az olyan, hogy úszik a levegőben hanyatt, külsejével odavonzza a zsákmányállatot , ha a hím elég közel merészkedik és hozzáér, rögtön megragadja, majd elúszik vele, és a természetes élőhelyén ki tudja mi mindent tesz vele ... :))))
a nézelődők elaltatása végett teljesen az az illúziót kelti, mintha ő lenne az áldozat, de ez csak becsapósdi.
szerintem az a három delfin határozottan írígykedik a nagyobbikra, mert annak olyan gyönyörű a bőre, hogy nagyon !! és még szépen csillámlik is, mindig másféle minták irizálnak rajta....
meg azértis, mert szép kis szütyője is van / a túlodalon, innen pont nem látni/ amire a neve is rá van sárgával hímezve delfinül és benne úti törölköző, mert az mindig jó :)
ígyaztán, ha csatangolni támad kedve csak kivesz egy hónap szabit, fogja szütyőt meg az utitörölközőt és már megy is, tud vízben is meg levegőben is, tiszta multi :)))
Már hogy egymás között, vagy az emberek adják nekik? Deamúgy én a sellős-b****s képről beszéltem. Ja hogy Te meg ettől függetlenül a másikról. Jó most már értem.
A delfin főnök bőrén megcsillanó fények azt mutatják, víz alatt vannak. A bolygók pedig azt, hogy levegő felett. Sok a célkereszt (miért ilyen szabályosak a csillanások és miért pont azok a bolygók csillannak, amik?)
De ha már delfinek, ma vagy tegnap olvastam a neten, hogy delfineknek saját neveik vannak.Tudományosan.
Izé, elemezzünk kissé hosszabban. Ez a mélytengeri nem is annyira mélytengeri, hiszen látszik a felszín. Valami korallzátony csöndes berkei közt történthet épp az esemény.
Kicsit militáns hatást kelt a sok célkereszttel. Lehet, a delfinek elbúcsúztak, megköszönték a halakat és elindultak intergalaktikusan meghódítani valamit maguknak.
Hát a kép méretéből és képvilágából ítélve a Vízpál és a Borz nevű együttes "Bálnák ki a partra"c. nagylemezének postai különbélyeg kiadása lehet az Amazon Records kiadásában.
ez nagyon jó :))) a képe cime is erre utal: "a fikasugár újra támad",
DE !! hiába az ármány :)) a hátsó delfin nem ám egy hétköznapi, mezei delfin hanem varázserő...sikerül ellenkezőjére forditania az üvegesedést, a hallal leszámol és a csipketeritős öreglányok nagy szomorúságára a bűntadatnak is lőttek :))
énszerintem a delfinek nagyon jól érzik magukat :))
a képen azt a folyamatot láthatjuk, amint az élő, fickándozó delfinből a vízből kinyúló jégkard nagymamak komódjára való csini kis üvegdelfint varázsol, amivel sosem engednek játszani , mert eltörik és mindig vissza kell tenni a csipketerítőre, mély bűntudatot érezve. Az innenső delfinen már észlelhető az üveggé válás néhány jele.(pl nem mozog és üvegesen csillog rajta a fény is már) A cápa az orrából kiugró három fikasugárral próbálja fixálni az üveggéválás folyamatát(egyértelműen gonosz szándékkal, mert ugye mi a delfinekkel tudunk azonosulni)