Keresés

Részletes keresés

Korovioff Creative Commons License 2003.04.17 0 0 276
Lehet, hogy csak a sok toll kavart engem össze, de ez, úgy tűnik, már a harmadik verzió. A Pető Intézet esetleg még belefér negyediknek, de aztán végképp feladom.
Előzmény: Turulmadár (273)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.17 0 0 275
No, ez még súlyosabb, mint gondoltam, nem egy hanem három? Az azért látszik, hogy nem bizták a véletlenre. A tollerőforrás-gazdálkodást komoly stratégiai agymunka kisérte, amibe még egy-két stratégiaváltás is belefért. Ha belegondol az ember, érdekes párbeszédek hangozhattak el azon a repülőn. Még az is lehet, hogy volt egy kis sutyorgás is, ha Mádl túl közel ült.
Előzmény: noir2 (272)
Montázselvtárs Creative Commons License 2003.04.17 0 0 274
Azt is mutatták, hogy mit ír oda a szerződésre!

Előzmény: Egy_kisebb_isten (271)
Turulmadár Creative Commons License 2003.04.17 0 0 273
Múzeumba a Medgyessy-tollat? :))))))))))))
Na, ehhez képest a korona-átszállítás elég kispálya. :))))))))))))))))))))))
Előzmény: Korovioff (265)
noir2 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 272
3 toll van ( iparmüvészi, MP-tolla, Kovács-tolla, de nem úgy ahogy Egykisebbisten ábrázolta:-))
na
Orbán ott volt az aláíráson
na
A toll az azért fontos, mert az akadályozta meg, hogy OV ottlegyen a fogadáson.
(megalázó lett volna, hogy MP odaadja neki a tollat, ott mindenki elött mégse köphette volna le érte, söt nem tudta volna visszautasítani se)
:O)
Előzmény: Korovioff (250)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2003.04.17 0 0 271
De ja vu:

Aláírás 2003:

Aláírás 1983:

sz Creative Commons License 2003.04.17 0 0 270
no, még mindig nem heverte ki a buktát?! buktákat, pontosabban... :DDD
Előzmény: Turulmadár (223)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.17 0 0 269
Lehet, hogy Aznar nézi a TV2-t? :-) Mert akkor csak segiteni akart. :-)
Előzmény: Árgyélus királyfi (267)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.04.17 0 0 268
Hát igaz.:-D
Előzmény: armagnac (255)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.04.17 0 0 267
>Meggyesit elég furán-sértőn vágta hátba Aznar, D209 nem is tudta hirtelen lereagálni. Másnak is feltűnt?>>

Megyó így szereti:-D

"Schröder és Blair kedvesek voltak, hátbavertek."
[M.P. TV2]

Előzmény: La Koma (254)
La Koma Creative Commons License 2003.04.17 0 0 266
Minjárt elhúzok, mielőtt tollas lenne a hátam, csak még egyszer:
Nem volt szép a spanyoltól ilyen őszintén kinyilvánítania lekezelését a jelenlegi magyar miniszterelnök személyével kapcsolatban. Nem igazán volt européer viselkedés.
Előzmény: Alexander the Great (261)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.17 0 0 265
Bocsánat, a hirbemásolást meg elefelejtettem.
A Nemzeti Múzeumba kerülhet a miniszterelnöki toll

Budapest, 2003. április 16. (MTI) - A Magyar Nemzeti Múzeumban tervezik kiállítani azt a tollat, amellyel Medgyessy Péter miniszterelnök aláírta Athénban Magyarország európai uniós csatlakozási okmányát; a Kovács László külügyminiszter által használt íróeszközt az elképzelések szerint elárvereznék, és a bevétellel a Rádió C-t támogatnák.

Mindezt Gál J. Zoltán kormányszóvivő közölte telefonon Athénból az MTI érdeklődésére szerdán.

Mint elmondta, a kormányfő a dokumentumot a görög fél által ajándékozott tollal szignálta. Azt a tollat, amelyet egy iparművész erre az alkalomra készített, a miniszterelnök Orbán Viktornak ajánlotta fel a magyar delegáció esti fogadásán a görög fővárosban.

A kormányfő a gesztust azzal indokolta, hogy hivatali elődjének idején zárták le a csatlakozás legtöbb fejezetét. Az íróeszközt - mivel Orbán Viktor nem vett részt a fogadáson - később juttatják el a volt kormányfőnek.

Medgyessy Péter kedden elutazása előtt nyilatkozott újságíróknak arról, hogy árverésre bocsátják, vagy kiállítják azt a tollat, amellyel aláírja Athénban a csatlakozási megállapodást.

Korovioff Creative Commons License 2003.04.17 0 0 264
Ez tűnik at újabb verziónak. De miért emlékszem én úgy, hogy az elutazás előtt Medgyessy mondta, hogy az ő tolla árát kapja a Rádió C?
Kicsit hányatott ennek a tollnak az előtörténete. Mellesleg én biztos nem fogadnék el egy olyan ajándékot, amit előtte már másnak igértek, de ez már zárójel. Az, hogy Athénban tollügyileg mi történt, azt láthatóan nem tudjuk.
Amorf Creative Commons License 2003.04.17 0 0 263
'Szerinted ha Ovi Európa Néppárt-összejövetelen vesz részt az nem szolgálja hazánk érdekeit? '

"Hat dehogy nem! Pont ugy mint az iskolas csoport kisergetese a parlamentben."

