Keresés

Részletes keresés

Kenderes Creative Commons License 2002.11.04 0 0 39
mennyit emeltetett a saját fizetésén a Viktor? és amikor emelt, akkor az alatta dolgozó közigazgatásnak beintett és az ő bérüket fagyasztotta?
Előzmény: Demim úr (34)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 38
a köztisztviselőknek meg beintenek
szegény köztisztviselők!!! (nyilván érintett vagy...) az elmúlt 12 évben is sírtál értük vagy csak a közalkalmazottakért??????????????
Előzmény: BaSand (36)
BaSand Creative Commons License 2002.11.04 0 0 36
Engem teljesen hidegen hagy, mennyit keres a Miniszterelnök.
A gyomorforgató az, hogy a felső vezetők fizetését megemelik 100%-al, egy szinttel lejjebb 20%-al, a köztisztviselőknek meg beintenek.
Mindezt teszik a puritán állam igéretével.
Póli Creative Commons License 2002.11.04 0 0 35
Mi "és" ?

Nálunk is, és az USA-ban is 10-szer 20-szor annyit keres egy bankelnök (aki szintén alkalmazott), mint az ország első embere. Akár van (volt) emelés, akár nincs.
S ezt pusztán csak azért írtam, hogy a "rengeteg" fogalmát (18-as beírás) tegyük helyre...

Előzmény: hengerfejtomites (30)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 34
az ország vezetése nem arra való, hogy az ember egzisztenciát teremtsen belőle. mert aki nem tudott biztos anyagi hátteret biztosítani magának, az ne akarjon m.elnök lenni.
akkor pár szót viktor biztos anyagi hátteréről, ha lehetne!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Kenderes (32)
lajafix Creative Commons License 2002.11.04 0 0 33
és a haza fényre derül!!! :-)
Előzmény: zavarok (31)
Kenderes Creative Commons License 2002.11.04 0 0 32
sokkal többet keres az USA elnökénél. pont erről van szó. balos társaink értik, csak nem akarják bevallani, hogy az ország vezetése nem arra való, hogy az ember egzisztenciát teremtsen belőle. mert aki nem tudott biztos anyagi hátteret biztosítani magának, az ne akarjon m.elnök lenni. És tehet a magyar nép arról, hogy Megyónak olyan állása volt, ahol havonta milliókat akasztott? A legtöbb ember az országban nem keres annyit, mint a miniszterelnök most. De ahogy James Bond mondja: the world is not enough
Előzmény: hengerfejtomites (30)
zavarok Creative Commons License 2002.11.04 0 0 31
Miért a felháborodás? Hogy ez nem szerepelt sem a választási, sem a 100 napos programban? Ezt nevezik tervtúlteljesítésnek ...

A nyugdíjasok meg már úgyis megkapták a magukét ...

Póli Creative Commons License 2002.11.04 0 0 29
"Az egesz magyar helyzethe kepest rengeteg! Rengeteg a szocikhoz kepest, az elozohoz kepest."

Viszont aprópénz egy bankigazgatói (hát még bankelnöki !) fizetéshez képest...

Előzmény: JajjdeJo (19)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 28
egy miniszterelnök hol delegált 4 helyen? (vagy nem értek valamit?)
Előzmény: JajjdeJo (27)
JajjdeJo Creative Commons License 2002.11.04 0 0 27
Szerintem szamszeruen 500-nak kellene lennie. Az szerintem realis, ha azt is beleszamitjuk, hogy akkor is elerne a 2 milliot, mert ha mondjuk 4 helyen delegalt valaki, akkor az mar masfel milko korul van.
Előzmény: Demim úr (22)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 26
fogadjuk el, hogy a politikus akkor is hazudik, amikor tüsszent... ;-)
Urbán László neve mond valamit? :)
Előzmény: Zmac (25)
Zmac Creative Commons License 2002.11.04 0 0 25
Tehát fogadjuk el, hogy a választási kampányban nyugodtan lehet bármit hazudni, és az nyerje a választásokat, aki hihetőbben hazudik?
Előzmény: Demim úr (17)
Kenderes Creative Commons License 2002.11.04 0 0 24
hopp, köszi a kiigazítást, de azt százra tudom, hogy Clinton fizuját a második ciklusban duplázták meg 200-ra.
Előzmény: hengerfejtomites (20)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 22
Thürmer Gyula helyében én is f*szságokat beszélnék.
továbbra is azt mondom, a feladathoz, a pozícióhoz képest egyáltalán nem sok.
(ha a következő minielnök fideszes lenne, majd tessék protestálni ám!!!! ;-)

és szerinted mennyinek kellene lenni számszerűen?

