Keresés

Részletes keresés

angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 415
Ezert _nezi_.

De en arrol beszelek, aki elvbol _nem_ nezi.

Előzmény: Törölt nick (414)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.01 0 0 414
Mondjuk érdekli az, hogy alul lehet-e még múlni az egyébként is alacsony szintű szinvonalat.
Előzmény: angyalhentes (412)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.01 0 0 413
Az nem ugyanaz a bot. De neked ezt úgyis hiába magyaráznám. Engedelmeddel, ha nem haragszol, veled nem szándékozom szóba állni.
Előzmény: Törölt nick (411)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 412
Sorra vettem a lehetosegeket es ez maradt. Tiszta Sherlock Holmes. :)

Milyen elv lehet az, ami megakadalyoz valakit egy olyan musor megtekinteseben, amit o maga alavalonak es butitonak tart?

Előzmény: Törölt nick (410)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.01 0 0 411
Hitler es Terez anya is ugyanazon bot ket vege, vagy azert van egy kis kulonbseg?
Te most arrol beszelsz, hogy minden ember ugyanolyan, senki se kritizaljon senkit, minden jol van, eljuk boldogan?
Előzmény: Törölt nick (404)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.01 0 0 410
Honnan a feltételezés, miszerint "nem bízik saját intellektusának védelmező erejében". Kíváncsivá teszel. Mire alapozod ezt?
Előzmény: angyalhentes (409)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 409
Hmm, azert annyira kevesen csak nem vagyunk, hogy ne illessen meg a tobbes szam :))

No sebaj.

Hozzaszolasod lenyegi tartalmara reflektalva, tobbszor is probaltam (tobbnyire sikertelenul) megertetni az erintettekkel, hogy az, aki elvbol nem nez ilyet, valoszinuleg azert teszi ezt, mert nem bizik meg elegge sajat intellektusanak vedelmezo erejeben.

Előzmény: Törölt nick (407)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.01 0 0 408
Bocsánat, nem voltam figyelmes. Tekintsd ezért úgy, hogy meg sem szólaltam.
Előzmény: angyalhentes (406)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.01 0 0 407
Annak aki gondolkozni szokott kedves angyalhetes.
Előzmény: angyalhentes (405)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 406
Felvetesed azoban nem uj a topikon, ld. #257, szereny szemelyemtol :)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 405
Ezt kinek irtad? (Vagy csak a liraisag kedveert hasznaltal egyes szam, masodik szemelyt? :))
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.01 0 0 404
A Big Brother akad még egy másik olvasata is. Ahogy a topicba belekukkolok, itt is nyilvánvaló. A világ itt is többpólusúvá válik. Egyszerűen mondva. Léteznek ugyebár a hülyék, kik a maszlagot szopják, és létezik az elit, ki magamagát náluk többre tartván szapulja őket. A régi mondás jut eszembe, a botnak bár két vége van, még is csak egyazon bot. Mit akarok ezzel mondani? Semmiféle jelentősége nincs számomra, hogy nézed, nem nézed, szereted, gyűlölöd. Nem fontos. Legföljebb elárul rólad valamit. De nem vagy jobb és nem vagy okosabb, pláne nem vagy nemesebb, ha nem nézed és főleg nem vagy különb a Deákné vásznánál, ha lenézed azt, aki ezzel kábítja magát. Hát igen, a kérdés adott. A közérthetőség kedvéért: És Te mivel (mikkel) kábítod magad Barátom? (A személyes listámat, tekintettel arra, hogy igen hosszú terjedelmi okokból nem írom be, másrészt szégyenlős természet lévén nem is merészelném közzé tenni.)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 403
Ahol van mar 6 ferfi es 6 no, ott szinte biztos.
Előzmény: angyalhentes (402)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 402
Eleg sok munkahelyen alakul ki szexualis kapcsolat a kollegak kozott, igen. Lehet, hogy fizikailag nem pont az irodaban, de ez lenyegtelen reszlet.

Dolgoztal mar valaha emberek kozott?

