Keresés

Részletes keresés

báliNT Creative Commons License 2002.12.03 0 0 20
Hát persze, csak az összes kiegészítőt dobhatod a kukába, ugyanis a csatlakozója sokkal kisebb lett!
Előzmény: gguszti (19)
gguszti Creative Commons License 2002.12.03 0 0 19
"összesen 50 fér a telefonba"
Hát ez tényleg nem sok. :((

Egy utolsó kérdés (bocs, amiért nem egyszerre jutnak eszembe :)): a régi, még a C35-höz kapott SIM-mel használható a telefon? Köszi!

Előzmény: báliNT (18)
báliNT Creative Commons License 2002.12.03 0 0 18
Telefonkönyv=óriási fekete pont. Csak egy bejegyzés/név, és összesen 50 fér a telefonba :(((
Jegyzet:50 karakteres, de annyiszor 50 amennyi a memóba elfér.
SMS archívum: át lehet tenni az sms-eket archívumba amíg a mem bírja.

Előzmény: gguszti (16)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2002.12.03 0 0 17
Jajaja, nem mondom, hogy rossz telefon, sot, sok mindenben megelozi a magasabb kategoriajuakat is, pl. a 4+1-es GPRS, meg a (1xx kb?) Java support, polifonikus csengohangok, ezt nem sok helyen lehet igy egyutt megtalalni, esetleg lehetne mondjuk meg szines kijelzoje :)
Ha most vennek telefont (ami nincs kizarva), akkor ezt valasztanam a kinalatbol.
gguszti Creative Commons License 2002.12.03 0 0 16
Még vmi: a jegyzetek alatt mit kell érteni? Milyen hosszúakat lehet tárolni?
A telefonkönyvben lehetséges több telefonszámot és e-mail címet rendelni egy névhez?
Előzmény: gguszti (15)
gguszti Creative Commons License 2002.12.03 0 0 15
A kinézete nekem is nagyon szimpatikus + elsősorban Siemens-ben gondolkozom.
SMS archívum?? Tudok a telefonban is üzeneteket tárolni? Efelett átsiklottam ezek szerint, pedig nagyon jól hangzik!
Előzmény: báliNT (14)
báliNT Creative Commons License 2002.12.03 0 0 14
Azért nem gyenge a telcsi. Szerintem ma ez a legnormálisabb kapható új telefon. Egy árban van a 3510-el, de arról meg csak azt hallja az ember, hogy állandón fagy és hogy még a c55-nél is halkabb. Szerintem ez az összes polifonikus telónál így van, még nem hallottam olyan idegesítően hangos többszólamú csnegést, mint pl. a c35 utolsó hangja. Meg kell szokni, hogy mindig a közeledben legyen, a zsebedben meg úgyis megérzed (többfajta rezgési mód!).
Java-val meg semmi gond, csak még kevés cucc van direkt c55-re fejlesztve.

És különben is ma akármilyen telefont veszel 40e alatt az tuti, hogy valami baja lesz, és már az a különleges, ha az első napokat/heteket nem szervízben tölti.
1 szó mint 100 a c55 szerintem egy nagyon-nagyon jól asználható(jegyzetek, SMS archívum, hangparancsok stb.), emberi telefon(nem úgy néz ki mint valami ufó /új Nokiák/).

Előzmény: Alejandro DeSilva (13)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2002.12.02 0 0 13
Koszi a valaszokat! A leirtak alapjan nagyon ugy erzem, hogy erzem, hogy ez a telefon mar nagyon sokat tud, de egyiket se tokeletesen (kidolgozas, kinezet, csengetesi hangero, kihangositas, profilok, keszenlet), gondolom azert, hogy ne vegye el a piacot az S55 elol :)
Ha meg a java se megy tokeletesen, nem is tudom, mit csinalok :)
báliNT Creative Commons License 2002.12.02 0 0 12
Autóban a kihangosítás már lehet, hogy gyenge. De nem tudom, nincs kocsim, a buszon meg nem szívesen hangosítom ki.

Sw szám: *#06# -> megjelenik az imei, itt bal menügomb v. infó -> a verzió is megjelenik.

c35-öt nem passzoltam el sehol, szülők kapták meg.

Előzmény: reservoir (10)
reservoir Creative Commons License 2002.12.02 0 0 11
És mégegy: hol passzoltad el a C35-ösöd?

Nekem is el kéne lőnöm...

reservoir Creative Commons License 2002.12.02 0 0 10
Ja, a kód kiadja zs IMEI-t.
Honnan tudom belőle a szoftvert?
reservoir Creative Commons License 2002.12.02 0 0 9
Köszi

Kihangosítás pl. kocsiban, kormány mellett van a telcsi, kb 50 centire tőlem?

báliNT Creative Commons License 2002.12.02 0 0 8
Ja és a kábel: nekem nincs, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom, hogy még nincs hozzá semmilyen software, csak Netezésre lehet használni.
Előzmény: báliNT (7)
báliNT Creative Commons License 2002.12.02 0 0 7
Profiloknál sajna nem lehet különböző csengőhangokat betenni, csak a hangerőt, rezgést lehet variálni (10-es softnál nem lehet kikapcsolni a rezgést). Hívásszűrést szerintem nem lehet profilonként, de ez nem tuti (majd megnézem).