Előzmény: JajjdeJo (19)
Kenderes Creative Commons License 2002.11.04 0 0 21
tudomásom szerint az USA elnöke évi 200ezer $-t tesz zsebre. ezt pár évvel ezelőtt emelték, a duplájára, mert akkor összesen százezret akasztott évente.
Előzmény: Demim úr (16)
JajjdeJo Creative Commons License 2002.11.04 0 0 19
Az egesz magyar helyzethe kepest rengeteg! Rengeteg a szocikhoz kepest, az elozohoz kepest. Rengeteg ahhoz kepest, hogy semmit nem tettek le egyelore az aztalra. Es egyaltyalan ahhoz kepest is rengeteg, hogy ez csak az alap, amihez hozza kell adni a delegalasi penzeket is, ami szinten nem keves.
"Ezt a munkat el lehet vegezni a minimalbér duplájáért is"(Thurmer Gy.)
Előzmény: Demim úr (16)
weri99 Creative Commons License 2002.11.04 0 0 18
De bezzeg a ellenzéki pártok IS megszavazták !
Na ná!
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 17
pofátlan, nem pofátlan, annak idején, az első szabad választások után az első, amiről döntött a parlament, a saját fizetésük volt.
egyébként ki ette be szerinted a puritán állam dumát (ajánlott irodalom: Parkinson törvénye... ;-))))???
Előzmény: Zmac (13)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 16
nem sok, hanem rengeteg
mihez képest?

Az USA-ban az elnok vagyonat zaroljak az elnoksege alatt
de jövedelme azért van, ugye? és mennyi?

Előzmény: JajjdeJo (14)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 15
ó már megint a régi szöveg:
vannak a meg nem értett zsni gondolkodó jobboldali szavazók
meg vannak a naiv, balliberális média által megvezetett baloldali szavazó lumpenprolik.
(csak halkan jegyzem meg, hogy ezzel a szöveggel, már több alkalommal sikerült választásokat is veszteni ;-)
Előzmény: Kenderes (11)
JajjdeJo Creative Commons License 2002.11.04 0 0 14
Csak egy halk valasz: nem sok, hanem rengeteg.
Az USA-ban az elnok vagyonat zaroljak az elnoksege alatt.
Előzmény: Demim úr (8)
Zmac Creative Commons License 2002.11.04 0 0 13
Nem sok, de az eljárás attól még nagyon pofátlan: az önkormányzati választások utáni egyik első intézkedésként határoznak a fizetésük megduplázásáról. Az a bizonyos puritán állam... :(
Előzmény: Demim úr (8)
JajjdeJo Creative Commons License 2002.11.04 0 0 12
Furi, de most valahogy en is igy vagyok ezzel. Oket most kivetelesen sajnalom, minket nem, mert mi tudtuk(legalabbis nem lepodtunk meg) de ok most pofara estek.
Előzmény: Kenderes (11)
Kenderes Creative Commons License 2002.11.04 0 0 11
a legjobban a naív szoci szavazókat sjnálom: elhitték, hogy Megyó csak úgy abahagyja a havi többmillát hozó bankárkodást csak azért, hogy "szolgálhasson". száz%, hogy a párttal előre egyeztetett: jövők miniszterelnökösködni, de a lové karcsú, nekem több kell. a Párt tanakodott, mi lészen most: ha nagyon emelünk, az bukta. jött a konszenzus: Medgyó (most még) érje be dupla fizuval, aztán két év múlva még emeljük a felével. így köll ezt!
hiszterizált_tömeg Creative Commons License 2002.11.04 0 0 10
Puritán, olcsó államaparátus.
JajjdeJo Creative Commons License 2002.11.04 0 0 9
Szerintem ez az utso 1 evesben lett volna benne, ha 100 napos lett volna. Gondolom ez a garancia a program vegrehajtasahoz.
Az O.kormanyban volt egyaltalan emeles?
Előzmény: Törölt nick (5)
Demim úr Creative Commons License 2002.11.04 0 0 8
csak egy halk kérdés: egy miniszterelnöknek sok az egymilliós bruttó fizetés szerintetek?
(szerintem nem, sőt!)
az meg nem tartozik ide, hogy kinek mekkora vagyon van: láttál már normál munkahelyet, ahol a vagyonod alapján állapodnak meg veled a fizetésben?
suto Creative Commons License 2002.11.04 0 0 7
Kijön már belöle egy lélegeztetögép?

Ha nem, akkor még emelni kell.

BaSand Creative Commons License 2002.11.04 0 0 6
Vajon megjavították a kazicbarcikai kórházban a vízköves csapot?
Előzmény: Törölt nick (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!