Keresés

Részletes keresés

antifagyi Creative Commons License 2002.06.11 0 0 43
Hát igen ezt soha nem felejthetjük el egyetlen franciával szemben sem!! A múltat tisztelni kell! És itt néhány tel-avivi izraelita nem érti miért hozzák fel Trianont?
És a legjobb öröm a káröröm:)))

Szállj le a földre te pöccs!!!!
zakman Creative Commons License 2002.06.11 0 0 42
hat en nem ertem... hogy jon az 1920-as trianon a 2002-es Vb-hez? ide miert kellett ilyen dolgokat keverni?

franciak benak voltak + nagy volt az arcuk, kiestek. nem sokat mutattak.

ennek semmi, de semmi koze sincs trianonhoz.

zakker

Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.11 0 0 41
Drukkolsz a spanyoloknak?

akkor gyere és drukkolj velünk együtt

itt -->>>

katt a képre!

Üdv

Előzmény: toki3 (4)
mekklátja Creative Commons License 2002.06.11 0 0 40
nocsok, nocsok...
;-))
Előzmény: Matyika_ (39)
Matyika_ Creative Commons License 2002.06.11 0 0 39
nahát, nem mondanék semmit azokra, akiknek az élet csak ilyen apró örömöket tartogat... mikor ez kurva nagy öröm!!!!
mash Creative Commons License 2002.06.11 0 0 38
82 éve volt!
nem háborúban bvesztettük el, hanem a faszszopó francia genyláda bagázs odaadta a szintén fszszp románoknak!!!!

ez a mi bajunk!!!

és igen, nekem a franciákról ez jut az eszembe!

Előzmény: Almera II (34)
tribe Creative Commons License 2002.06.11 0 0 37
Bazsi, és az nem gáz, hogy te meg fraciául írod a neved? ... és még a horoszkópodban is hiszel...
Előzmény: balage111 (36)
balage111 Creative Commons License 2002.06.11 0 0 36
jajjjj de szép nap a mai!!!!
Nem esik az eső, jó a kedvem, de főleg azért mert kiestek a franciák!!!!!!!!!:)))))))))))))
1ébként én már reggel tudtam, hogy jó nap lesz mikor a horoszkópomat elolvastam...:))))))

Franciák ==> GO HOME!!!!!

Előzmény: Kloss kapitány (35)
Kloss kapitány Creative Commons License 2002.06.11 0 0 35
Csak a stadionnévadók köszörülhetik a nyelvüket a gall kudarcon?

'Ti meg örülhettek, ha sok év múlva majd az unokák kifáradnak miattatok évente egyszer kötelező jelleggel a temetőbe'... lássuk be, ez egy elég frusztrált, szar szöveg volt, hol marad a Vitár-topikban megismert szolid humorod?!

Előzmény: Svejci kislány (30)
Almera II Creative Commons License 2002.06.11 0 0 34
Hajrá DÁÁÁÁÁNOK!!!

Éljen Morten Olsen és Michael Laudrup!!! Őmiattuk szerettem meg tízévesen a focit!!! Na meg Lerby és Elkjaer miatt. Meg Busk, Sivebaek, Lauridsen, Bertelsen, Simonsen, Madsen, Jesper Olsen... Quist, Rasmussen, Brylle-Larsen, Arnesen, Mölby, Ivan Nielsen... meg... meg... később Schmeichel is :) meg Vilfort, Brian Laudrup, John Jensen (atyaisten, mekkora gólt lőtt a nagypofájú deutschoknak)

És hogy jön ide Trianon? Az algíri származású Zidane ősapja ott rohasztotta a szent magyar hazát Versailles-ban, vagy mi???
Miépesek, nektek mindenről ugyanaz a száz évvel ezelőtti dolog jut eszetekbe???
Akkor viszont adják vissza Litvániának EGÉSZ KELET-EURÓPÁT!!! A törököknek a komplett mediterráneumot!!! A keltáknak Európát!!! És hol áll meg ez a sok f***ság? Kicsi a Föld, sok az ember, és békében kellene már élni rajta...

