Keresés

Részletes keresés

alexandrosz Creative Commons License 2004.11.05 0 0 126

Az egyetlen dolog, aminek örülök - leírom még egyszer - hogy többen lehetnek ott. Szóval biztos vagy benne, hogy senkinek sem lesz rosszabb. Minden piszkálódás nélkül: honnan vagy ebben biztos? Voltam már többször mindkét helyszínen. No comment...nem véletlenül "szánták" oda a koncertet, ahova. Ez nem Linkin Park koncert :)

Egyszerű magyarkodás folyik, ahogy azt már megszokhattuk.

Előzmény: flíí (125)
flíí Creative Commons License 2004.11.04 0 0 125
"Szerintem, akit érdekelt, megvette időben..." engem momentán nagyon érdekel,de mire észbe kaptam,már nem volt jegy. Így talán... De én biztos vagyok benne,h senkienk nem lesz rosszabb,mint az eredeti helyen lett volna,maximum másoknak is jut belőle emellett.
Előzmény: alexandrosz (124)
alexandrosz Creative Commons License 2004.11.04 0 0 124

Én már írtam nekik egy nem túl dícsérő hangú levelet...

Komolyan mondom, felháborít,  ami Magyarországon zajlik. Tőlünk nyugatabbara ilyen nem fordulhat elő! A májusi Norah Jones koncertre is 4-5 hónappal előtte elfogyott minden jegy, mégsem vitték a Práterbe, vagy valamelyik hatalmas sportcsarnokukba :( Pofátlan alakok. Persze, a jazzkultúra terjesztése,  minél többen jutnak igényes zenéhez, blabla... Szerintem, akit érdekelt, megvette időben és egy kellemesen intim, hangulatos helyen szerette volna élvezni azt, amire egy kisebb vagyonért váltott jegyet.

Egy dolognak örülök csak: tényleg többen lehetnek részesei az eseménynek.

Magyarország, 2004.

Előzmény: elfin.d (123)
elfin.d Creative Commons License 2004.11.04 0 0 123
Ez jó...

Fehívtam a MuCo-t, azt mondták, hétfőtől ki kell cseréltetni a jegyeket a Ticketpro irodában. Felhívtam őket is, ők nem tudnak semmiről, állítólag majd a koncert előtt a rendezők fogják megmondani az embernek, hova üljön. Meg hogy középen lesz a színpad, és ugyan olyan helykiosztást valósítanak meg, mint a Kongresszusi Központban, még a sorok/székek számozása is ugyan az lesz.(?) Hát erre kíváncsi vagyok, mekkora kavarodást sikerül szervezniük...

Ha valakinek van friss információja, írjon!
Előzmény: alexandrosz (121)
elfin.d Creative Commons License 2004.11.04 0 0 122
Nekem egy ismerősöm szólt a változásról, de felmerült bennem a kérdés, vajon hányan fognak várakozni a Kongresszusi Központ előtt a koncert estéjén...?

Az új helykiosztás meg elég izgalmasnak ígérkezik, remélem, nem a buszpályaudvarra kerülünk...
alexandrosz Creative Commons License 2004.11.04 0 0 121

Ez remek :(

Honnan tudhatom vajh' meg, hogy az iszony drága jegyem hová szól az új helyen?

Előzmény: elfin.d (120)
elfin.d Creative Commons License 2004.11.04 0 0 120
RAJONGÓK FIGYELEM!!!

"A Multimedia Concerts kft. Diana Krall managementjének engedélyével az elképesztő érdeklődésre való tekintettel megváltoztatja Diana Krall december 9-i koncertjének helyszínét. Mivel a művésznő ragaszkodott ahhoz, hogy a koncert színházi jellege megmaradjon, ezért a Papp László Budapest Sportarénába átkerülő előadásra 4 ezer ülőhelyes, színházi elrendezés szerint kialakított arénában kerül sor. A dátum változatlanul december 9. este 8 óra. A korábban megváltott jegyek változtatás nélkül érvényesek az új helyszín azonos értékű helyeire. A további jegyek november 4-től kerülnek forgalomba a Papp László Budapest Sportarénában és az ismert jegypénztárakban."

