Nagy Király!
Örülök, hogy előkerültél.
Matyinak köszönjük a baráti szeretetet!
Garfield emilcímét, és Gergőét is! megírhatnád, ha tudod, véletlenül.
A levél megjött, ok.
Az emberekből csald ki légyszi, a "biztos, hogy jövök" mondatot!
Bocsi, hogy csak most csatlakozom, de sajnos nem mindig tudok netközelbe kerülni...
Nándi, remélem megkaptad az emilem, ezután ha lesz valami új (és nem magánjellegű :o)) infóm, akkor ide fogom feltenni. Amit elfelejtettem megírni az az, hogy Kovács Matyi állítólag nem jön, mert csocsó-bajnokságon lesz bíró(!) márc. 8-án (ott lesz Renato is!!!), viszont nem tudom, hogy ez vonatkozik-e Garfieldra is, remélem azért hamarosan kiderül.
No egyenlőre ennyi, pusszancs mindenkinek!
Ja, de jó!!Lelkes vagyok!Kezd beindulni!!Monyesz!Jönnöd kell, akármilyen egysejtű vagy!!Tényleg, erre azért magamtól is rájöhettem volna, hogy a Gabóca, az Gabi!Sorry!
na sziasztok, örülök, hogy így sokasodunk, üdvözlet Andinak és Móninak, tök jó, hogy itt vagytok!. maj mindennap benézek, most csak felugrottam.(vgabi)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy beleférek-e a bulizók körébe, de egy kritériumnak biztosan megfelelek Károlyis voltam 1996-2000 között, és végig a 312. lakója voltam. Tudjátok az a nagy darab, aki soha nem cigizett, de mindig megkérdeztétek, hogy mi az Andi leszoktál a nyáron.?
Sziasztok Babar Andi
Nándus!nem megy át az e-mailem.Nyugalom, Szabolcs rajta van az ügyön, de sajnos neki a gépterem előtt kell sorban állnia, hogy nethez jusson.Türelem.Be fog indulni!
Violékal beszétem, biztosat még nem tudnak!Ha esetleg vkinek eszébe jutna felhívni Csanit, hogy jön- é a buliba, ne tegye, mert nem tud róla!MEGLEPI!!!
Nándicica!Nem bővül a lista!!Nyugi,hármasban is jó lesz!
Tanulság:ne italozz péntek este, mert azon veszed észre magad, hoyg mások komolyan veték borgőzös szavaid!
Csanika, nyugodj meg: van még remény, mi segítünk!
Na jól van, akkor ez lesz az, gyerekek.
Először köszöntelek titeket Szabinka, és Szabi, mivel ti lesztek az első itteniek.
Induljon a 2. fázis! Nincs már sok hátra március 8-ig.
Akkor indulhat a lista:
1. Szabinka
2. Szabika
3. Nándika
Cél: az 50 fő!
Kritériumok:
- a Károlyi kollégium B. épület 3. emelet tagja volt 1998-2002 között;
- külsős, de különleges igazolása van három, a fenti kritériumhoz tartozó egyéntől;
- hardcore volt;
- legalább egyszer aludt (ittasan) / vagy csókolodzott az akváriumban (egyéb tevékenységért plusz pontok);
- szerette / szereti az italt, a jó zenét, a jó barátokat, és a 3. emeleti lányokat / fiúkat;
- legalább egyszer csókolodzott szintbulin olyan egyénnel, akivel nem biztos, hogy kellett volna (vagy esetleg nem is emlékezett, hogy ki / mi volt a partner).