Na, erről ennyit.

És HAJRÁÁÁÁÁÁ DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNIA!!!

chuan Creative Commons License 2002.06.11 0 0 33
franSZIA!
mehecc haza!
kupa marad ázsiában még egy fél hónapig
aztán költözik ARGENTINÁBA!
asciimo Creative Commons License 2002.06.11 0 0 32
1 a baj ezzel, hogy 10 ev mulva is csak franciak lesznek, akiknek felall az ember hatan a szor.

De rajukfert a veres!

Jaj de orulok neki!

ezaz!

Előzmény: Svejci kislány (30)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.06.11 0 0 31
Ó, most lebuktattál! Igen, bevallom: egy frusztrált balkáni köcsög vagyok! A fizetésem az ezreléke ezeknek, a feleségem leharcolt harmincas, a munkámat utálom! Éppen ezért egy örömöm van: utálni ezeket! DE EZ NAGGGGYON JÓL ESIK! Juhhhé!
Előzmény: portland (27)
Svejci kislány Creative Commons License 2002.06.11 0 0 30

Na és 10 év múlva, vagy még később azért mégis csak úgy fognak emlékezni rájuk, hogy XY egykori Világ-, Európa-bajnok, BL-győztes, angol, francia, német stb bajnok, aranylabdás, stadionnévadó...

Ti meg örülhettek, ha sok év múlva majd az unokák kifáradnak miattatok évente egyszer kötelező jelleggel a temetőbe... :(

Előzmény: portland (27)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.06.11 0 0 29
Ezzzaaaaaaaaaaaaaaaaaz!!
gguszti Creative Commons License 2002.06.11 0 0 28
Allez France, Allez France!!! :))))) Viszlát!
Remélem, 2 óra múlva követik őket a németek. :))
portland Creative Commons License 2002.06.11 0 0 27
szerintetek ezeknek a focistáknak mennyire "intenzív" az a fájdalom amit egy ilyen kieséskor éreznek...

híres, jól kereső, egészséges, szép felesége gyerekei vannak (gondolom) , a nemi élete rendben...
..szerintetek bele fog halni a kiesésbe..?? :))

..ne a "saját fejetekkel" éljétek meg az ő "kudarcaikat"....!!! :))

(bocs..)

Előzmény: Ösztönlény (24)
Ralph Lauren Creative Commons License 2002.06.11 0 0 26
Na tudtam, hogy lesz felhördülés - kissé provokatív volt a hozzászólásom (elnézést) :)))

Tehát, elsősorban kiscsapat-párti vagyok, a "nagyok" közül Európában az Ibériai félsziget (Spo+Por) jön be. A portugálokat alapból bírom, a spanyolokat pedig Európa legjobb, leglátványosabb bajnoksága miatt (tudom, hogy ebben a sok idegenlégiós is nagyban "ludas").
A németeket nem szeretem, az olaszokat sem - az olasz bajnokság nekem nem tetszik -, a franciák meg ugye békaevők. Az angolok nekem olyan semelegesek - de mivel nagycsapat, ezért egy kiscsapatot - pld Svédo. - inkább preferálok.
Dél-Amerikában inkább brazilokat preferálom, mint az argentínokat (utóbbiak túl sokat szoktak alibizni).

Mondjuk egy porugál-szenegál döntő nem lenne rossz...

Előzmény: mash (22)
portland Creative Commons License 2002.06.11 0 0 25
azt hiszem az igazság valahol középen van...megérdemelték-e a franciák a kiesést..??
ahogy 4 , és 2 éve nekik jött be minden, most pont az ellenkezője történt mindkét eset irreális volt...a futballban ILYEN SZINTEN ez természetes..és egyre jobban az, mivel egyre kevesebb a különbség a csapatok között
..ezért is mosolygok a "szakértők" izzadságszagú elemzésein...IGENIS VALLOM HOGY ILYEN SZÍNTEN A VÉLETENNEK NAGY SZEREPE VAN MINDEN MÉRKŐZÉSEN...

