Tegnap felidegesített az aftermath, amikor láttam, hogy a cimbim easy fokozaton mennyit szív a ruszki bázis után.
Szóval egyből elő is kotortuk az ufo 1-t. El is lettünk volna vele, amikor kifagyott többször is. Persze xp alatt. Kipróbáltuk 98 boot lemezzel, ott nem volt gond amíg alien bázisra nem mentünk, ott ám egy elkerülhetetlen grafikai bugba estünk.
Honnan lehet letölteni a w9x-es collectors edition verziót ?
Gránátot ott robbanthatsz, ahol akarsz. Simán attack gomb, majd célterület. Ettől függetlenül tényleg röhely, hogy alaphelyzetben oda dobja a gránátot, ahol a parancs kiadásánál állt a célpont. O:)
nah kiprobaltam ezta hevi armor + helikoptergepagyu parositast es egesz utos :) 25m 1400dmg. persze a csavokam heroic STR-el lelassult awfulra (256%) teknosbeka 3 orat ramver 100on, de sebaj. bazisvedo kuldetesekre sztem jo lehet. masra semmikepp, mer keptelenseg megvarni a csavot. raadasul kuldetes alatt mar levetkozni sem tud, max a fegyvert tudja eldobni
viszont most van aza pont mikor elorol kezdem a jatekot mer hiaba minden probalkozas nemtom magam felhozni 3 bazisrol. biogenya megevett 20at :( akarmit elfogalok rogton visszaveszik. pedig 2 bazist atraktam ilyen antibio izere, de semmi :(
ha vki jart meg igy es tudja a megoldast ne tartsa magaba :)
Az komoly, hogy granatot nem robbanthatok tetszes szerinti helyen?
Ha mondom a joembernek, hogy dobja meg a csotanyt, akkor az mar reg tovabballt, mire odadobja, ele viszont nem engedi dobni, csak celpontra.
Valamit rosszul csinalok?
Most kiprobaltam a melohelyen, Win Me, PIII/800, 256 ram, asus v3800(32 mega) es itt nem fagy.
Nem szeretne a 98SE-t?
A bazisos kuldi egyebkent itt is lassabb, mint a normal kuldi, pedig meg csak most megyek a fold ala.
Hogy jöttem rá? Ne akard tudni :o)
Próbálgattam, mert azt hittem a páncélra akasztja rá... a képen a kezében van szal nem tudom :)
Nehezen jöttem rá annyi szent.
Egy olyan kutyfaajta izét 2 lövésre terített le...
Annyiranem jó (bár ez a legkisebb teljesítményű hevisztuff volt)
Na ez az, ami nekem még nincs. Még a biomass growt theory sincs kifejlesztve. Hiányzik a biomass node hozzá...
Te hogy szerezted meg?
Gratula! Én soha nem jöttem volna rá, hogy csak a heavy armorra lehet rátenni őket...
Elég baj az. Bár szerintem egy próbát megér. Nem kell hogy gyorsan fusson az ürge, a lényeg hogy egyhelyben állva jó messzire szórja a halált. Akár meg se moccanjon, csak perzselje fel a vidéket. O:))))
Delfi, ufo1et én is 386oson játszottam. Meg 486dlcn. Meg 486dx2n. Meg486dx4en. Meg 5x86on. Meg p1nek minősített förtelem ciryxen...
Mégsem bugzott soha. A gond a videokártyáddal lehetett...
Ami meg a 600 megát / 1 gigát illeti :
mint írtam, oprendszer függő a dolog. Xpvel 512mega rammal olyan 3 giga körül állítólag már nem szarakodik a rendszer.
Tapasztalatom szerint 1.5 ill. 2.5 giga között pedig még mindig érezhető a különbség. (letöröltem egy filmet, rögtön nem szarakodik annyi ideig az aftermath load és save esetében.)
1-2, Át kell állítani a bázis fajtáját. Rákattintassz és a military-ra rányomsz, rögtön kijelzi mennyi idő kell az átállításhoz
3, Amit hasznosítani tudsz azt elviszi automatikusan
4, Belerakod a kezébe a csávónak és vagy magad vagy a másikat meggyógyítja (másikat csak akkor ha mellette áll). Rákttintassz a medkitre aztán jobb gombbal a csávóra
Én még nem rég kezdtem játszani vele és nem igazán értek 1-2 dolgot.
Pl.
- Miért van az hogy nincs kutató bázisom a játék kezdésekor..