Friss hír.
'Rpee Creative Commons License 2004.11.02 0 0 119
Persze Diana Krall jegyre gondoltam.. :)
'Rpee Creative Commons License 2004.11.02 0 0 118

Valaki engem is megdobhatna egy jeggyel, de inkább maradjunk az e-mail-nél.

Amiket visszadobhatok: jegyár / bármelyik stephen king könyv / dárenbéz, techno és acid jazz lemezek...

tücsök111 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 117
 Köszönöm.:) Pat M-t és George Bensont  ismerem és tetszik. A többit felirtam, pénteken ha lehet kikölcsönzöm. Üdvözlettel
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.17 0 0 116
Bocsánat, Michel Petrucciani.
Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.17 0 0 115

Pat Metheny,

Patti Austin,

George Duke,

George Benson,

Michelle Petrucciani.

Egyelőre ennyi elég lesz.

Előzmény: tücsök111 (114)
tücsök111 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 114
Sziasztok:) A segitségeteket szeretném kérni: pár hónapja megérintett a jazz. A baj csak az, hogy nem ismerek előadókat. A könnyü jazzt kedvelem: természetesen Diana Krall, Peter Cincotti, Oscar Peterson. Ha tudnánok ajánlani jó előadókat, zenét, megköszönném. Üdvözlettel. Tücsök111 
zoli79 Creative Commons License 2004.10.16 0 0 113

Sziasztok!

Ha valakinek lenne felesleges jegye (akár egy is), legyen szíves megdobni egy e-maillel!

Amúgy én nem igazán rajongok a hölgy zenéjéért, de a feleseégem annál inkább és most nagyon el van keseredve...

alexandrosz Creative Commons License 2004.10.07 0 0 112

Dolby, az mi? ;)

Ha már...a Look of Love, mint felvétel szvsz(!) nem nagy durr, sajnos. Persze, nekem sima cd-n van meg, egyelőre nem szeretnék arra pénzt pazarolni, hogy belépjek én is a formátum-háborúba. Ha viszont megszerzhető lenne LP-n, azért szívesen adnék pénzt...

Előzmény: elfin.d (111)
elfin.d Creative Commons License 2004.10.07 0 0 111
Szervusztok!

Most találtalak meg benneteket. Én szintén hódolok Krall kisasszony zenéjének. Szeretném figyelmetekbe ajánlani (bár valószínűleg már tudtok a létezéséről), hogy nemrég kezembe került a The Look of Love DVD-audio kiadásban. Hát mit mondjak, nagyon szól Dolby Digital hanggal!
Panaszos Creative Commons License 2004.10.06 0 0 110
A Kongresszusi Központ előtt láttam, hogy a fákon hirdet valaki eladó jegyeket...
Előzmény: Aziza, a kisdarázs (109)
Aziza, a kisdarázs Creative Commons License 2004.09.22 0 0 109
Hálám bárkit üldözne mindhalálig, ha ez a variáció megvalósulna! :-)
Előzmény: alexandrosz (108)
alexandrosz Creative Commons License 2004.09.22 0 0 108

Well, most mit modjak erre? :) Mindenki rajtam röhögött, mikor az első napon elmentem és megvettem a bilétákat...még a pénztáros sem tudta, hogy aznap már kapható jegy...aztán gyorsan elfogytak, a Kongresszusi Központ nem túl nagy.

Azért figyeld a hírdetéseket, ill. ezt a topicot, szerintem lesz itt eladó jegy. Tavasszal én is így jutottam Norah Jones jegyhez. Áldom Kedves Ismerősöm nevét azóta is :)

Előzmény: Aziza, a kisdarázs (107)
Aziza, a kisdarázs Creative Commons License 2004.09.22 0 0 107

Sziasztok!!!

