Keresés

Részletes keresés

Dóczi Creative Commons License 2003.05.27 0 0 463
A rockot: Blues Company(kispirics), Edda, Beatrice, Bikini, Hobo.
Üdv.: Dóczi
Ordas Creative Commons License 2003.05.27 0 0 462
Én am agyaros doromb zenét kedvelem.

Bittyom-bittom-bittyom-báj,
Bittom-bittyom-báj-báj

:))))

Józsga Creative Commons License 2003.05.27 0 0 461
Hmm... Egyezik! :-)

Ja, de a kérdés az volt, hogy milyen zenét szeretek... MINDENT!!!

Előzmény: Dash 9 (458)
nicko Creative Commons License 2003.05.14 0 0 460
Vagy a Jolly Rogerből? :)
Előzmény: nicko (459)
nicko Creative Commons License 2003.05.14 0 0 459
Most éppen Running Wild-t szedtem le és az szól MP3-ban nálam. :)
'987-ben ott voltam a Pecsa szabadtérin amikor a toppon voltak épp. Jó koncertet nyomtak a Port Royallal. :)
Dash 9 Creative Commons License 2003.05.14 0 0 458
Üdv mindenkinek!

A kérdésre a válasz: 80' évek zenéje.

Kraftwrek
Tangerine Dream
Mike Oldfield
Jean-Michel Jarre
Edelweiss
Guru Josh
KLF
Sandra
Fancy
Koto
Laser Dance
A-ha
Alphaville
Yazoo
Yello
E-type
U96
X-perience
Syver
Roxette
New Order
Genesis
Dr. Alban
Seal
Tone Loc
Alice Cooper
Billy Idol
Talk Talk
Apollo Four Fourty
Falco
Scotch
CafeDelmar lemezek
stb

DarkSide Creative Commons License 2003.05.14 0 0 457
Volt majd tíz évvel ezelött.
Előzmény: Törölt nick (455)
Pusher Creative Commons License 2003.05.14 0 0 456
Ya 1ébként éppen az új Apocalypticát hallgatom, rulez nagyon.
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.14 0 0 455
1 haverom a Nevergreent ajánlja nagyon, valami szép gótik metál.
Előzmény: Pusher (454)
Pusher Creative Commons License 2003.05.14 0 0 454
Magyarok közt is vannak jók pedig, igaz én se nagyon hallgatom/ismerem őket, csak 1 párat. Pl Without Face, Stonehenge, Dying Wish, Sin of Kain elég jók, bár ezekből valszeg csak a Stonehenge és esetleg a WF jönne be neked.
CDT nemtom mit csinál mostanában, régebben nem volt olyan rossz...(mongyuk nemtom ki tartozik még a ...féle szörnyűségekbe :)
TCS eléggé mainstream lett az utóbbi időben, bulikban jó tud lenni, néha koncertjükre is elm1ek, de különben nem nagyon hallgatom.
Atom Endre bátyánktól meg a kedvencem a paksi bluesfesztiválon előadott produkciója :)
"jajjjajjjajajjjajjjajjjajjjajjjajjjajjjajj
Öreg rocker vagyok, jajj gyerekek, én annyira
öreg rocker vagyok, testvérek, egy, jajj
Imádlak, hhahhaa
"Igyál még Endre, igyál még, igyál egy kicsit"
Uuuuu"
:))))))
Előzmény: Törölt nick (451)
Pusher Creative Commons License 2003.05.14 0 0 453
Nos belehallgattam... Helyenként egész jó, más helyenként viszont nekem túlságosan műanyag. Mindenesetre jobb, mint amit vártam :)
Előzmény: BlackStar (446)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.14 0 0 452
Eeeer. What's up dooooc? :-))))
Előzmény: BlackStar (448)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.14 0 0 451
Hát nem tudom. Ossian és a Tankcsapda néhány száma kivételével kevés magyar eggyüttes tudott megfogni. Pláne ezek a cadaveresdetortugas féle szörnyűségek.
Előzmény: Pusher (438)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.14 0 0 450
Azt nem tudom mire készült, de nekem első hallásra északinak tűnt a zene. A GYU feeling viszont egyértelműen megvan benne.
Előzmény: BlackStar (442)
DarkSide Creative Commons License 2003.05.14 0 0 449
Fogalmam sincsen, a fesztiválok erekjéi nem nagyon érdekelnek, kivéve, ha mi is játaszunk rajta. :)

Előzmény: BlackStar (443)
BlackStar Creative Commons License 2003.05.14 0 0 448
Talaltam a neten valami rettenetet, az a neve, hogy Kill the Wabbit, ertok szamara egybol latszik, hogy ez egy Elmer J. Fudd idezet, aki a Baksz Bannyit (Tapsi Hapsit) akawja allandoan kinyiwni :)) Wettenesen kowwekt, valami elmebeteg egyik kowos agykitowese lehet :)))
(kwezi webicc - meg a wohogest is eltalalta az a felkegyelmu :))) )
Előzmény: Pusher (445)
BlackStar Creative Commons License 2003.05.14 0 0 447
nordikus hangulatról leginkább az Arcturus - Aspera Hiems Symphonia lemez jut eszembe.
Arkturusz is rulezik :))

Nightwish szerintem sem igazán északi. Régen hallgattam már, de úgy emléxem kb ilyen heavy metal+szinti+operaének keverék.
No de mekkora hevimetal ma'...!
(annak a zonyunak de nagyon kira' hangja van. Mostanaban attol feltem oket, hogy az Angels fall komplexitasat felaldozzak a populizmus es konnyen emeszthetoseg kedveert, remelem nem ez lesz...
(Az Angels fall first a vilag egyik legjobb albumba... Nemreg hallgattam vezetes kozben, es meg kellett allnom arra az egy orara, mert kozben nem lehet holmi szentsegtoro modon masra figyelni :)) ))