-Ha nekem kell csinálni akkor hogyan lehet??
-A lelőtt alien cuccokat a mission végén alapból magammal viszem vagy nekem kell felvennem..(Eddig még csak 3 db pisztolyt találtam az össz-vissz 4 mission alatt. )
-Hogyn kell használni az elsősegély csomagot..
Egyelőre ennyi tudtam most így fejből de ha lesz még vmi problema akkor majd írok...
Kedves traz, tudom, hogy imadsz kotekedni, de azert megemlitenem azt az aprocska tenyt, hogy Ufo 1-et meg 386-os gepen jatszottam...
Amugy az a jatek rengeteg ismerosnek okozott ugyanolyan hibat, hogy a bazisok eseten hajlamos volt a kep szetesni es gyonyoru csikozast rendezett a teljes kepernyon, ha megmozditottad valamerre a kepet.
Egyebkent valoban stabil kis program volt, es sok kellemes orat szerzett.
A swap reszeket pedig a windows kezeli, ha nem tudnad, es ha egyszer a c: van kijelolve, akkor oda dolgozik. Persze nehany program tesz temporalis fajlokat a sajat konyvtaraba is, de ha ez tullepi a 600 megat, akkor elmehet az anyjaba.
Foleg ugy, hogy rendesen hulladek a jatek es a videok programozasa/kodolasa, mert ha az en gepem nem eleg neki, akkor idoszeru lenne trainigre kuldeni a programozit...
Heavy cuccokat heavy armorhoz lehet felpakolni.
Jó kis Gatling... hmm hmm
Amúgy szerintem szart sem érnek :o)
Túlterheltség a legfittebb emberemnél 215% a lekgisebb! heavy fegyvernél...
detto ez volt nekemis. helikoptergepagyu nekem is van, de meg kell hozza sztem vmi fejlesztes. viszont van vmi olyan fejlesztes ami utan tudsz a bazisokbol egy 4. felet epiteni. vmi biomass repulzor vagymi. csak en keson fejlesztettem ki, mostmar a 3 bazisommal szart sem erek :)
Én is útban vagyok megszivodia felé...
Én sem tudok mit csinálni a biomasszával. Kb úgy a föld bő felét elborítja, eddig vagy 10 bázisomat falta fel. (most készül elnyelni európát, ahol ugye a legnagyobb a bázissürűség, úgyhogy kb további 15 bázisomnak annyi pár napon belül)
És nincs mit kutatnom! A gyártás is érdekesen zajlik - egy rohadt páncél legyártása 8 nap, amikor a bázisaim kb fele gyárnak van beállítva? Érdekes mindenesetre. Csak tudnám, miért van olyan érzésem, hogy egy gyárral ugyanennyi idő alatt lenne meg?
Az ufós küldetések is igen érdekesek lettek. Odamegyek, és szétszednek. Indulásképp be vagyok szorítva a sarokba. Jön kb 6 rakétás, meg vagy további tucat mindenféle fegyverrel. A felét leírtottam, de a másik fele egyszerre ér oda. 3 rakétás 3 különböző szögből, 2 agyzsongító, meg 2 jó nagyot sebző ismeretlen fegyver, amiből kb 2 lövés, és eszméletlen az ürge. Vazzeg. Ja, és a heavyfegyvereket meg nem engedi bepakolni. Pedig van néhány igen érdekesnek tűnő cucc. 70Mre hordó gépágyútorony meg ilyenek... Szimpla gránátvető meg ide már kevés. O:/
hat en jol megszivtam most
kb 2 het alatt a 22 bazisombol elfoglaltak 10et, onnan mar nem volt megallas par nap es mar csak 3 bazisom van. es nem is tudok semmit csinalni, hiaba megyek oda a kuldteshez hogy uj bazis, elfogalom, jon az uzenet, hogy gratula, hurra hurra uj bazisom van, majd azonnal a kovetkezo uzenet, az idegenek elfogaltak. kozte 1mp nem telik el.
nemtom mit basztam el... megcsinaltam a ruszki kuldetest, biomasszan is voltam fejlesztgetem sorba a cuccokat... bio armor, warp fegyver meg ilyen marhasagok...
Ezek szerint neked fagyott az alapmű is? Érdekes géped lehetett. Annál stabilabban működő progit talán nem is ismertem... O:))
600 mega az nudli /bár ez persze ram és oprendszer függő is/, a másik vinyón meg úgysem fog swappelni.
