Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2003.07.31 0 0 79
Drága Hölgyek, kedves Urak, kicsit hátrébb az agarakkal! A Fókusz rétegműsor, ha nem tetszik, nem kell nézni. Viszont megérek mindenkit, ne fikázzátok le csak úgy általában. A kiscsaládomnak NAGYON SOKAT SEGÍTETTEK azzal, hogy bemutatták a történetünket. (Más kérdés, hogy erről a népszerűségről nagyon lemondtunk volna, de az adott helyzetben nagyon jót tettek velünk.)
rebetli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 78
Ha zsanettből meg a többi nullából sztár lehetett, akkor belőle is lehet sztár.
Majd a gagyi betelefonálós műsorban meg lehet nyerni a "Baromarcú" legújabb CD-jét. Persze csak annak, aki tudja a választaz alábbi kérdésre: Mi ahiányzó betű a következő szóban: V.ROS. Könnyítésül: Nem falu, hanem?
Istenemre ez így volt a TV-ben!
Egyebet nem tudok elmondani.
Előzmény: rebetli (77)
rebetli Creative Commons License 2003.07.31 0 0 77
Mese habbal! Mármint a TV-ből való nyelvtanulás. Én is sok rajzfilmet néztem kiskoromban, angolul, de amit nem néztem meg a szótárban, azt nem is tanultam meg.
A fókusz riportok meg kamuk, mind egy szálig.
Mocskos dog! Legalább itt ne hülyítsd a népet, ha már a tv-ben hülyíted.
Előzmény: milarepaverzio (60)
Sedyl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 76
"Figyeljétek csak meg! Sztárt fognak faragni ebből az Álgizuból"

Erről van szó.Egy másik topikban is leírtam, hogy lehet, hogy pontosan erre ment ki a játék Giza részéről.Tehát tudatosan és következetesen bevállatla Baromarcú szerepét.
Elvégre médiában dolgozott, nem hiszem, hogy nagyon idegen lenne tőle a sztárcsinálás művészete.Csak az a baj, hogy mindenképp mi szívunk.Ha bevesszük a maszlagot akkor azért, ha meg beszélünk róla akkor azért(ui. így lesz ő sztár)

Előzmény: Szilva2 (75)
Szilva2 Creative Commons License 2003.07.31 0 0 75
HURRRRÁÁ!!! EGYETÉRTEK!!

"Ami a többit illeti:
A "minden napra egy szenzáció" c. lihegés, amit a Fókusz és a többi haosnló műsor csinál, túlnyomorészt gagyi. Ezen nincs mit szépíteni, kertévé a piacról él, nézettség kell, Átlag Elemér bumburnyák nézőnek meg kell a "szenzáció", pláne ubiszezonban. Ez rendben is van, az igényeket ki kell szolgálni."

YES!
---------------

"De ha már olyan bennfentes vagy, és állást nem foglalsz (helyesen), akkor legalább annyit tegyél meg, hogy Gönczi kollégádnak szólsz, hogy enyhén szólva ellentmondásos dolgokra gyankszunk mi itten, senkiházi csibész nézők, és esetleg nem egy újabb műsort, hanem épeszű nyilatkozatot várnánk, akár itt is."

Felesleges! :((
----------------

Egyre többet néztem a királyi 1-est. Sajna ott is változnak a dolgok. Tele volt jobbnál jobb műsorral nemrégiben, és az a hülye, akinek nem írom le a nevét megcsípkedte, és eltörölte azokat. Most aztán megint csak nagyon kevés a kultúrális műsor, illetve rövid. Pedig azok nyomták meg a nézettségi mutatókat. Már nem is tudom, hogy melyiket vették le a műsorról a "repülj velem" (vagymiafenevoltacíme) műsor miatt, ami már szintén nincs, viszont van helyette bugyuta Borostyán. Ész megáll.
Még szerencse, hogy jön egy-két normális csatorna is, mint Spektrum, N.G. + Discoveri.

Figyeljétek csak meg! Sztárt fognak faragni ebből az Álgizuból!

Előzmény: deus (74)
deus Creative Commons License 2003.07.31 0 0 74
Édes öregem, be ne sértődj már...
Mocskos Dog néven irkálsz, honnan kéne tudnom?
Majd ha a riportjaidban kiírod hogy "Mocskos Dog" vagy esetleg itt is mered vállalni az igazi neved, akkor nem így aposztrofállak, de addig...
:)))

Ami a többit illeti:
A "minden napra egy szenzáció" c. lihegés, amit a Fókusz és a többi haosnló műsor csinál, túlnyomorészt gagyi. Ezen nincs mit szépíteni, kertévé a piacról él, nézettség kell, Átlag Elemér bumburnyák nézőnek meg kell a "szenzáció", pláne ubiszezonban. Ez rendben is van, az igényeket ki kell szolgálni. Csak ne akard sem elhitetni, se elhinni, hogy a 90%-ban a strandmagazinok oldalaira való, tévedésekkel, ferdítésekkel zsúfolt riportok értéket képviselnek (a maradék 10%-ot fenntartom a hasznos anyagoknak és a tiszteletet érdemlő kivételeknek).

