Üdv!Létre hoztam egy RC BARANYA csoportot facebookon.Én sajna egyedül tolom és így unalmas,szerintem sokan vannak így.Ezért szeretnék össze kovácsólni egy kis csapatot :) találkozók stb.
Attila vagyok és nagyon tetszenek ezek a kis szörnyetegek, úgy mint a nagy társaik, elterveztem, h szeretnék építgetni egy ilyen autót, de nem nagyon tudom, h mit és hogyan kell vennem és csinálnom. :/ A kasznit kinéztem 1 modellautó webshopban, egy 1/10-es 19 cms hpi nissan skyline r 34-es lenne. Először is, mi az a hpi? Továbbá, ha megveszem, akkor mit rendeljek még hozzá? Gondolom motor kell meg elektronika, távirányító, vevő, aksi és még sok minden.:/ Elsőre csak 1 elektromosra gondoltam és majd esetleg később áttérnék a benzinesre, de egyenlőre jó lenne az is. Valaki segítsen! Aki ért hozzá írjon e-mailt és mit és hogyan kellene venni!?
Eladnám 1/10-es Ykomo drift Nissan 200SX Silvia S13 kasznimat. Matricakészlet lámpák, stb. Festetlen, kivágott, fólia természetesen rajta van. Irány ár: 10.000 Ft Érdeklődni a publikus mail-en: koguchi2 kukac citromailponthu
Nem hozzáértő lévén egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy autót semmit extra sima távírányítós és amikor kipróbáltam megakadt a lábbeliken :P azota valamiért nem meg se előre se hátra meg se mozdul az első kerekek kormányzása jó a hátsó volt hogy egy pillanatra megindult de annyi. van esetleg ötletetek hogy mi lehet a baja? távírányitó lehet a ludas vagy a motorral lehet valami esetleg érintezési hiba? köszönöm előre is
Ezrun 9T motor, ezrun 60A szabályzóval, hibátlan! Ajándékba adok mellé, egy ezrun 13t motort, működik! és egy ezrun 35A szabályzót, ami sajnos meglett főzve, de alkatrésznek jó,+ programer kártya. :) 20.000 ft.
Továbbá eladó egy üres ugyanilyen autó is, hátsó tornya eltörött, és pár alkatrész hiányzik belőle. teljes golyóscsapágyazással, alkatrésznek tökéletes! 5.000 ft
Alkudni lehet, de ésszel. :) Van olyan ár ami fix, de van amiböl lehet alkudni. :)
Közben találtam egy forrósodó ellenállást, de még mindig nem jó minden. Azt kicseréltem és sikerült működésre bírnom, viszont valamiért nagyon gyengén veszi a jelet. Csak akkor mozdul meg, ha az autó antennája közvetlenül a távirányító antennájával van érintkezésben, vagy rettentően közel van hozzá (milliméterek), de akkor is szaggatottan veszi csak. Mit tehetnék? Megvan a nyák mindenféle felirata is, nekem úgy is jó, ha valahonnan lehetne ilyet rendelni. Rendszeresen vásárolok külföldről is, mindegy milyen országban van, megoldom. Csak kéne egy kész elektronika!
Én hagynám a fenébe, mert nem ér annyit az egész. Ezek az egybeöntött dolgok nem alkalmasak áttelepítésre, a modellező fórumon kicsi pénzért kapsz használt rádiót amit bármibe be lehet szerelni.
Kedves Modellezők! Eladó a képen látható ROBBE LADER 6+2 akkutöltő.Ha valaki nem ismerné 6-7 cellás NiCd és NiMH aksikhoz jó érd: gattaw58@otmail.com köszi
Sziasztok! Egy kis segítség kellene nekem! Van egy távirányítós, elektromos autóm, ami valamiért nem hajlandó működni. Szétszedtem és kipróbáltam, hogy külön vezetékekkel az akksit közvetlenül a motorok, illetve a servo vezetékeihez kötöm, így kihagyva a kisautó bekapcsoló gombját és vevőegységét. Működött minden, tehát az akksi és a motorok+servo működik. A távirányítóval sok mindent nem tudtam kezdeni itthon, új elemet tettem bele és arra lettem figyelmes szétszedés után, hogy a kapcsolóit nyomkodva (előre-hátra és kanyarodó gombok) nagyon halk, magas hangot ad ki. Ebből arra következtettem, hogy ez is működik. A kisautón a következő feliratok szerepelnek: Szélvédőn: 9.6V RADIO CONTROL - 0088 Oldalt: TR7893 - 9.6 ZAP SYSTEM LS-JRGMK654 NYÁK-on: 04-1020 9303 B Kérdéseim a következők: Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy működik-e a távirányító (26MHz-en működik a felirat szerint)? Ha működik, akkor biztos, hogy a NYÁK-on rossz valami? Honnan tudhatom meg? Ha túl macerás, honnan szerezhetek be új alkatrészt hozzá? A konkrét célom az lenne, hogy egy házilag összeeszkábált fatestbe belehelyezem mindezen alkatrészeket és a végén egy kormányozható hajót hozok ki belőle. Legalábbis remélem. A konkrét ötletek már megvannak majdnem mindenre, viszont fölösleges, ha nem jók egyelőre az alkatrészek. Aki tud, kérem, segítsen! Köszi szépen! UI.: Multiméter van itthon, ha tudom valamire használni!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hol tudok az Rc autómhoz alkatrészeket hozzáértőktől kedvező áron vásárolni? Webshop és rendes Bolt is érdekelne! Esetleg ha valaki tudna nekem segíteni alap dolgokban, amit egy kezdőnek tudnia kell (robbanómotoros rc autó) azt is megköszönném! Üdv!
A autó modellezésnek vannak különálló fórumai (pl: http://forum.rcmodell.hu/index.php), ahol nem csak egy szimpla topik jut erre az amúgy nem kis témára. Valószínűleg azért pang ez így.
Szeretnék segítséget és véleményt kérni tölletek. Szeretnék venni egy autót. A véleményekre lennék kiváncsi,hogy milyen ez az autó.Mit tud,mennyire megbízható,alkatrész ellátás?
Thunder Tiger Mta 4. 1/8-as,4x4-es,4.6-os motorral,3-speed!2 sebességes autómata váltó+hátra menet.