Előzmény: elterito (401)
elterito Creative Commons License 2002.10.01 0 0 401
Van olyan munkahely ahol izélnek?
Előzmény: angyalhentes (400)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 400
Na igen, egy szoval nem mondtam, hogy az emberek ebben a musorban termeszetesen viselkednek. De ez nem jelenti azt, hogy nincs koze a valosaghoz. Ugyanis manapsag, ha belegondolsz, szinte folyamatosan valamilyen nyomas alatt cselekedsz. Ez a musor pl. meglepoen jol modellezi egy munkahelyi kozosseg eletet, csak ami ott evek alatt tortenik meg, itt par het alatt vegigszaguld.
Előzmény: Canis (399)
Canis Creative Commons License 2002.10.01 0 0 399
Igen, ez a teljes meztelenség ami - ugyan átvitt értelemben, de minden szavadon, minden mozdulatodon az esti műsorban csámcsoghatnak - megvalósul itt szerintem eleve olyan abszurd élethelyzet, amit nagyon nehéz lehet elviselni. Ilyen korábban csak egyes kiválasztottaknak járt ki (pl. a királyoknak, akiknek lefekvésekor, felkelésekor, ebédkor, a WC-n, sőt, még a nászéjszakáján is emberek kisebb tömege volt jelen), viszont ez számukra születéstől fogva életforma volt.

Ellentétben itt 12 olyan ember van, aki azt hiszem ezt nem gondolta végig. Vannak olyan helyzetek, amiben nem szeretném, ha látnának, vagy én sem szeretnék látni rokonokat vagy ismerősöket. Nem vagyok rá kíváncsi, hogy mit csinálnak a családtagjaim a WC-n, vagy a fürdőszobában, mit mondanak rólam a hátam mögött, stb.

Előzmény: angyalhentes (397)
Canis Creative Commons License 2002.10.01 0 0 398
Örülök, hogy megszerzed, nagyon jó könyv.
Én viszont Eliadét olvasok, amit Te ajánlottál. A szent és a profán nagyszerű könyv, nagyon sokat tanultam belőle.

A szerelemről írtakat nem tudtam még mai napig sem megemészteni.
Pedig irgalmas lelkületű hozzászólás volt.

Előzmény: Törölt nick (321)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 397
Na igen, mi tobb, az olyan primitiv torzseknel, ahol nem viselnek ruhat, ott is vannak olyan ritualis testtartasok, amiknek segitsegevel takarjak a nemi szervuket. Tehat az allando meztelenkedes sehol nem termeszetes, mindig a szexualitashoz kotheto. No, ennek ugyan semmi kzoe a temahoz, de jol megaszontam :)
Előzmény: Canis (396)
Canis Creative Commons License 2002.10.01 0 0 396
Hol vannak már azok az idők, amikor Athén utcáit ágaskodó falloszok és meztelen női testrészek szobrai díszítették?
Nana, ez azért túlzás. Elmondanám, hogy az első görög női aktszobrot (az általam nagyra becsült)Praxitelész készítette i. e. 350 körül, azaz Hellász hanyatlásakor...
A falloszokról pedig annyit, hogy az olümpiai játékokra, ahol a versenyzők meztelenül jelentek meg, nőket nem engedtek be.

Lükurgosz spártai alkotmányában van olyan, hogy a fiatal fiúk meztelenül, a lányok pedig egy kis kötényszerűségben mutatkozzanak egymás előtt.

Előzmény: predi (362)
angyalhentes Creative Commons License 2002.10.01 0 0 395
Koszonjuk a kimerito osszefoglalot.

A hulye indologusok meg egy egesz eleten at kutatjak ezt, a marhai :)

Előzmény: elterito (394)
elterito Creative Commons License 2002.10.01 0 0 394
Dióhéjben annyit róla, hogy hinduizmusra épül, és abban van bálványimádás elegendő. Nem mintha a katolicizmusban nem volna, legfeljebb elefántfejű Ganesa isten nincs.
Egyébként a kulturák közül egyik kutya másik eb.
Előzmény: noway (389)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.10.01 0 0 393
Azt jelenti, hogy a legtöbb ember nincs tisztában elemi dolgokkal (emberek és kapcsolatok ismerete (megfelelés, alkalmazkodás,...), pedig saját környezetükben sokkal tisztább és természetesebb formájában tanulmányozhatnák)... pl predi a tvben hallja, hogy "Az "alma" szó "a" betűvel kezdődik." és leesik az álla, hogy milyen nagyszerű és új dologra jött rá a tvnek köszönhetően...
Előzmény: yuntem (232)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.10.01 0 0 392
És ha pont forditva van ? :) "Az" épül "erre" és nem az "erre" arra ? :)
Előzmény: predi (390)
Dr. Morell Creative Commons License 2002.10.01 0 0 391
"Ezt az elemi erejű utálatot!"
Ezt teccik... öööha én "Médija zombijai"t irok, akkor az "elemi utálat", de ha te "szellemi sznobot" irsz, akkor az... ? Ajánlom öööolvasásra ezt a topicot.

