Mendieta csereként lépett pályára az Inter ellen a 60.perc körül. A sérült Cocu helyére állt be de nem alkotott maradandót, ahogy csapattársai sem!
Gaizkának védekező kpályást kellett játszania
Gaizka legközelebb holnap bizonyíthat az Inter ellen!
Sajnos az elmebeteg m1 az Ajax meccset adja az Inter-Barca helyett de 22-45től láthatjuk Mendietát a sport1-en
Te nem vagy normális! Egy jó év? Má nemazé de legalább 2, mert a 2 BL döntős évében hátán vitte a Valenciát...
Meg egyébként előtte is, csak látszik,h semmit nem tudsz az akkori dolgokról...
Remélem megvesszük majd Mendit és még idén bebizonyítja neked,h ő a világ egyik legjobbja...
Nem volt szar egyáltalán, de Motta jobb lenne azon a poszton szvsz. Legalábbis ha az Inter meccsen produkált formáját nézzük. De Gaizka szerencséjére sérült, és éppen ezért van lehetősége megmutatni, hogy mit tud. Szvsz jó úton halad, de a mostani formánkat tekintve jó lesz, ha jó(jobb) formába kerül, mert Antic rakja le a padra és hozza be Mottát. De ez elmondható Rochy-ra is, mertm ost megsérült Overmars és bejátszhatja majd magát a kezdőbe.
Ember fogd már fel hogy a közellenség poén volt! ezt is leírtam már!
Fülöp pedig azért mondta ezt mert köze nincs a spanyol focihoz! Mendieta közel sem játszik még ugy mint Valenciában de hogy Szar volt az mégnagyobb baromság
Akkor meg ne magyarázzál itt, hogy én vagyok a közellenség.
Fülöppel meg kezet foghatsz. Ő mondta egész meccs alatt, hogy Mendieta ismét úgy játszik, mint a Valenciában.
HÁt gratulálok neki is.
Már amúgy is hozzászoktam, hogy a Sport1-nél ilyen birkák adják a meccsekhez a háttérzajt.
azért csináltam ezt a topicot hogy legalább itt ne a hülyeségeidet olvassam!
A Barca topicban ugy osztod ahogy akarod
Rajtad kivül eddig egy ember se mondta hogy szarul játszott a Betis ellen! Sokan mondták hogy nagyon jól sokan mondták hogy kezd alakulni de azt hogy szarul eddig csak te!
Várhidi a Betis meccs előtt mondta ezt szerintem már ő is bevallaná hogy a Betis ellen már jobb volt!
De ha te nem látod az se baj
Küldjél sms-t Várhidinek is. Magyarázd el neki, hogy mennyire nem ért a focihoz.
Egyébként Nyilasi is azt mondta, hogy szar, csak az az egy jó szezonja volt.
Nincs azzal semmi gond, amit csináltam ... csak újra elkell küldeni. A Görbés topicnál is ez volt. Nem értem miért kell új banner, ha van már kettő ...
Na húzzál az anyádba te hülye gyerek!
Mondtam, hogy nincs vele semmi bajom, de ha szar, AKKOR SZAR!!!
A Valenciában volt egy jó éve, ENNYI!
A Betis ellen is szar volt, csak te nem láttad meg néhány elvakult Mendieta drukker.
Ha meg nem tetszik a pofám, nekem ugassál ne pedig a hátam mögött.