Nalam meg 30 percre, igy ez kilove. Tegnap leszedtem a legfrissebb Nvidia drivereket(egy 128 megas Asus v8460 Ultra ketyeg a gepemben) de semmi jo nem tortent. Elvallaltam egy bazisos kuldit, erre meg az elso lepeseket sem teszik meg igazan es mar ki is fagyott.
Ha viszont nem megyek a bazisos kuldire, hanem sima terepen gyilkolaszom, akkor 10-15 percet is kibir. Eleg elszomorito. : (
Az elso Ufo is mindig a bazisoknal esett szet, ugy latszik ezt a hagyomanyt nem akartak megtorni...
Viszont most ha turelmes vagyok, akkor par perc lassu vinyonyaggatas utan lenyugszik a program, es reagal a ctrl+alt+del gombra, es kilohetem a taszkot.
Van 600 mega ures hely a vinyon es a C:-re is pakolhat temporalis szarokat, mert ott is van egy giga neki.
Valami érthetetlen okból az én gépemen pl., ami elég durvára tömörített DivX/XviD cuccokat röhögve játszik le 1280x1024-ben, a .bik formátumú mozik nézhetetlenek, olyan 2fp slideshow üzemmódban mennek...
Ha valami game-hez ilyet mernek adni, akkor csak köpködök erősen. :/
Az orosz állomáson általában a kapukon kívül a wildernessben an egy enemy. Azt intézzük el, ha lehet úgy, hogy ne csapjunk zajt (ne fussunk) és mi vegyük észre őt először!
Ha meghót, akkor mindenki menjen a falhoz, mindenki kezébe gránátot (savas és inc.) és dobáljátok át a falon. Ha mindne jól megy akkor le tudjátok szedni az összes alient 2 gránáttal / ember. Persze biztos ami biztos én megküldtem egy super strikerrel és egy bazúkával is őket :o)
Bent még kolbászol egy, max kettő alien, azokkal normális úton végezzetek, de ha rakétás ki is lehet csalogatni őket!
Nagyon jó módszer, kapu két oldalára felállítassz 2-2 embert, berohansz a legjobb futóval, ha enemy spoted akkor usgyi ki. Úgyis utánad jön és a kapuban meleg fogadtatása lesz.
A bázis küldi iszonyat piti volt. A leggyorsabban futó csávókám berohant a csomagét és kirohant vele :))))))
Közben találkozott pár ufóval, de mivel az arc Ben Johnson leszármazottja ezért csak pislogni tudtak :o)
Utána lesz egy csomó jó találmány. Nálam a Bio armor most a nyerő, a Sky az egy gyenge átmenet.
A Biomassát viszont még nem fedeztem fel és már megette 2 bázisomat! De nem ad küldit :o(
nah nyomtam megint kicsit... most kaptam bioarmort. potom 8 nap alatt el is keszul 1 :)
az miert van hogy ugyanazzal a fegyverrel (pl adv.plasma) kis genyo bazis masik vegebol szetlo, en meg lohetem fel orat neha akkor se puszul be. pedig 99% a talalati esely
kenyából glokkal lol :)))
amugy telleg szar a sun armor kov. kuldikben mar szart sem er :) de ha jol latom most pont ennel az orosz bazisnal vagyok, vmi cuccot kell kihozni... es itt van kek meg mittomen milyen auras pancel a szutykokon, remelem ezek utan nekem is lesz.
trazz meg jo rafestette a falra az ordogot, mar vagy 3x kezdtem elorol ezt a kuldit, mer mindig szetkennek raketaval :D
amugy mar szinte minden katonam superhero fegyverhasznalo, hitpont, meg speed. es megis szopok ezen a ruszki kuldin :)
Hát akkor ott valószínű hogy elkél egy driverfrissítés. Esetleg egy codecpack tesz neki keresztbe...
Amúgy nekem is fagyott már, de nem vészes. Kb 10 óránként egyszer...
Ellenben egy idegesítő bug : a heavy armort elfelejti beleszámolni a teherbírásba. Kivéve persze küldetés közben. Így előfordul, hogy azt hiszed, 90%kal vágsz a küldinek, aztán amikor ott vagy, 140 felett vagy, és vánszorogni is alig tudsz. Ne felejtsétek legalább saccra beleszámolni! O:/
Mi van akkor, ha feltelepítés után hibaüzeneteket dob, egy csomó adresset és más egyéb finomságokat, ráadásul diavetítőre emlékeztetaz intro? Segítsen valaki!Köszi