Nem hiszem el, hogy nem lehet már jegyet kapni a Diana Krall koncertre!!! Gondoltam, így szeptemberben, a névnapom tájékán bőven elég megvenni a jegyeket, ilyenkor úgyis picit jobban el vagyok eresztve anyagilag. Erre mindenütt elfogyott volna?! Segítsetek, kérlek, minden megoldás érdekel 17 rugóig bezárólag!

Erre a koncertre ácsingózom már mióta kiderült, hogy jön Magyarországra, de nem hittem volna, hogy 3 hónappal előtte már egy darab jegy sem lesz!

Reagáljatok, please! Köszi :-)

alexandrosz Creative Commons License 2004.09.16 0 0 106

OFF

Megjött, hívlak hamarosan!

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.16 0 0 105
Küldtem.
Előzmény: alexandrosz (102)
alexandrosz Creative Commons License 2004.09.16 0 0 104
Állítólag a Cd Bárban (www.cdbar.hu, 486-0572) van még 2 db jegy a koncertre, azonban csak azok érdeklődjenek, akik nem sajnálják a pénzt a legdrágább helyre (25kHUF)...
beyaaa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 103

:) ez jó, legalább nem vagyok olyan mérges, hogy nem tudok kimenni. Amúgy Szakcsi lesz a magyar fellépő.

B.

Előzmény: alexandrosz (100)
alexandrosz Creative Commons License 2004.09.13 0 0 102

Üdv!

Készült, s egy bizonyos talin akartam átadni, amire aztán nem tudtam elmenni :(

Well, dobj már egy mobilszámot és összefutunk valahol a napokban...

Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.12 0 0 101

A pesti?

Buxus, akkor ha eddig nem vettem jegyet, már ne is álmodjak róla?

Xandros az új lemezről készült végül számomra biztonsági izé?

Előzmény: alexandrosz (95)
alexandrosz Creative Commons License 2004.09.09 0 0 100

Szia beyaaa! :)

Nos, aznap D.K. éppen a párizsi Olympia-ban lép fel, tehát a csehek hiába várnak rá. Ellenben, lesz Prágában néhány ismert fellépő, még kis hazánkból is érkezik valaki...

Előzmény: beyaaa (99)
beyaaa Creative Commons License 2004.09.09 0 0 99

Tök véletlenül épp D.K. CD-t hallgatok (mondjuk már 2 napja ) és elég vicces, de csak melléklikkeltem, erre kiderül, ilyen topik is van :))

Szóval : nem vagyok tuti 100% biztos, de szept. 18-én ( vagy olyasmi) lesz Prágában egy NAGY jazz koncert, és azt hiszem lesz Diana Krall is, legalábbis tervezték.

http://philipsjazz.ami.cz/

B.

hirzel Creative Commons License 2004.09.07 0 0 98

Hi!

Anno megjelent a cd (mármint a párizsi koncert), azt megvettem... aztán mikor megjelent az új album, ráizgulva az Amazon.com-ra (ez itt a reklám helye) meg kellett venni a dvd-t is (ha már arra jár az ember megvettem Norah Jones-t is), azóta a cd-t nem hallgatom, lehet el kéne adni?

A dvd annyival több (2 órányi zene!) és másabb (mikrofonba elejtett poénkodások),  ha belegondolok, h a dvd kb. annyiba volt, mint a cd!

Előzmény: alexandrosz (97)
alexandrosz Creative Commons License 2004.09.06 0 0 97

Hmmm...éppen azon gondolkodtam az elébb, hogy két kezemen meg tudom számolni a piacon lévő igazán jó jazz dvd-ket. D.K. párizsi koncertje egy a kevés közül...

Az új album - most már nyugodtan kijelenthetem - pedig brutálisan jó...

Előzmény: hirzel (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!