EXC 450 vásárlásán töröm a fejem, szükségem lenne tapasztalt emberek véleményére, hogy melyik gyártási időszak lehetett a legmegbízhatóbb, illetve vélemények érdekelnének. Köszönöm.
Hello. Segitségeteket kérném, Egy ktm lc4 620 sc-m van hidegen és még melegen is egy darabig minden oké de ha már meleg rendesen negyed gáznál nem többet adok neki be fulad és egy idö után le ál teljesen hagyom pár percet álni megint elindul tudok meni vele ey két kilométert és elöröl ugyan ez ha teljesen hagyom kihülni akkor megint több kilométert lemegyek még elnem éri eszt a hö fokot ahonan elkezd fuladozni megálni és nem tudom hogy kel ezeknek melegedni de lehet kicsit hamar is melegszik három négy kilométeren ha kicsit adok neki teljesen forro lesz segitségeket elöre is köszönöm.
sziasztok! tud valaki segiteni? 525sx em vam és alul felűl eszi a láncot valamiért, terhelés nélkűl szépen fut, csak motorozás után mindik fényes a teteje és az alja a láncnak kőszi
Sziasztok! KTM EXC 4 ütembe milyen olaj ajánlott a Motorex-en kívül? Érdekelne RFS és XC4 blokkoshoz is, mit ajánlotok. Valami jó minőségű, de Motulnál, Motorex-nél olcsóbb olajat keresek, amivel a kuplung sem csúszik, és megfelelően is ken mindent. Régebben sok helyen lehetett olvasni, hogy a teljesen ásványi (+gyártói adalékok) olajok is nagyon jók kenés szempontjából..
köszi a gyors választ lehet igazad van ma megprobálom, valoban a karbin kicsit beljebb egy piros kar lehet az lessz? az előző gazdája azt monta ne nyuljak semmihez csak rugjam na mindegy ma megnézem és irok kőszi sziasztok
sziasztok! nemrég vásároltam egy 525sx gépet, 2006-os, segitséget szeretnék kérni mit tegyek! hidegen szépen indul ,kicsi szivatóval de ,melegen nagyon gyatra, a motor bontatlan kopresszió van nagyon megy csak melegen ne indul ! kőszi előre is
Egy ktm exc t szeretnék vásárolni ! Mindenképp 4t és ami engem érdekel az az 525 vagy az 530 exc . Esetleg a 450exc de az csak ha minden kötél szakad.
Mekkora külömbség van az 525 es az 530 között? Menyit mennek el ezek a motorok? Ha jól tudom ezek nem üzemórásak és ezért érdekelne a dolog jobbára.
Nem rég adtam el a kx450f es motorom ami nagyon jo volt de mivel egy métert sem tettem meg pályán vele csak edő és enduró igy a csere melett döntöttem.
Szóval a kérdés lényege megéri e az 530as a milliot ,hogy az 525ösöket mennyi idő után kell ujjitani? sajna amik vannak eladók szerintem mind 250 óra felett vannak.
sziasztok ! 2006os 525 sx em van első teleszkop eggyike fossa az olajat nagy munka kicserélni a szimeringet? nem javitottam még csak olajat cseréltm benne azon kivűl semmit köszi
SZiasztok urak .Segitséget szeretnék kérni van egy 640 lc-4 em elvittem szerelőbácsihoz szelphézag ill vezmű lánc űgy ben hozzájőt egy kis gyujtás állitás is és egyszercsak készlett. Kőrűlbelűl 200 km azaz 3 motorozás után erősődőtt szelephang , rugásra nemindul a légszűrőbe pedig minimálisan de visszadolgozik fekete korom szerű lerakodást észleltem. Ha tudna valaki mondani valamit milehet ez.Kőszi előreis.
Nagyon sajnálom ami történt veled de az ilyesmit sajnos csak úgy tudod kivédeni ha indulás elött felhívod a célpontot.
Ugyanis az ilyen konkrét eseten kívül, a következők történhetnek...
Bemegy a motor tulaja és elviszi a motort hogy meggondolta magát.
Leég a kereskedés.
Minden illetékes aki érdemben el tudja neked adni a motort éppen síelni megy vagy korházban van vagy gyereket csinál akármi....
És az örök Jaaaa te a Józsival beszéltél nekem nem szolt,én meg tegnap eladtam...
-Józsi mért nem szóltál hogy jönnek a motorért?-
-Elfelejtettem bocs-
-Akkor sajnos le kellet volna foglalózni....
Mert ennek az egésznek egy vesztese volt te,már nincs kinek mondani hogy póruljártál csak nekünk mi meg azon kívül hogy eggyüttérzünk és megértjük sokat nem tudunk tenni:(
A törökbálinti KTM szalon hirdetett egy 250EXC t. Hétfőn telóztam, hogy megvan e, el tudják e rakni nekem csütörtökig? Igen, persze, hogyne ! 15 percig beszélgettünk mit tud mit nem tud stb.., kedves fiatal férfihang, nem kell semmi, csak menjek. (Tel számomat kijelezte) ... Szerda: Teherautóbérlés, szabi kivétel másnapra stb, csütörtökön indulás... Odaérek (110 km), széles vigyorral az arcomon belépek a szalonba, majd "az EXC ért jöttem" után közli velem egy idősebb "úr" , hogy az bizony elkelt ! Eeelkeeelt???? Hiszen 3 napja beszéltem valakivel, aki megígérte nekem hogy elteszi a motrot ! Ne szívassanak már !!! Hát ők sajnálják, tegnap elvitték, "itt bizony nem tesznek félre senkinek semmit"..."mit képzelek hogy előleg nélkül ilyet akarok! " , "mehetek ahova akarok" szöveggel elhajtottak !!! Brutál ! Egy KTM szalon. Nem Farkas Gazsi Ózdról, hanem egy hivatalos KTM szalon ilyet megtesz !
Köpni , nyelni nem tudtam ettől a pofátlanságtól. ! Na és persze én éreztem magam szarul, mert "lehetett volna annyi tapasztalatom, hogy utaljak előre pénzt" dumát szajkózták belém a kijáratig ... Utaltam volna én, de nekem egy KTM szalon megígérte hogy elteszi a motrot 3 napra, nem kell semmit utalni. Hát ennyi ???
A napot motor nélkül és 40 ezer Ft mínusszal zártam, igen jó hangulatban...
Senkinek nem ajánlom a törökbálinti KTM "szalon" t.