Telefonkönyv=óriási fekete pont. Csak egy bejegyzés/név, és összesen 50 fér a telefonba :(((
Jegyzet:50 karakteres, de annyiszor 50 amennyi a memóba elfér.
SMS archívum: át lehet tenni az sms-eket archívumba amíg a mem bírja.
Jajaja, nem mondom, hogy rossz telefon, sot, sok mindenben megelozi a magasabb kategoriajuakat is, pl. a 4+1-es GPRS, meg a (1xx kb?) Java support, polifonikus csengohangok, ezt nem sok helyen lehet igy egyutt megtalalni, esetleg lehetne mondjuk meg szines kijelzoje :)
Ha most vennek telefont (ami nincs kizarva), akkor ezt valasztanam a kinalatbol.
Még vmi: a jegyzetek alatt mit kell érteni? Milyen hosszúakat lehet tárolni?
A telefonkönyvben lehetséges több telefonszámot és e-mail címet rendelni egy névhez?
A kinézete nekem is nagyon szimpatikus + elsősorban Siemens-ben gondolkozom.
SMS archívum?? Tudok a telefonban is üzeneteket tárolni? Efelett átsiklottam ezek szerint, pedig nagyon jól hangzik!
Azért nem gyenge a telcsi. Szerintem ma ez a legnormálisabb kapható új telefon. Egy árban van a 3510-el, de arról meg csak azt hallja az ember, hogy állandón fagy és hogy még a c55-nél is halkabb. Szerintem ez az összes polifonikus telónál így van, még nem hallottam olyan idegesítően hangos többszólamú csnegést, mint pl. a c35 utolsó hangja. Meg kell szokni, hogy mindig a közeledben legyen, a zsebedben meg úgyis megérzed (többfajta rezgési mód!).
Java-val meg semmi gond, csak még kevés cucc van direkt c55-re fejlesztve.
És különben is ma akármilyen telefont veszel 40e alatt az tuti, hogy valami baja lesz, és már az a különleges, ha az első napokat/heteket nem szervízben tölti.
1 szó mint 100 a c55 szerintem egy nagyon-nagyon jól asználható(jegyzetek, SMS archívum, hangparancsok stb.), emberi telefon(nem úgy néz ki mint valami ufó /új Nokiák/).
Koszi a valaszokat! A leirtak alapjan nagyon ugy erzem, hogy erzem, hogy ez a telefon mar nagyon sokat tud, de egyiket se tokeletesen (kidolgozas, kinezet, csengetesi hangero, kihangositas, profilok, keszenlet), gondolom azert, hogy ne vegye el a piacot az S55 elol :)
Ha meg a java se megy tokeletesen, nem is tudom, mit csinalok :)
Profiloknál sajna nem lehet különböző csengőhangokat betenni, csak a hangerőt, rezgést lehet variálni (10-es softnál nem lehet kikapcsolni a rezgést). Hívásszűrést szerintem nem lehet profilonként, de ez nem tuti (majd megnézem).
Softot ugyanúgy lehet megnézni, mint pl a c35-nél (*#06#).
Szervíz a Hungária körúton van a Tököli úttol nem messze.
Csengőhangot wapon keresztül (pannon 500 Ft-os GPRS átalány) pl.: tagtag.com/enci
Kihangosítás halk, de ha muszáj akkor lehet használni.
Köszi!
Csodálom, hogy nincs igazi naptár, de ha le lehet tölteni, nekem úgy is jó.
Remélem, nemsokára én is nyilatkozhatok róla, hogy milyenek a csengőhangok és a recsegés. :)
Akksi hány napig bírja? Kevés használattal, éjjeli kikapcsolással 4-6 napig. De mivel lítiumos bármikor rátölthető.
A naptár mennyire használható? Ugyan olyan mint a C35-nél az emlékeztető. Csak itt külön van ébresztő. Elvileg le lehetne tölteni vmi szép naprárat, de még nem találtam.
Már több embertől hallottam, hogy a többszólamú csengőhangok zavaróak. Nem zavaróak, csak halkak, és mivel olyan mint egy rádió pl. zenehallgatás közben szinte lehetetlen meghallani. De nekem sikerült letöltenem a Popcorn-t és az többszólamú is meg visít is.
A felvett hangok mennyire tiszták, mennyire használhatóak csengőhangnak? Hát. Elég jó minőségben lehet felvenni(max. 18 másodpercet), de ezek is elég halkak.
A C35-ösöm is recseg, ropog már, azt hiszem, ez nem nagyon fog zavarni. Hidd el, hogy eleinte fog.
Ugyan OFF itt, de nézegettem a Pana GD75-öst is, mint alternatívát ebben az árkategóriában, de nincs ismerősüm, akinek ilyen lenne. Miket hallottatok róla? N/A
Köszi! Én is gondolkodom, hogy a C35-ösömet lecserélem.
Akksi hány napig bírja? A naptár mennyire használható? Már több embertől hallottam, hogy a többszólamú csengőhangok zavaróak. Tudom, hogy ez szubjektív, de mennyire van így? A felvett hangok mennyire tiszták, mennyire használhatóak csengőhangnak?
A C35-ösöm is recseg, ropog már, azt hiszem, ez nem nagyon fog zavarni. :)
Ugyan OFF itt, de nézegettem a Pana GD75-öst is, mint alternatívát ebben az árkategóriában, de nincs ismerősüm, akinek ilyen lenne. Miket hallottatok róla?
Bocs a sok kérdés miatt, megköszönöm, ha válaszolsz (válaszoltok) majd.
Én már kb. 2 hónapja C55 tulaj vagyok (előtte c35-öm volt). Nagyon mókás kis gép. Először még visszasírtam a c35-öt de most már megbékéltem vele. Nagyon kicsi, jól kezelhető, mindent tud, ami egy átlagos emberkének kell. De nemcsak pozitív tapasztalataim vannak, íme a gyengék:
- c35 után iszonyú halknak fog tűnni (még a lakásban is magammal kell vinni, minden szobába, hogy meghalljam), de ha keres az ember akkor lehet találni hangosabb hangokat is a Neten. Utcán meg rezeg (elég erősen, nekem Samsonite övtatyóban van és ott is megérzem)
- ha 10-es sw-vel kapod, akkor irány a Siemes szervíz ingyenes szoftfrissítésre, mert a 10-esnél nem lehet kikapcsolni a rezgést.
- a cserélhető előlap miatt recseg, mozog a hátlap (v. az előlap).