Ami meg a Kárpát-medencét illeti, itt inkább agyi elborulás van, mint virágba...
Egyébként egy medence úgy az igazi, ha van benne víz is.
Hát most van: bel-víz. Az utóbbi két hétben csönd volt, mert átfagyott a talaj, de a mostani melegfronttal indul újra az iszapban szuttyongás a fél országban.
Vigyázz is rájuk, nehogy megint olyan görbék legyenek, mint amit már egyszer feltettél az indexre. De ha meg egyenesen fagynak meg, az kész előny :) Egyébként, mondtam már párszor, hogy költözz haza, hiszen úgy is utálsz ott lakni.
Van valahol, de a padláson. Így most csak a gugli-földet tudom forgatni egérrel, de az is megteszi.
Ha furmányos logikával ebből azt a gyanút formálom, hogy te abban Windsorban tengeted napjaidat, és nem az elállófülű, gyökéragyú, dermesztően biotermesztő Károly herceg nickje vagy, aki a másik (sokkal északabbra lévő, de sokkal enyhébb klímájú) Windsorban lakik, akkor jó helyen kapizsgálok? ;)
Reflexből csak Mo-on belül gondolkodtam.
Hát ott a -20 valóban nem meglepő, de látom, azért melegszik az idő rendesen! A kövekező napokban egy kis szerencsével elérhetitek akár a fagypontot is! :)