De ha már olyan bennfentes vagy, és állást nem foglalsz (helyesen), akkor legalább annyit tegyél meg, hogy Gönczi kollégádnak szólsz, hogy enyhén szólva ellentmondásos dolgokra gyankszunk mi itten, senkiházi csibész nézők, és esetleg nem egy újabb műsort, hanem épeszű nyilatkozatot várnánk, akár itt is.

Írhat álnéven is, legyen az övé mondjuk Szutykos Dog.

Előzmény: Törölt nick (62)
Sedyl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 73
Oké, szerintem is:)

ON
MocskosDog:
Úgy érted ahogy akarod. Én nem foglalok állást.

Nekem ennyi is elég ;P

Előzmény: milarepaverzio (72)
milarepaverzio Creative Commons License 2003.07.31 0 0 72
off
Igen, csakis és kizárólag a tv segített nekik:)
Ha belegondolsz, a Cartoon úgy működik mint egy mozgóképes szótár. Egyszerű mondatok és képek.Mire a kisebbik oviba került, már beszélt angolul, természetesen nem hibátlanul, de folyamatos kommunikálásra volt képes, egyszerü, hétköznapi dolgokban.
Szerintem fejezzük be az offolást, mert a végén mi leszünk a baromarcuak:)
on
Előzmény: Sedyl (66)
ZöPö Creative Commons License 2003.07.31 0 0 71
Megengedem, de take it easy, man! :-)) Szeretem az RTL-t, szeretem a Fókuszt, nekünk (kiscsaládom) nagyon sokat segítettetek, amiért örök hálával tartozom nektek. Itt nincs szmájli, ez komoly.
Előzmény: Törölt nick (65)
ZöPö Creative Commons License 2003.07.31 0 0 70
Nem illik ilyen csúnyán sarokba szorítani valakit! :-)) Ha 1000%-ig biztos lenne a dolgában, akkor már beírta volna. Azt mégsem írhatja le, hogy bocs, gyerekek, tévedtünk és/vagy hazudtunk. :-)))
Előzmény: Sedyl (67)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.31 0 0 69
Úgy érted ahogy akarod. Én nem foglalok állást.
MD
Előzmény: Sedyl (67)
alfa2 Creative Commons License 2003.07.31 0 0 68
Lehet hogy tevedek, de nekem ugy tunik, hogy az eredeti "beszelgetesben" a "baromarcu" mintha raccsolna egy kicsit...mit gondoltok? A "Gizu"-nal ez nem tunt fel...
Sedyl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 67
"Ha megengeded inkább nem kommentálnám különösebben."

Ezt érthetjük úgy is, hogy van valamennyi valós alapja annak amit a kételkedők állítanak?;))

Előzmény: Törölt nick (65)
Sedyl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 66
A te gyermekeid is CSAKIS,KIZÁRÓLAG a tv-t nézve tanultak meg angolul?Se nyelvkönyv, se tanfolyam,se szülői segítség, se óvodai vagy iskolai oktatás??
Nekem ez elég hihetetlennek tűnik, legalábbis a dolog "pszichológiája" miatt(ami persze lehet hibás, mivel én gondolom úgy:))
Előzmény: milarepaverzio (60)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.31 0 0 65
ZöPö!
Persze, hogy tudok róla. Ha megengeded inkább nem kommentálnám különösebben. Én is többet vártam. A Szalacsi topicban már írtam, hogy valszeg készül folytatás. De biztosat nem tudok.
MD
Előzmény: ZöPö (64)
ZöPö Creative Commons License 2003.07.31 0 0 64
Erről a Baromarcú@Fókusz riportról sem tudsz? Mert ez eléggé kamunak néz ki. :-)
Előzmény: Törölt nick (62)
Sedyl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 63
Nem tudom, nekem ez elég meredek.Csak gondolj bele.Azzal, hogy pusztán nézed a képeket, meg a hangot hallgatod mit tudsz leszűrni?Esetleg rájössz a köszönésre, a számokra kikövetkeztetsz ezt-azt de az olyan egyszerű szavakra, hogy jössz rá, mondjuk, hogy "asztal".Csakis úgy lehetséges(szerintem), hogy valamilyen módon célzottan rámutatnak, mint a nyelvoktató filmekben vagy a Sesame Streetben, ahol mutatják az ábrát és a hozzá tartozó szót.Ahogy a kisgyerek is beszélni tanul.Mondogatják mutogatják neki, hogy "apa-anya" mire elsajátítja és megérti a szavakat.A tv-nél a rajzfilmekben, filmekben ez a célzott és kétirányú kommunikáció nincsen.
Még gyerek voltam amikor bejött a Sky Channel, Super Channel stb.Évekig a rabja voltam, de csakis azokat a szavakat tanultam meg belőle, amit esetleg megnéztem a szótárban, de spontán egyik szót sem értettem meg, ha esetleg egy adott szót 100 másik szituációban hallottam, akkor sem.
Előzmény: Szilva2 (56)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.31 0 0 62
A te szóhasználatodban egy "Fókuszos faszkalap".
És mégis aktívan fórumozom.
Ráadásul soha egyetlen kamuriportot nem csináltam, sőt, - ha hiszed, ha nem - nem is tudok ilyenről.
MD
Előzmény: deus (59)
ZöPö Creative Commons License 2003.07.31 0 0 61
Letölthető, sőt már le is töltötte a géped, ha egyszer is megszólalt rajta. Keresd meg a tudakozó.swf fájlt az ideiglenes fájlok között! Az Internet Explorer nyitja meg, ahhoz kell társítani, ha még nem lenne. :-)
Előzmény: deus (49)
milarepaverzio Creative Commons License 2003.07.31 0 0 60
offocska
Nem kamuriport volt. Ha a riporter hozzánk jön akkor, 2 gyereket hallott volna angolul beszélni, egy 4 és egy 7 éveset.(ha jól emlékszem, az Ablakban volt)
Előzmény: Sedyl (54)
deus Creative Commons License 2003.07.31 0 0 59
Úgy értem:

