2010. április 1., The Moonlight Club, London - "Fuck Postmodern, Those Were The Days My Friend..." festival; playing the P.I.L., Captain Sensible, OMD, Tears for Fears and many more! Star Guest: MIND1.
HÍRADÓ
AZ ŐSZ EDDIG ISMERT ÁLLOMÁSAI
2009. október 10. Győr, PÁGISZ (+ Quimby)
2009. október 15. Budapest, Rocktogon (+ Sztereocsepp)
2009. november 7. Budapest, Vörös Yuk (Mulligan, Nulladik Változat)
JÖN BENŐ IS!
(www.mind1zenekar.hu)
Az előadás helyszíne kicsit, a koncertszám tematikája nagyon megváltozott, ami csak azért volt jó, mert ha a közönség nem is, de legalább a zenekar és egyszemélyes holdudvara jól érezhette magát, még ha futólag is...
AZ UTOLSÓ IDEI NYÁRI MIND1 KONCERT
Kedves Zeneszeretők!
Amennyiben vágyat érez ránk és/vagy alvászavarban szenved, szeretettel várjuk a Summer End fesztiválon!
Időpont: 2009. Augusztus 28. Péntek
Helyszín: Budapest, MŰCSARNOK (Hősök Tere)
A Mind1 23.45-kor lép színpadra.
Délután négykor minden színpad előtt legfeljebb csak démonok tombolnak, a hús-vér kétlábúak ilyentájt még nem jönnek elő a féreglyukból, másrészt meg embertelen hőség volt, ami mondjuk önmagában is riasztó lehetett... Szegény baseball sapkás frontember meg a derék 45 perces, oxigénhiányos koncert után mintegy liternyi folyadékot facsart ki a trikójából...
Nem tudom, kinek tűnt fel, de a 3842 sz. hozzászólás elég árulkodós. Nem a tartalma, hanem maga a léte. Ez nem Taigetosz-wifi, de nem is Pompeii USB Mobil Token... Ez maga a nagybüdös budapesti Integrétid Szervisziz Didzsitöl Netvörk!
Vagyis: Balázsbá visszajött a hontalanságból az övéihez és jön velünk efottozni!!
Péntek délután-este éppen kanadai kollégákkal fogok fontosat tárgyalni. Pedig amúgy nem lenne hülyeség, nem is ettem még orizsinál bajai halászlét. Hanem ha az 51-es helyett a túlparti hatoson jönnétek haza, javallott Paks után Dunakömlődnél megállni, és az útszéli halászcsárdában tolni egy harcsapaprikást túróscsuszával. Olyan, mint a billentősötök.
Péntek délután-este éppen kanadai kollégákkal fogok fontosat tárgyalni. Pedig amúgy nem lenne hülyeség, nem is ettem még orizsinál bajai halászlét. Hanem ha az 51-es helyett a túlparti hatoson jönnétek haza, javallott Paks után Dunakömlődnél megállni, és az útszéli halászcsárdában tolni egy harcsapaprikást túróscsuszával. Olyan, mint a billentősötök.