Es amennyiben igazsagtalanul mostalak ossze mas, hasonlo velemenyt hangoztato nickekkel (tobb ezer hozzaszolas tavlatabol nem tudom, ki mit mondott), akkor elnezest.
Mindenesetre szerintem tartozkodj nicktarsaid elmebeli allapotanak meg kozvetett minositesetol is.
Ja,nem beszelve arrol, hogy ha en netan nem az aktualis hatalomra szavaztam (ha ki akarom nyilvanitani, melyik volt, azt majd leirom a "Te kire szavaztal" c. topicban), attol akarmelyik aktualis kormany az EN kormanyom, a Te kormanyod es MINDEN MAGYAR kormanya. Ugyanis ha rajuk szavaztam, ha nem, az a dolguk, hogy az erdekeimet nezzek, aszerint cselekdjenek, es a Parlamenttel egyutt sarkosan fogalmazva engem szolgaljanak. (az egyesszam elso szemely utobbi mondataimban altalanos alanykent ertendo)
ONONONON
Volante: tisztelet a kivetelnek,es amennyiben oda tartozol akkor Neked is. Viszont szemely szerint en is ruhellem, hogy ha folemelem a szavam vki vagy vmi ellen vagy epp mellett, es ez egy szelsosegesnek nem tetszik, akkor rogton megkapom, hogy "a te testvereid" "a te kormanyod" vagy a "te bicikligumid" vagy akarmi.
Semmi bajom a vitaval, de annak alapszinvonalahoz kene tartozzon tiszteletben tartani a masik velemenyet, kulonben csak cirkusz lesz, es ha azt akarok, nezem a parlamenti kozvetitest.
(bar most, hogy Torgyi nincs ott, ez lenyegesen levon az elvezeti ertekebol. ON)
De nem akarmilyenek,hanem liberalbolsik, ezt ne felejtsd el hozzatenni :)
ja es miert? Mert nem nezunk tv-t, mert offolunk (allitolag, aztan szegeny moderatorok nagy azavrukban mingya kitorlik az egesz topicot :) ) vagy mert szerintunk lehet hatarokkal kormanypropagandalni?
Ezeknél? Tehát ezeknél. Tehát mindegyiknél. Mer' ez mind ugyanolyan. Tehát a világot csak mi látjuk fekete-fehérben, ti nem, és mi mind ugyanolyanok vagyunk. Aham...
Detto. Azt leszamitva, hogy en mar majdnem 10 eve csak alkalomszeruen nezek tv-t, es februarig nem is volt nekunk. Azota is joreszt csak a gyerekek nezik benne a mesefilmeket :-))))))))))
Hat nalam ez mar nem OK. Igaz a biztositekot nem verte ki, mert egyelore olyan sok a piros pont, egy-ket feketet meg elbir. De ha egyszer nem tetszik, akkor nem.