Előzmény: Pusher (445)
BlackStar Creative Commons License 2003.05.14 0 0 446
Hangmintát nem sikerült szereznem, de a honlapjuk alapján félek tőle hogy nekem nem teccene :)))
Nagyon zakkant a figura, de nagyon jo zeneje van.
(illetve: vannak egeszen elborult szamai, amiket nem igazan ertek, igy nem is nagyon jonnek be, de van par atomkira'. A fazon kinezetre is zakkantnak nez ki, de van egy kep rolam, ami majdnem olyan, mint az a Dzsenkinsz :))) )
Előzmény: Pusher (444)
Pusher Creative Commons License 2003.05.13 0 0 445
nordikus hangulatról leginkább az Arcturus - Aspera Hiems Symphonia lemez jut eszembe.
Nightwish szerintem sem igazán északi. Régen hallgattam már, de úgy emléxem kb ilyen heavy metal+szinti+operaének keverék.
Előzmény: BlackStar (442)
Pusher Creative Commons License 2003.05.13 0 0 444
Hangmintát nem sikerült szereznem, de a honlapjuk alapján félek tőle hogy nekem nem teccene :)))
Előzmény: BlackStar (441)
BlackStar Creative Commons License 2003.05.13 0 0 443
Kerdes:
Melyik metalfesztivalnak volt ez a cimerallata?
nekem egy pillanatra Hollandia, Eindhoven es 1998 ugrott be, de ez egyaltalan nem biztos.

Dark kollega, mint osrokker...?
:))

BlackStar Creative Commons License 2003.05.13 0 0 442
ld Therion - Secret of the Runes, Nightwish - Angel falls first stb).
Oooo. ((C) by Med209gyessy :)) )
Az Angels fall first, az igazabol nem a nordikus hangulat demonstalasara keszult, ha jol emlekszem a vonatkozo Metal (Kozsoelotti) Hammer interjura, valamelyikuk nagyapjanak a halalara irtak. Amugy a finnek egyebkent is kilognak a monolit skandinav tombbol valahogy, gondolom ez is nyelvpredesztinalt dolog...
(telleg, melyik taljan tarsasag gitarosat hijjak Olafnak? Na o peldaul megprobal viking lenni, mikozben olaf :)))) )
Előzmény: Törölt nick (436)
BlackStar Creative Commons License 2003.05.13 0 0 441
Ja telleg, Squarepusher is jo :))
Előzmény: Pusher (438)
BlackStar Creative Commons License 2003.05.13 0 0 440
Én ezeket a mai izéket nem ismerem. Mert hogy nem rock zenekarok, abban biztos vagyok(vagy csak konzervatív :)). :)
Szerintem is Bakfark Balint ota semmi uj nincs a zeneben :)))

Én az eredetiben is jól ellennék. :)
Micsoda? Akkor meg nem volt se SAAB, se internet, se 3d, se gozmozdonyok... de meg en se voltam :))
(egyebkent meg tok kiral lehet, akkor meg Nagy-Magyarorszag volt, mongyuk Nagy Lajos idejen, ezenkivul nem 'volt' meg Amerika, gagyiteve, koryezetszennyezes, Demszkily Gabor, es meg sok minden mas :)) )

Előzmény: DarkSide (435)
BlackStar Creative Commons License 2003.05.13 0 0 439
Állítólag buzeráns az egyik gitáros.
Mongyuk ettol nem lesz se jobb, se rosszabb a zene...
Előzmény: Törölt nick (428)
Pusher Creative Commons License 2003.05.13 0 0 438
Gyuruk Ura temaban javaslom neked a Cross Borns nevu magyar 1uttest, nekik van ilyen albumuk hogy Kalandozasok Kozepfolden, meg 1ebkent is eleg sokat foglalkoznak Tolkien bacsi munkassagaval.

Kozepkori metal (vagymi :) temaban meg meg szoktak emlegetni a Kamelotot is.

DarkSide Creative Commons License 2003.05.12 0 0 437
Hát valami hasonlót, mert ugye az is alapmű lenne a köreinkben. :) Csak úgy, mint az SF és a Fantasy többi nagy műve. :)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.12 0 0 436
Azt hiszem félreértettél. Gyűrűk Urát olvastad már? Valahogy azt a feelinget adja vissza az északi metál magyrésze (ld Therion - Secret of the Runes, Nightwish - Angel falls first stb).
Előzmény: DarkSide (435)
DarkSide Creative Commons License 2003.05.12 0 0 435
A régi motorosok mindig előnyben vannak. :)
Én ezeket a mai izéket nem ismerem. Mert hogy nem rock zenekarok, abban biztos vagyok(vagy csak konzervatív :)). :)

Én az eredetiben is jól ellennék. :)

Előzmény: Törölt nick (434)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.12 0 0 434
Elnéztem a Rhapsody honlapjára, és megvan. Hú, miről maradtam le emberek. Ilyenkor bánom, hogy nem vagyok öreg metálos, és be kell érnem az agyonjátszott pankmetálszarokkal. :-((

Még ma elkezdem pótolni a hiányosságokat. :-)

>S akedvencük a középkor, mint sokunknak. :)

Vagy inkább a kitalált középkor. :-P

Előzmény: DarkSide (433)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!