1. médiagenya vagy, avagy egy Fókuszos faszkalap?
2. hol dolgozol, ki a pók farka vagy?
:))))

Előzmény: deus (58)
deus Creative Commons License 2003.07.31 0 0 58
Aha.
Értem.
:))

És te ki vagy?

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.31 0 0 57
deus, deus, a k***a életbe már!

"Ezeket a topikokat meg a médiagenyák, a Fókuszos faszkalapok közül senki nem olvassa."

Én pl. olvasom.

MD

Előzmény: deus (53)
Szilva2 Creative Commons License 2003.07.31 0 0 56
Nem értek egyet.
A húgom a TV-ből tanult meg németül. Persze később a tökéletesítés miatt eljárkált tanárhoz is, de az alapok a TV-ből jöttek.
A lányom meg a Big Muzzin nőtt fel. Ha nem nézhette végig naponta 2x, rosszul volt. Úgyhogy ő meg angulul tanult meg szintén a TV-ből. A mai napig ő az egyik legjobb angolos az osztályában.
Előzmény: Sedyl (54)
Free Style Creative Commons License 2003.07.31 0 0 55
A szépemlékű Kacsa már megszűnt, nem?
Előzmény: deus (53)
Sedyl Creative Commons License 2003.07.31 0 0 54
Kedvenc kamu riportjaim közé tartozik a kislány, aki a Cartoon Networköt nézve 1-2 év alatt megtanult angolul.Külön kihangsúlyozva, hogy nem az iskolába vagy otthon tanították, hanem a csatorna által.Na most könnyen rájöhetünk, hogy ez egy baromság.Beszédet és nyelvet tanulni egyértelműen csak célzott és oda-vissza történő kommunikáció esetén lehet.De nem így, hogy pusztán nézek egy külföldi csatornát...
Előzmény: rebetli (42)
deus Creative Commons License 2003.07.31 0 0 53
Szerintem senmmi értelme vacakolni vele.
Ettől még nem fog megbukni a Fókusz és ugyanúgy ontja naponta a hülyeségeket.
Az a szomorú, hogy ezt nézik emberek, el is hiszik, és azok a Lófasz Jóska senkik, akik csinálják, "médiasztár"-ok lesznek, teletömik őket pénzzel, és vannak, akik még elismeréssel is tekintenek rájuk.

Tudom, hogy a Fókusz, meg Aktív, szóval az ilyen szenzációhajhász magazinműsorok a kereskeldelmi médiaipar legalját jelentik (Kacsa magazin színvonal), és nem is nézem őket, ez is csak a téma miatt néztem meg.

Ezeket a topikokat meg a médiagenyák, a Fókuszos faszkalapok közül senki nem olvassa.
Bocsiék a Bumerángból talán belenéznek, de ez se biztos.

Előzmény: dr poljakov (52)
dr poljakov Creative Commons License 2003.07.31 0 0 52
Nincs valami médium, ami inkább utálja a kereskedelmi TV-t, meg a rádiókat? Nekik kellene odaadni a véleményeket, tényeket, aztán csináljon belőle végre valódi botrányt.

Bár ahogy Frei Tamás esete is mutatja, mindegy, mekkora balfékséget követ el valaki, az sosem lehet elég nagy ahhoz, hogy megfelelő háttérrel ne tudna ismét - más színű kabátban - a "csúcsra" jutni.

Szánalmas ez az egész, de én vagyok az igazi baromarcú, mert kereskedelmi TV-t (is) nézek. :((

Előzmény: deus (47)
Zabi Creative Commons License 2003.07.31 0 0 51
Király!!!!!!!
Előzmény: deus (49)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.31 0 0 50
Ez egy teljesen korrekt értékelés.

Más:
A gombos cucc: http://w3.enternet.hu/fonok

Előzmény: deus (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!