Erre a dallamot nem a telefonnal kell megirni, hanem a pc-ddel, aztán meg feltöltöd a kábellel (ami ugye járt hozzá, meg a sw is egy kis cd-n).
Akármilyen wav file lehet csengőhang.
Végigolvastam a topicot, de nem találtam választ a kérdésemre, ugyanis nagyon buta lesz.
Az Anyukámhoz is "vágtak" a Pannonnál egy ilyen telefont. Megkért, hogy írjak be neki egy másik csengőhangot és egyszerűen nem találom, hogy hol kell. A régi M 35-ösén, volt egy olyan lehetőség, hogy dallamírás.
Nem tudja valaki, hogy keressem?
Megpróbáltad már a www.stop.hu/apronet-n?
Ott feladott hírdetés a siemens S kategóriában nagyobb eséllyel kecsegtet. Ezt a fórumot kevesen figyelik és azok nem fognak az S55-r?l ST55-re váltani. Ez garantált!=;-)
Az apronet magyarország legnézettebb aprohirdetéses oldala!!! Amit ott nem tudsz eladni az sehol máshol sem!
Sziasztok,
Bocsi az "off"-ért. Van egy Siemens ST55-telefonom. Eladó: 1 hónapos, színe kijelzős, kamerás, hangrögzítős,Westel kártyás.
Sz'al, ha kell valakinek egy "pocsék telefon, baró drágán :-)) (48 k Ft)", dobjatok egy mailt a padarorsolya@yahoo.com-ra.
Hali,
Orsi29
opps a midlecentral ugy alapbol azaz memoriabol jott gondoltam megnezem ugyis reg jartam arra
meglepetes eppen felujitjak a siteot nezz vissza nehany het mulva...
Szeretnék internetezni az S55-össel, de nekem ez
a téma teljesen új. Olyan kábelt vennék, amivel
tölteni is lehet a telefont. Tudtommal erre megfelel az USB kábel. Mit tudtok erről mondani?
Hol érdemes pl. venni és milyen árban mozog?
Mondjuk 4-5 ezernél többet nem adnék érte, mert
az már rablás :-)
Szevasztok.
Egyszer én is járta így. Lehet, hogy nem ugyanaz a probléma, de leírom, próbáld ki, hátha....?
Nekem, csak akkor hajlandó felismerni, ha a kép elnevezésének vége az, hogy: jpg Amint ezt odabiggyesztettem, rögtön hajlandó volt mindenre. (bár cipőt most sem akar pucolni....a dög! ) Erre is tök véletlenül jöttem rá. Sok sikert!
Ja, és én nem vettem kamerát a készülékhez, meg nem is járt hozzá azért 8000 pénzért, úgyhogy nem fotózok vele. De nem is azért akartam ilyen készüléket, hanem a GPRS miatt. A PC-men viszont van jópár fotó, amiket így nem fogok tudni rámásolni, azt hiszem.
Igen kétszer mentem le, de csak egyszer kell beírni. Lementem a Telefonkönyvbe Bejegyzésként, aztán amikor már készen van, az Opciók menüből lehet olyat választani, hogy SIM-re mentés, vagy ilyesmi. Akkor a Telefonkönyvbe beírt telefonszámot egy rövidített névvel lementi a SIM kártyára is. Szerintem a memóriájába bőven belefér, és nem szeretnék úgy járni, hogy a következő telefoncserénél majd egyenként másolgatom a SIM-re, pláne ha a következő készülékemet nem lehet majd PC-hez csatlakoztatni.
GPRS-ről gőzöm nincs, nekem westeles telefonom van, abban be van állitgatva mit kell tárcsáznia, de soha nem próbáltam ki. Mindenhol szélessáv van, ahonnan netezni akarok. Me-t meg aztán pláne nem használok:)
Én szoktam jpg-t tenni a telefonra, főleg háttérnek meg képernyővédőnek. De nem volt még vele gond soha. Sőt a fotókat (merthogy ugye van kamera is az S55-höz) is jpg-ben lehet tárolni és pakolászni.
Akkor ezexerint most 2x mented el a számokat? (Telefonra a csoportos csengés meg az egyéb paraméterek miatt, és a SIM-re is? Nem redundáns ez így egy picit?:)
Köszönöm a segítséget, most már értem a különbséget!
Amúgy azon az egyetlen egy bejegyzésen, amit az Iroda csoportba varázsoltam, már el tudtam indulni, és nagyjából feltöltöttem a csoportokat, már mindegyikben van bejegyzés. Úgy értem el, hogy az Irodá-ba lementettem, és átmozgattam őket, és miután már mindegyikben volt egy, már oda is tudtam újat felvenni.
Most már tiszta az ügy, és észre is vettem, mi a difi a SIM-re lementett számok, meg a memóriába lementettek között. Ennek ellenére szeretném inkább a SIM-re menteni a számaimat, viszont ha benne van a csoportban, akkor a csoportos csengés és SMS már működik.
A számítógépre tegnap feltelepítettem a Data Suite-ot, de még nem volt időm nagyon belemászni. Egy dolgot próbáltam ki, a .jpg kép átmásolását a telefonba, de a szgépre simán lementett fotóra a telkészülék azt írta, hogy érvénytelen JPG formátum. Pedig a telefonban is .jpg az alap-képek kiterjesztése. Milyen képeket tudok lementeni?