Softot ugyanúgy lehet megnézni, mint pl a c35-nél (*#06#).
Szervíz a Hungária körúton van a Tököli úttol nem messze.
Csengőhangot wapon keresztül (pannon 500 Ft-os GPRS átalány) pl.: tagtag.com/enci
Kihangosítás halk, de ha muszáj akkor lehet használni.

reservoir Creative Commons License 2002.12.02 0 0 6
Hali

Kérdés:

1. Honnan tudom, milyen a szoftver?
2. Hol van Siemens szervíz?
3. Honnan töltesz csengőhangot? Adatkábellel jön a cucc?
4. Milyen a kihangosítás?

Egyelőre ennyi!
Köszönöm!

Előzmény: báliNT (1)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 2002.12.02 0 0 5
Profilok mennyire jol hasznalhatoak?
csak a csenges tipusa/hangereje valtoztathato, vagy lehet hivasszurest is megadni? Hany profil van osszesen?
gguszti Creative Commons License 2002.12.02 0 0 4
Köszi!
Csodálom, hogy nincs igazi naptár, de ha le lehet tölteni, nekem úgy is jó.
Remélem, nemsokára én is nyilatkozhatok róla, hogy milyenek a csengőhangok és a recsegés. :)
Előzmény: báliNT (3)
báliNT Creative Commons License 2002.12.02 0 0 3
Akksi hány napig bírja? Kevés használattal, éjjeli kikapcsolással 4-6 napig. De mivel lítiumos bármikor rátölthető.

A naptár mennyire használható? Ugyan olyan mint a C35-nél az emlékeztető. Csak itt külön van ébresztő. Elvileg le lehetne tölteni vmi szép naprárat, de még nem találtam.

Már több embertől hallottam, hogy a többszólamú csengőhangok zavaróak. Nem zavaróak, csak halkak, és mivel olyan mint egy rádió pl. zenehallgatás közben szinte lehetetlen meghallani. De nekem sikerült letöltenem a Popcorn-t és az többszólamú is meg visít is.

A felvett hangok mennyire tiszták, mennyire használhatóak csengőhangnak? Hát. Elég jó minőségben lehet felvenni(max. 18 másodpercet), de ezek is elég halkak.

A C35-ösöm is recseg, ropog már, azt hiszem, ez nem nagyon fog zavarni. Hidd el, hogy eleinte fog.

Ugyan OFF itt, de nézegettem a Pana GD75-öst is, mint alternatívát ebben az árkategóriában, de nincs ismerősüm, akinek ilyen lenne. Miket hallottatok róla? N/A

Előzmény: gguszti (2)
gguszti Creative Commons License 2002.12.02 0 0 2
Köszi! Én is gondolkodom, hogy a C35-ösömet lecserélem.

Akksi hány napig bírja? A naptár mennyire használható? Már több embertől hallottam, hogy a többszólamú csengőhangok zavaróak. Tudom, hogy ez szubjektív, de mennyire van így? A felvett hangok mennyire tiszták, mennyire használhatóak csengőhangnak?
A C35-ösöm is recseg, ropog már, azt hiszem, ez nem nagyon fog zavarni. :)

Ugyan OFF itt, de nézegettem a Pana GD75-öst is, mint alternatívát ebben az árkategóriában, de nincs ismerősüm, akinek ilyen lenne. Miket hallottatok róla?

Bocs a sok kérdés miatt, megköszönöm, ha válaszolsz (válaszoltok) majd.

Előzmény: báliNT (1)
báliNT Creative Commons License 2002.12.02 0 0 1
Én már kb. 2 hónapja C55 tulaj vagyok (előtte c35-öm volt). Nagyon mókás kis gép. Először még visszasírtam a c35-öt de most már megbékéltem vele. Nagyon kicsi, jól kezelhető, mindent tud, ami egy átlagos emberkének kell. De nemcsak pozitív tapasztalataim vannak, íme a gyengék:
- c35 után iszonyú halknak fog tűnni (még a lakásban is magammal kell vinni, minden szobába, hogy meghalljam), de ha keres az ember akkor lehet találni hangosabb hangokat is a Neten. Utcán meg rezeg (elég erősen, nekem Samsonite övtatyóban van és ott is megérzem)
- ha 10-es sw-vel kapod, akkor irány a Siemes szervíz ingyenes szoftfrissítésre, mert a 10-esnél nem lehet kikapcsolni a rezgést.
- a cserélhető előlap miatt recseg, mozog a hátlap (v. az előlap).

De összességében egy nagyon frankó telefon a C55!

_DNS_ Creative Commons License 2002.12.01 0 0 0
Jól működik a 0-ás gomb a telefonon!
reservoir Creative Commons License 2002.12.01 0 0 topiknyitó
Hali

Azt hiszem, magáért beszél!

Üdv a 0-nak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!