Végre megtudtam, hogy Fekete Ernő nyerte Artúr előtt a 88-as Ki mit tud?-ot. Amíg A. azt nem nyilatkozta valahol, hogy 2. lett, azt hittem, ő nyert. Azóta viszont nagyon izgatott a dolog. Lehet, hogy nem is tudtam volna meg, ha nem lesz színész az illetőből. Mióta az már, én mégis csak a gyulai Falstaffban láttam először!
Visszajövök a szabiról és nincs új hozzászólás. :-(
Amíg otthon, Bp.-en, ill. Gyulán voltam, többször hallottam a hangját a tévében! :-) Verocsek a tanúm.
Az egyik filmben Tündével együtt szinkronoltak. Tetszett, ahogy azt mondta, "Jó reggelt, kislány!" :-)
Bocs, hogy nem láttam időben a hozzászólásodat, mert akkor szóltam volna, hogy oda nem lehet beszúrni képet (se vastag betűt - én azzal próbálkoztam egyszer, talán a névnapja körül).
Természetesen itt a helye! Ráadásul Te vagy a topicgazdi, úgyhogy azt hozol ide, amit csak akarsz! :-)
Egyszercsak hozom ám a Best-es cikket is! Csak győzd kivárni, most ugyanis 2 hét szabira vonulok... Marad az sms-ezés.
Mi van itt?! Az én színházbajárós e-mail-jeim is mind kitörlődtek tegnap. Még "jó", hogy oda egyszer sem válaszolt Artúr! Mindjárt futnom kell a vonatomra, amivel 9-re hazaérhetek! Szia! További jó munkát!
Több, mint egy hét után újra eljutottam Artúr honlapjára és megintcsak meghatódtam, amikor elolvastam az ő eddigi egyetlen hozzászólását (ami mellesleg nekem szól). Itt az eleje és a vége, a többit mindenki elolvashatja ott:
Szia CC/KK! Örülök, hogy elkezdtél színházba járni! Csak így tovább!!! ... E-mail-edet megkaptam, õrzöm!!!!, és köszönöm!
Boldog Ùjévet Neked és minden "látogatómnak": KÁLID ARTÚR Mindezt Kipling néven írta, talán azért is, mert Kipling verset küldtem neki Karácsonyra! Éljen, éljen, éljen!!!
Jó,a Haramiákkal még 7 évet várhatok kb.:) Sajnos már nem játszák (a neten legalábbis ezt olvastam), pedig én is megnéztem volna újra. :-(
KK Adri nincs itt,de szólni kéne neki! Első lépésként reklámozhatnánk ezt a topicot is Artúr vendégkönyvében, most éppen ezért jöttem ide (a címet kimásolni)! :-)
Üdv körünkben, Artension!
Dehogy feledjük a "hangolásait"! Részemről lelkesen csapok le minden filmre (lehet akármilyen együgyű történet is), sőt reklámra is, amelyekben hallhatom a hangját!
Még személyes találkozásunk előtt volt merszem megírni a honlapjának vendégkönyvébe summázott véleményemet: "Az a hang, azok a szemek!" :-)
Nem töröm a fejem azon, hogy ezek után mit gondolhat rólam, mert sikerült "élőben" is előadnom magam rögtön elsőre (pl. megmutattam neki a képét, amit a személyimben hordok, stb.)... Ezek után igazán örülhetek, hogy előadásokon rendre észrevesz!
KK, a boldog :-))
Igaz, hogy mostanában nem írtam (ilyen hosszúságban másnak sem!), de legalább felhívtalak egyszer! Akkor is olyan furcsa hangokat és szavakat hallottam a háttérből, hogy nem biztos, máskor is fel merlek hívni... mi van, ha már régen nem akartál velem beszélgetni, csak nem akartad ezt megmondani?