Ja, és tudtam internetezni is! Ide kapcsolódik a következő kérdésem. Van ugye a GPRS kapcsolat, amit létrehoztam a Telefonos Hálózatoknál a Windows ME-ben. Itt a behívószámnál ír valami *9**' vagy ilyesmit, és innen nem tudtam felvenni a kapcsolatot. De sikerült úgy tárcsáznom, hogy az internet-előfizetésem behívószámát tárcsáztam, kvázi rendes telefonszámként a készüléken keresztül, és az internet-szolgáltató által adott felhasználónévvel, jelszóval tökéletesen működött. Ebben az esetben viszont ugyebár nem a Pannon GPRS szolgáltatás díjai és feltételei érvényesek, hanem a hívás után a percdíjat kell fizetnem, mintha a mobilkészülék "csak" egy sima modem lenne, ami a telefonvonalhoz kapcsolódik. Jól gondolom?
És hogyan lehet a GPRS kapcsolatot létrehozni?
KissMe: meg kell különböztetni a telefon memóriában tárolást a SIM.től. Be lehet állitani, hogy alapban hova mentesen. Ha a SIM-re mented, annak az az előnye, hogy ha kiveszed a kártyát és átteszed máshova, rajta van minden. Hátránya, hogy a SIM lehetőségei korlátosak a telefonhoz képest. Pl csak VIP csoport lehet, meg nem tudod a szülinapot is hozzárendelni a userhez, stb. Ments a telefon memóriába (Ha joltom a magyar sw-ben telefonkönyv és cimjegyzék néven vannak megkülönböztetve), és akkor beállithatsz egyéni csengőhangot is. Egyébként nagoyn sokféle csoportositáshoz lehet csengőhangot rendelni
Használd azt a sw-t amit adtak a telefonhoz, azzal szuperkényelmes. De a telefonnal is megoldható mindez.
Nagyjából átnéztem a topikban eddig felmerült témákat, de nem találtam választ a kérdésemre. Most leírom. A tapasztalt felhasználók biztosan kapcsiból tudnak válaszolni, de én csak múlt szombaton vettem a Siemens S55 telefonomat, és azóta nem sikerült megoldanom a kérdést.
Szóval:
A SIM kártyámon meglévő telefonszámokat tartalmazó telefonkönyvben nem tudom az adatokat csoportokba másolni, illetve a Telefonkönyv menü Csoportok parancsában sem tudok felvenni tagokat a csoportba, mert mindig azt írja ki, hogy a csoport üres.
A részletek, ahogy próbálkoztam.
1. Telefonkönyv - (Bejegyzés) - Opciók - Szerk. - "Csoport" - "Nincs csoport" kijelzés - "Változt." menü csak a "Nincs csoport" illetve "VIP" választási lehetőséget hozza fel, tárolóhely a SIM. Pedig én mondjuk a Család csoportba szeretném másolni. Próbáltam másolni a VIP-ba, hogy onnan majd áthelyezem, de hiába mentettem el, nem jelent meg a csoport bejegyzésénél a másik menüben.
2. Menü - Telefonkönyv - Csoportok - itt megjelennek a csoportok nevei, de 0 bejegyzéssel - "Opciók" menü csak három lehetőséget ad: Megnyit - Csoport átnev és Csoport jele. "Megnyit" parancsot választva "A lista üres!" visszajelzés, és visszamegy a csoportok neveihez, tehát nem tudok felvenni új bejegyzést.
Ami érdekes, hogy valahogyan sikerült egy számot az irodai csoportba átvarázsolnom, de már nem emlékszem hogyan. Az Iroda csoportba azóta tudok felvenni új bejegyzést a Telefonkönyv menüből, de pl. a Telefonkönyv bejegyzések szerkesztésénél nem jelenik meg csoportként, hogy oda is felvehetném a számot.
Akkor most hogy van ez?
Kicsit hiányolom, hogy nem lehet egyes telefonszámokhoz csengőhangot hozzárendelni, mint a korábbi Nokia 3310-en, és legalább a csoportos választást szeretném kihasználni, nem beszélve a csoportos SMS küldésről.
kedves kabala, a no-spam feliratot az index generálja az emilcimbe, hogy ne küldják tele az emberek mélboxát kéretlen automata mailto-linklopkodóval (régen ilyen is előfordult). Tehát a nospam nem kell bele. (kattints a sajátodra, abba is bele fogja varázsolni:)
csak simán bee@fbi.hu :)
Nálam a szenvedés folyamatban! Először a számítógépbe kellett installálni (Ő akarta nem én). Ezek után áttettem a telefonba. Remek! Eddig meg van! És most....jól nem műxik.
Kabala, kedves, elküldenéd nekem is a wav átvarázsoló prgramot?
valami rémes ricsajt szeretnék a telefonomra csengőhangként feltenni, mert ezek a polifón zeneművek egyszerűen nem hallatszanak ki egy női táskából:)
Telepíted a progit. Az ikon kikerül az asztalra. Elindítod, el?hoz egy kis téglalap párbeszédpanelt. "Drop wave file here" olvashatod rajta, tehát ráhúzod egy filekezel?b?l a wav filet és a program automatikusan ugyanabba a könyvtárba (PC) beilleszti a MMF (SMAF) formátumu változatot. Persze a forrás wav filet valahogy el?re prezentálni kell. Legegyszer?bb ha az S55 diktafonjára rámondod, majd elmented a telefonon(wave) és átmásolod a számítógépre. De lehet a PC saját mikrofonjával is wav filet készíteni.