"Az indoklásban 42 db panaszra hivatkozott.
Hát nem röhejes? Egy maréknyi korlátolt ember korlátot állíthat az egész társadalomnak."

Azon elgondolkoztál, hogy nem csak 42 db panasz ment, hanem több, csak 42re hivatkozik ?

"Azokkal a tömegekkel pedig nem foglalkoznak, akik fellélegeztek, hogy na végre, lehet egy kicsit szabadabban, nyitottabban, természetesebben is viszonyulni a tabu dolgokhoz."
A "szabadabban" bizonyos értelemben stimm... de a "nyitottabban" és a "természetesebben" nem értünk egyet... a Big Brotherben semmi természetes nincs, az egész mesterkélt, megrendezett szinészkedés... ajánlom figyelmedbe a Barátok közt magazint, a minap láttam egy újságárusnál, a sorozat szereplőinek a filmbeli életéről szól a zújság, Neked biztos tecceni fog...

Előzmény: predi (216)
predi Creative Commons License 2002.10.01 0 0 390
Szerintem a délvidék és az észak közötti szexuális ingermennyiség-különbség az éghajlattól függ. A sokkal kevesebb ruha viselete délen az ok.
És itt nem csak az a tényező működik, hogy a ruha elnyomja a vizuális ingereket.

A ruha egyértelműen fal az emberek között. Ezekre a falakra épül a mai egy férfi - egy nő felfogású társadalom. És erre épül minden olyan berendezkedés, ahol az egyik nem kisajátíthatja magának a másik nemből neki rendelt egyedet/egyedeket.

Előzmény: Pucros Mackó (382)
noway Creative Commons License 2002.09.30 0 0 389
Kedves elterito,

meselj nekünk egy kicsit az indiai kultúráról!

Előzmény: elterito (368)
angyalhentes Creative Commons License 2002.09.30 0 0 388
Tudod, a katolikus vallas tiltja a fogamzasgatlas minden modjat, kiveve a naptari modszert.
Előzmény: Pucros Mackó (387)
Pucros Mackó Creative Commons License 2002.09.30 0 0 387
Mert ott nem gátolják a fogamzást? Ezt nem tudtam.

Én úgy tudom, hogy sok kultúrában presztízskérdés a férfiaknak, hogy minél több gyerekük legyen. Főleg fiúk. És nagy mennyiség mellett gyakran nem könnyű biztosítani a minőséget is.

Előzmény: angyalhentes (386)
angyalhentes Creative Commons License 2002.09.30 0 0 386
A hires latin szeretok attol lettek hires latin szeretok, hogy keptelenek voltak normalis, hosszan tarto parkapcsolat kialakitasara. Szerintem egyik szulo sem akarja, hogy a fiabol hires latin szereto legyen. Az, hogy Olaszorszagban megis annyira sok a gyerek Svedorszaghoz kepest, ez nem a szexualis erkolcs, hanem a fogamzasgatlas miatt van igy. Az, hogy Olaszorszagban joval tobb az _ehezo_ gyerek, mint barhol az Unioban, nos, ez szinten a fogamzasgatlaz hianya miatt van igy. (Oket persze a katolikus egyhaz nem tartja el, pedig hat siman lehetne apasagi pert inditani ellenuk.:))

Es vegulis ha megnezzuk, tenyleg nincs is szuksegunk am arra, hogy esz nelkul szaporodjunk, a dolgok jelenlegi allasa szerint. Ezt vagy belatjuk, vagy b@szhatjuk a bolygonkat.

Előzmény: Pucros Mackó (382)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!