Szöszikém, Bocsi, de én is inkább csak olvasok, írni nem igazán van időm. Babamaci folyamatosan foglalkoztat, ha meg nem akkor összekaparom a lakást, főzök v. csak olvasok. Majd összeszedem magam és írok egy hosszabbat, hogy mit művel. :-))
én is vagyok ám időnként, de csak olvasni tudok, írni már nincs időm :-(
dec. eleje óta most van az első hetem, amikor nem dolgozom folyamatosan (ez nem panasz, jóóóó csinálni és már hiányzott is, de ma jött újabb adag meló :-))
na és a költözés is már a nyakunkon van (2 hét múlva jön a költöztető, juhéjjjjj, addig még dobozolni is kell...).
szóval minden okés velünk, csak el vagyunk foglalva. Amikor meg V nem alszik, jövünk-megyünk, amíg még bírok :-)
Hat persze, hogy hazaertem. De elotte testuletileg kivonultunk a Mujegre, olyan jo volt! Nehanyan jarnak minden hetfon, most mar en is csatlakozok hozzajuk, jot tesz nekem a kis mozgas, es hetfon szerencsere nincsenek is annyian. Meg vegre egy sport amiben nem vagyok halalbena, es tudtam osztani az eszt a tobbieknek... :))))
Ugy birom ezt a ceges szervezest... Kint dolgozom a francba (halacska tudja hol), reggel idefele van ceges busz, de deluatan haza mar nincsen. Mert ugye csak behozni eri meg a dolgozot, hazavinni mar nem... Sz'al egyelore otletem nincs hogy jutok haza ebben a hoban. Mehetnek HEV-vel, de oda min. 30 perc hoban gazolassal jutok el. Most ulok, es varok, mig vmelyik kollega felajanlja kegyesen, hogy elvisz egy darabig.
Itt most annyira esik a hó, hogy bele is szakad. Macibabával elmerészkedtünk szokásos szellözö körútunkra, csak kicsit lettünk hülyének nézve, de kit érdekelt az! Olyan szép a hóesés, a Prater-ben meg a szél sem fújt, tisztára, mint a képeskönyvekben! Igaz, kissé hóember sztájlban sikerült hazaérni, de akkor is jó volt. :-)))
Tényleg, miért nem Karácsonykor esik, ha már esnie kell????
Enyém gyönyörü Maszatka lila pofácskát garázlsolt magának, nekiesett a rácsnak. Tök ciki volt tegnap a dokinönél, de elhitte végül is, hogy nem pofozzuk a gyereket. :-)))
9,2 kiló és 76 cm. Minden okés vele, a pisis cucc is rendben volt, de még nem szabad abbahagynia a gyógyi eszegetést. Kell neki vas is, meg fluor.
Olyan érdekes, dokinéni nem igazán enged neki mindenféléket enni, pedig már a jövö héten 11 hónapos lesz és ugye egy éves kortól gyakice ehetne mindent. Pl. kenyeret nem, mert a benne lévö pektin meggátolja a kálcium felszívódását. Hú, gondoltam, anyukam, ha tudnád, hány kiló kenyeret megevett már! :-)) K-betüseket sem, mert felfújják (jelzem, nem fújják, ma is karalábét evett), paradicsom, tsai nem , mert allergizálnak. Na. Most akkor mit ehet ez a szerencsétlen gyerek?
Gyerek különben tegnap halálra röhögtetett minket, bekapcsolja a zenegépét és táncol rá. De nem ám akárhogy! Két lábbal ugrál egyszerre, billeg és pogózik, a fejét rázza, kész beszarás! :-))))
Most viszont ha nem akarom, hogy a nyomtató csúfos véget érjen, akkor el kell húznom, pá!
Sajnálom, hogy ezúton kell közölnöm, hogy elmentem hazulról legújabb
kedvesemmel.
Ö egy igazi szerelem, látnod kéne, mily kedves a testét borító tetkó,
mily vonzóak piercingjei és elsősorban hatalmas motorbiciklije!
Ez azonban, drága Édesanyám, nem minden.
Terhes vagyok, és Abdul azt mondja, hogy majd gyönyörű életet élünk
sivatagi vándortörzsével.
Ő sok-sok gyereket szeretne, nekem is ez az álmom.
S mivel rájöttem, hogy a marihuana voltaképpen hasznos, füvet fogok
termeszteni barátaink számára is, ne szenvedjenek oly nagyon, amikor
fogytán a koksz meg a heroin.
Azalatt bízom benne, hogy a tudomány felfedezi az AIDS gyógyszerét,
már csak azért is, hogy Abdul jobban érezze magát, hisz annyira megérdemli.
Édesanyám, ne aggódj, hiszen már 13 éves vagyok, tudok magamról gondoskodni.
Remélem, hamarosan meg tudlak látogatni, hogy megismerkedhess a kedves
unokákkal.
Szerető lányod.
u.i.
Amit írtam, baromság.
A szomszédban vagyok.
Csak azt akartam mondani, hogy vannak az életben rosszabb dolgok,
mint az éjjeliszekrényen található év végi bizonyítvány.
Ja, remélem csak átmenetileg! Amikor akarom letenni az ágyába, na azt látni kellene azt a csimpaszkodást, kapaszkodást, anynemenjel bömbölést... Szegényke, úgy sajnálom, de nem lehet állandóan ölben altatni, nem beszélve a derekamról, stb... eddig ez nem volt gond, most úgy látszik bezavart nála ez a három hét távollét.
Képzeljétek, mászik! Tök szabályosan. Eddig csak kúszott, igaz bútorok meg fal mellett megy is szépen kapaszkodva, de mászni nem mászott, csak "kommandózott". :-)))
Viszont olyan kis okos, mindent tud a játékairól, a könyvében is simán megmutatja az összes dögöt, utánozza a pulykát meg a halacskát, tudja, hogy a cicának hol a kajája, rámutat, hogy memme! :-) meg kell zabálnom. Majd teszek fel képeket, már tényleg olyan kislány fazonja van. :-)
A feneke megint hótt piros... most nem tudom, hogy az új tápitól-e vagy még ne adjak neki reggelire kalácsot. (annyira imádja!) Direkt olyan tápszert vettem itt neki, amit Mo-on is lehet kapni. (Aptamil2) Elméletileg.. Gyakice nem volt égen-földön, ezért Milumil2-t vettem, mondván egy cég. Jajj, olyan szar, hogy nem tudom, mi az amit már ehet, mi az amit még nem. Második gyereknél mennyivel okosabb meg tapasztaltabb az ember, azzal kellene kezdeni! :-)))