ÉS MÉG CSAK MOST JÖN AZ EGYENES KIESÉS..A "VABANK"...

HOGY IS NYERTEK A DÁNOK ANNÓ EB-T...????

A FUTBALLT ILYEN SZINTEN NEM "MEGÉRTENI" ÉS MEGMAGYARÁZNI KELL HANEM ÉLVEZNI...!!!!

egyébként tőlem teljesen idegen dolog a kárörvendés bármelyi csapat irányába..pontosan a fentebb leírtak miatt...(egyik nap nekem, a másik nap neked sikerül...)

Ösztönlény Creative Commons License 2002.06.11 0 0 24
Bár nem egészen értem, hogy jön Zidane-ékhoz Trianon, de én is valami kéjes bizsergést érzek a tarkómon. Nagyképű bagázs, kellett nekik. Én is szívesen láttam volna mondjuk Petit vagy Dugarry arcát, ahogy guggol a gyepen. De ugyanilyen perverz örömet okoz a német focisták drámája is. Kahn-nak például nagyon jól áll a szomorúság, kifejezetten vicces tőle.
Tutenko Creative Commons License 2002.06.11 0 0 23
Nanananaaaaa!
Szerényebben!
Előzmény: Ralph Lauren (21)
mash Creative Commons License 2002.06.11 0 0 22
akkor te kinek szurkolsz??

atgentinok??
brazilok
spanyolok???

Előzmény: Ralph Lauren (21)
Ralph Lauren Creative Commons License 2002.06.11 0 0 21
Remélem a németek hamarosan szolidárisak lesznek a franciákkal. Aztán meg holnap az angolok, holnapután meg az olaszok is kieshetnének.
apoyts Creative Commons License 2002.06.11 0 0 20
Jól laktak már ezek a játékosok, kivéve az egy-két újat. Ráadásul óriási az arcuk. Abszolút megérdemelt kiesés.
Előzmény: Kloss kapitány (18)
nemo_d Creative Commons License 2002.06.11 0 0 19
Nagy nap ez a mai. A Franciák a hátsó ajton kulloghatnak haza. Tyuhéjjjjjjjjjjjjjjj.
Kloss kapitány Creative Commons License 2002.06.11 0 0 18
Yeeeeeeaaaaahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HT Miskolc Creative Commons License 2002.06.11 0 0 17
érdekes módon nekem egész más dolgok jutnak eszembe mint Trianon, a csiga vagy a Peugeot ... különben Citroenem van :-)))

inkább az, hogy talán át kellene gondolni az UEFÁ-nak, h mennyit bír egy játékos, kell-e az az 50-60 meccs szezononként stb...

meg az, h valamikor a 80as években 1 külföldi szakértő nem értette, h hogyan lehet az, h a magyar válogatottba 4 év alatt nem került be egy új játékos se...

én 1ébként az EB döntőt tartottam igazságtalannak, de azt is csak a játékvezető érthetetlen mennyiségű hosszabbítása miatt...

rtomix Creative Commons License 2002.06.11 0 0 16
Ha megfizettek, akkor le lehet zárni ezt a Tianon témát , és csurkapista elhúz?
Mert akkor már megérte.
Előzmény: pedro870 (10)
Rolling Creative Commons License 2002.06.11 0 0 15
Az első igazán jó hír a héten!
Remélem délután követik őket a németek is!
HITMAN Creative Commons License 2002.06.11 0 0 14
Ezzel fizettek meg? Te szegény, ennek semmi köze Trianonhoz (csak a te frankofóbiádhoz, ami, persze, magánügy).
Mellesleg, Trianonban azért egy focivb-kiesésnél komolyabb dolgok történtek...
Előzmény: Tutenko (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!