:40:00 (80)
"3; nem voltak olyan transzparenseink, amelyek a pro oldalt becsmérelték volna" Igaz...
Bende
ui:
jelentem, még mindig nem tapasztalok magamnál semmit:)))) Ennyit tudtok?
A Martonyit kifújjoló csőcseléken? Érdekes,a MIÉP-szimpatizáns kollegámék voltak kint,piarista minőségben,és akkor fütyülték ki,amikor a kerzstény és zsidó egyház illetve vallás kölcsönös megértéséről és közeledéséről beszélt,a pápát idézve.
mi a provokáció? a térdre imához?
(copyright orbán viktor)
provokátoroknak a hozzád hasonló dobáló, füttyögő őrjöngő, akasztófátmutogató, verekedő, anyázó középsőujjat mutogató söpredéket tartom.
lécci írj már be ide néhány a tér baloldalán felmutatott, provokáló transzparenst!
mert a jobboldalon volt anyázás, marházás kötelezés, gyilkosozás, birkázás, stb.
biztos békés szándékkal, nem provokálás céljából, ott a helyszínen, spontán eszkábálták össze a kulturált polgári keresztény értékrend prominensei.
na, gyerünk, tied a pálya, hajrá zsoligép!
Figyelem magam, sikerült e kihoznod a sodromból... Nem megy... ajnos tegnap a hozzád hasonló provokátoroknak sikerült néhány személyt kihozni, de engem akkor sem...
Mindenesetre most jó példát hoztál a provokációitokra...
Mondom, kicsilány, nem mész semmire a személyeskedéssel.
Hitelesebb lenne, ha a hazugságaimat idéznéd. Úgy kell, hogy kijelölöd a szöveget, aztán megnyomod egyszerre a Ctrl és a c gombot. Aztán, mikor válaszolt, akkor az írod, hogy
Azt mondtad:, és mikor itt tartasz, megnyomod a Ctrl és a v gombot egyszerre.
Sajnálom egyébként, hogy tegnap úgy megijedtél, dehát egy rendes lánynak délután 5 után otthon a helye, nem pedig az utcán.....
Ez egy rap banda számánának a szövege, és semmilyen törvényelleneset nem tartalmaz, egyébként már betiltották volna. Ezt a számot játszák TVben is. Akinek nem tetszik, az ne hallgassa. Minek jöttetek oda, ha nem tetszik? Én sem megyek el egészséges fejbőr koncertre és nem kezdem el dobálni a színpadot mondván, hogy engem provokál a szövegük."
Olyan szert próbál népszerűsíteni, melynek fogyasztása ma törvényellenes.
már betiltották volna :))))))))))))))))))))))))))))))))
Magyarországon?
"egy civilizált joggállamban a törvénytelen cselekedetet az állampolgár feljelenti a rendőrségen és nem önbírásokodik. Szóval ha törvénytelen, akkor jelentsd fel. Passz. "<6i>
Vagy demonstrációval hívja fel a figyelmet a törvénytelenségre. Én nem dobáltam, nem bunyóztam, békésen demonstráltam, ahogyan a többségünk.
"Ki heccelt? A békésen álldogló fiatalok? Talán azzal, hogy levegőt vettek?" Nem azzal, hogy ahogyan leírtam, mutogattak a kordonon túlra. Most sajnálom csak igazán, hogy nem vittem fényképezőgépet....
"Akkor nem ugyanazon a tüntetésen vettünk részt, én ugyanis csak az egyik oldalon magából kivetkőzött, gyülölködő taplókat láttam, míg a másik oldalon békére és szeretetre felszólító szónokokat és döbbent de békés fiatalokat." Hát, akkor tényleg nem ugyanazon voltunk. Én tegnap (2003.05.04.) délután 16:00 és és kb 18:15 között a Vörösmarty téren voltam.
Te biztos a Weöresmartyra mentél, mi?:)