HOgyne tudnánk, kikkel: az oroszokkal is. Csak bátorkodtam jelezni, hogy az esetek nagy részében mi kezdtük.
Mit gondolsz, a Don-kanyarnál meghalt orosz, ukrán katonák utódai vajon mit gondolnak a maygarokról? ÉS ráadásul nekik ebben történetesen igazuk is van.
A hazaszeretet nem azt jelenti, hogy a tényeket elferdítem, hanem éppen a tények ismeretében próbálom az ország sorsát a magam szerény eszközeivel jobbra fordítani.
Ezzel a butácska, a tényeket teljesen figyelmen kívül hagyó szöveggel csak ártasz.
én spec Antall (rip) iskolájában tanultam törit. méghozzá valami inkább antisystemhez közel állót.
"A komcsi fő ismérve: a nagy mellény..."
le ne lepleződj!
Őszintén szólva én valami nagyobb durranást vártam, ehez képest csalódás volt. Baloldali ismerősökkel néztem, ők is elismerték, hogy a tavalyi jobb volt.
Bolsikák régi emlékeitek, Zsdanov, Révai mellé olvassátok el Kissinger kiváló diplomáciatörténetét,
Gergely András, Diószegi, stb. remek munkáit mielőtt ostobán kioktattok.
Nefeledjétek:
A komcsi fő ismérve: a nagy mellény és a velejáró ostobaság.
Igaza van bizony Frau-Holló-nak, /az orosz haboru/
De csak 1 orosz haborurol tudok ami erintett minket es azutan 2 evvel proletardiktatura lett.
Csak hát milyen oldali kormany/zó/ vitt a haboruba minket. Mar akkor is 15 millio magyar kormanyzója akart lenni. Gondolom forditott helyzetben mi is vegigsoportuk volna az oroszokat és nekunk tetszo kormanyt segitettunk volna hatalomra.
1ébbként csak az a rosz a kontrolálatlan hatalomban, /prol.dikt., szoc, kommun./ hgy kiutkozik az igazi emberi tulajdonsag.
Idaig meg minden baloldali rendszerben eloszor oltek 1mást majd a nepet is 1 kicsit.
Inkabb konyvtarba kellene jarni nem a NET-re, mert az I-sőt a Monarchia inditotta, a II.-at a németek és mi csatlakoztunk. Az oroszorszagi nyomorban nem csoda h. forradalom tort ki.
T Frau Holle ne dumalj marhasagokat, az agyrák éhenhalna benned /bocsi/
jokat
"Az elvakult bolsik tudom: az 1-2. vh-ért a magyarokat teszik felelőssé" - már hogyne. Az elvakult bolsik szerint mi voltunk előbb a Donnál, és aztán a ruszkik Budapesten. Az elvakult bolsik szerint 1942 előbb volt, mint 1944. Az elvakult bolsik tudnak számolni...
ÜdV
ps: ja és az elvakult bolsik szerint nem orosz uralkodó mondta azt se, hogy "mindent meggondoltam és mindent megfontoltam". Az elvakult bolsik szerint Gavrilo Princip nem orosz volt, hanem szerb nacionalista. Az elvakult bolsik úgy tudják, hogy az orosz cári hadak 1849-ben nem maguktól jöttek, hanem az előbb említett uralkodó kifejezett kérésére. Borzalmasak ezek az elvakult bolsik...
"...El nem tudom képzelni a franciákat, amerikaikat, oroszokat, hogy a NEMZETI ÜNNEP után két héttel durrogtassanak..."
Akkor a franciák legalábbis komenisták. Sőt, minimum maóiísták, mert egy egész hónappal a nemzeti ünnepük után vígan durrogtatnak.
Két éve, augusztusban voltam Franciaországban. Minden szombaton nagy tűzijáták-sorozat volt a tengerparton. Ráadásul szinkronizálva: amikor az egyik faluban véget ért, átvette a másik. Alkonyattól majdnem éjfélig ment körbe a féjerverk az öbölben.
Anyósom felajánlotta az árvízkárosultaknak.
Apósom már nem él, mint ahogy a szüleim sem.
Más nyugdíjas rokonom nincs.
Ha lenne, biztosan örülnének a pénznek.
A vezíretek is azt mondta "Ahol malacot osztogatnak, ott nagy zsákkal kell forgolódni"
Azt hiszem, publikálniod kellene az új kutatási eredményeidet. Nyilván új forrásokra bukkantál, hiszen a történettudomány eddig elég jól egyetértett a világháborúk kirobbanásának okaival.
de ha mi csak áldozatok vagyunk, akkor mért haragszol ránk ennyire? inkább próbálnál érvekkel győzködni. de ez így csak taszítólag hat az emberre szvsz.
"elobb-utobb a tied is lesz. nyugi.">
Mi, az hogy bihari-frauholle nem hajlandó ünnepelni aug. 31-én? Na, ha ez lesz nekem a szocproblémám, fizetek egy sört Neked...
Az orosz háborúk nélkül ugyanis az ország bolsi elfertőződése nem következett volna be!
Az ország sorsát, tönkretételét 1849 óta az orosz veszély határozza meg.
Az orosz hódítási igény miatt tört ki az első vh.
Az orosz világuralmi igény kifejeződése, eszköze volt a BOLSEVIZMUS.
Ezzel a baromsággal tudták kiterjeszteni hatalmukat a fél világra.
Az indexharcosok jelentős része ma is ennek a bűvöletében él, még ha nyíltan nem is vállalja.
D 209, Juszt, Tasnádi, Kende,... , a propagandájuk ennek az orosz eredetű világnak a terméke.