Ja, akkor ezek szerint a nemzetközi politikai életben, az EU-ban az Európa Néppártban lévő politikusok, miniszterelnököknek akkora befolyása van, mint egy kisiskolás csoportnak?
Ne fárassz!

Előzmény: mibi (253)
Turulmadár Creative Commons License 2003.04.17 0 0 262
:))))))
S tiltakoznak az amerikai bennszülöttek kiírtása miatt is. ;]
Előzmény: Egy_kisebb_isten (257)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.04.17 0 0 261
hogy erre nem gondoltam:-)
Előzmény: La Koma (260)
La Koma Creative Commons License 2003.04.17 0 0 260
Vagy a tollát akarta elcsenni
Előzmény: Alexander the Great (256)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.04.17 0 0 259
"A magyarok közül az aláíró Medgyessy Péteren és Kovács László külügyminiszteren kívül Mádl Ferenc, jelenlegi, és Göncz Árpád korábbi köztársasági elnök, továbbá Orbán Viktor, Horn Gyula és Boross Péter, volt miniszterelnökök."
[Népszava]

Höhö

La Koma Creative Commons License 2003.04.17 0 0 258
Orbán Viktor nem akar más tollával ékeskedni. Ilyen eccerű.
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2003.04.17 0 0 257
Nem értem OV miért nem fogadta el azt a tollat, )Megyóka és Kovi így olyan europeaner, nem? :)))

Alexander the Great Creative Commons License 2003.04.17 0 0 256
biztos egy kis poloskát tett az öltönyére.

egyébként nekem nem tünt fel.
Előzmény: La Koma (254)
armagnac Creative Commons License 2003.04.17 0 0 255
Ugyan mibil gondolod? Hol van az előírva, hogy egy pofórum rendszeres látogatójának értenie is kell, amit olvas?:-o Nahátakkor. Csak él az alkotmányos lyogaival.
Előzmény: Árgyélus királyfi (248)
La Koma Creative Commons License 2003.04.17 0 0 254
Meggyesit elég furán-sértőn vágta hátba Aznar, D209 nem is tudta hirtelen lereagálni. Másnak is feltűnt?
mibi Creative Commons License 2003.04.17 0 0 253
"Szerinted ha Ovi Európa Néppárt-összejövetelen vesz részt az nem szolgálja hazánk érdekeit? "

Hat dehogy nem! Pont ugy mint az iskolas csoport kisergetese a parlamentben. Hiszen fontos, hogy a felnobvekvo nemzedek egy "nagy" politikus kozremukodesevel ismerhesse meg a koronat es a parlament epuletet. Ja, hogy pont akkor akarta a Magyar Koztarsasag Parlamentje megkerdezni a megfigyelesi ugyben allitott hazugsagairol a miniszterelnokot. Hat istenem, fontossagi sorrendet tudni kell felallitani!!

Nem tudom miert kell nyilvanvalo sumakolast mentegetni. Mint ahogy az is nyilvanvalo, hogy ezzel a gesztussal Medgyesssy megint megvillantott valamit abbol, hogy hogyan kell a politika nevu tarsasjatekot jatszani. Finom, de annal kemenyebb huzasokkal kell helyre tenni az ellenfelet. ez tortent most. Orbant meg gondolom utogeti a guta.

Előzmény: Amorf (241)
Amorf Creative Commons License 2003.04.17 0 0 252
Ebből sem derül ki ez. Ittál?
Előzmény: kaanga (249)
felpillantó küllő Creative Commons License 2003.04.17 0 0 251
Eddig ebben a témában 2 dolog derült ki biztosan, amiért OVi 1 szemét.

1. Ott volt az aláíráson, de nem volt ott a fogadáson, ezért nem vette át az árokbetemető tollat a rohadékja.

2. Ott volt a fogadáson, de nem volt ott az aláíráson, amiért is ő 1 rohadék.

Ez a két állítás nem üti egymást valahol??
Sőtmitöbb... Velős vélemények megfogalmazásáig nem érdemesebb megvárni, hogy esetleg kiderüljön az igazság?

Korovioff Creative Commons License 2003.04.17 0 0 250
Kedves feleim, nem ugyanezt a tollat igérte a jóember, MP, a Rádió C-nek, anyagi kisegitésül, mert majd jól el lehet adni? Vagy nem egy toll van, hanem kettő? Segitség, összezavarodtam.
kaanga Creative Commons License 2003.04.17 0 0 249
Amorfnak és nekedis mondom, hogy ebből a cikkből az derül ki, hogy nem volt jelen Orbán az aláíráson:

Medgyessy Orbánnak ajándékozná a tollat

kaanga

Előzmény: Turulmadár (245)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.04.17 0 0 248
Ez hülye?
Előzmény: kaanga (244)
mibi Creative Commons License 2003.04.17 0 0 247
"Most már ott tartunk, hogy a fogadáson is ott kellett wolna lennie."

Na orulok, hogy vegre Te is felismerted. Tenyleg ott kellett volna lennie. ha nem volt ott, akkor tahosag, amit elkovetett. Jellembeli sajatsag, mint zt mar az 52-esben leirtam.

Előzmény: Turulmadár (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!