Keresés

Részletes keresés

A nyúl Creative Commons License 2002.05.30 0 0 203
a pot az inkább staind-es, de annyira, hogy még egyes részekre is rá lehet énekelni a staind nótákat

egyébként vissza kell hogy vonjam a róluk alkotott negatív véleményem, mert nemrég belefüleltem a frissebb nótákba, és azok mérföldekkel jobbak mint a régiek. csak az egyéniség hiányzik.

Előzmény: BC Rich (196)
anger Creative Commons License 2002.05.30 0 0 202
Slinetcske slinetcske slintecske.... Kettőnk közül ki a sznob??? Én aki foglalkozom veled értelmesen vagy te aki nem tudsz vitatkozni és még mindig nem árultad el h mi a bajod a hc-mozgalommal. Látod annyira kirekesztők vagyunk h mind a Zoli mind én kérdezzünk téged és foglalkozzunk veled, de te csak is ezt a begyepesedett hülyeségedet tudod hajtogatni olyan emberekről akiket nem is ismersz. Szóval továbbra is kérdezem mi az ami ilyen maradandó lelki-károsodást okozott a magyar hc-ről kialakított világodban???? Én komolyan mondtam h érdekel, és nem tom h te mi jogon baszogatod az xbalázsx-et h nem mondta meg honnan lehet szerezni Y.O.T.-lemezeket, ha te baszol válaszolni nekem. Szóval kérdezem miért is vagyunk sznobok, amikor az első negatív( volt pozitív is??? Nem emlékszem rá) hozzászólásod óta foglalkozzunk veled, és kérdezzük h mire alapozod a véleményedet. Miután nem válaszolsz az marad érvényben h nem a saját tapasztalatodra alapaozod elsősorban a véleményedet hanem arra amit vki mondot neked mert hallotta valakitől, aki olvasta...stb.

Sajnálak cyberkukac, mert ahelyett h itt sznoboznál, meg baszogatnál embereket akiket nem is ismersz, inkább kapcsolnál offline módba és ismerkednél meg velük személyesen és lehet h rájösz ha alegnagyobb arcok (ezt nem garantálhatom) és jól tudjátok érzeni magatokat együtt, míg itt megy a szardobálás, mert ezenkivűl máshogy nem tudod felhívni magadra a figyelmet. Pedig értelmes pozitív/negatív, de mindenképpen építő kritikával az ember sokkal többet ér el, mint azzal amit csinálsz. Inkább formálj saját véleményt, helyezd biztos alapokra, értelmesen oszd meg velünk és akkor lehet h normális vitafórum alakul ki, és mível azt a fórumot ezért hozták létre, szerintem erre kellenne törekedned. Ja és mégvalami: tényleg nem tudodm h zenéltél-e de öszintén meg mondom h nem is érdekel. Ha igen akkor nagyon irigy vagy ha nem akkor meg nagyon szüklátókörü.De biztos vagyok benne h nem zenéltél, legalábbis nem hosszútávon biztos nem- Ahelyet h örülnél h vannak színvonalas zenekarok itthon akiket külföldön is egyre többen támogatnak és ezek a zenekarok segítik a kisebb magyar zenekarokat az előrejutásban te csak ülsz a monitor elött és hajtogatod a hülyeségeidet. Ne haragudj ránk, nem tehetünk róla ha zene az életünk és mindent megteszünk azért h ez a mozgalom működjön és az is maradjon. Ráadásul tudod szeriontem elég hc, ha a Newborn odamegy a Nu Metálra és új arcoknak is játszik, hátha megfogja őket a zene vagy a mondanivaló és elkezdenek a dolgok mélyére ásni. Nem kell h hc-sek legyenek, nem kell szeressék a zenét amit játszanak, de ha már csak 1 ember elgondolkodik azon h lehet h sokkal tartalmassabban tudna élni, akkor megérte. Ha pedig esetleg megnyerik a fesztivált az is nagyon hc, mert egy multiról húznak le pénzt h kifizessen egy ellenük lázadó zenekart- és máris a rendszer önmagát szivatja....

Na ennyit erről.

jehova ok kihagylak a seggnyalásos részből...

Előzmény: Slint (195)
xxzoleexx Creative Commons License 2002.05.30 0 0 201
na en nem mondokj semmit..

NINE DAYS WONDER nem rossz...

http://www.eulogyrecordings.com
a link hozza

Slint Creative Commons License 2002.05.30 0 0 200
Nehogy azt hidd!

Én egy teljesen jókedélyű, vidám valaki vagyok. Jimmy Eat World lemezt kedvelem. Viszont a Nine Days Wondert nem vágom, érdekelne.

Előzmény: Törölt nick (197)
BC Rich Creative Commons License 2002.05.30 0 0 196
Teljesen egyértelmű, hogy a P.O.T. fog nyerni!

(Esetleg a Mind The Gap, de őket megpróbálják majd átalakítani.) Ha jól tudom, valami lemezkiadás a myeremény. Na most: a lemezkiadók Linkin Park klónokat keresnek. Aki a legjobban hasonlít, az nyer! A Subscribe vagy az Insane példaképei (Korn, Slipknot) meg ugye nem elég ménsztrímek :(

Slint Creative Commons License 2002.05.30 0 0 195
Rendben, nyertetek. A témában egész biztosan ez az utolsó hozzászólásom, ennyit erről.

Én mindössze azt az egyet nem értem, hogy kedves anger, meg Zoltán is folyamatosan szeretné, ha kilépnék a cyberhomályból, közben pedig nagyon simán lesenkiháziszaroznak, hogy ők TUDJÁK, BIZTOSAK BENNE, hogy nem éltem, nem zenéltem, nem csináltam ezt, nem csináltam azt annyit, mint ők. Ha tudjátok, ki vagyok, ha ennyire vágjátok, ha ennyire ismertek, akkor minek kellene nekem találkoznom veletek? Úgyis ismertek, tudjátok jól.
Persze, most lehet mondani, hogy félek tőletek. Hát naná. Nagyonis.

Egyébként gondolkodtam a dolgon, visszavonom a seggnyaló meghatározást, tényleg erős volt, ezért, de csakis ezért elnézést kérek. Túlzás volt, nem igaz, de legalább elindított, és később megerősített engem abban a hitemben, hogy micsoda egy belterjes, sznob, gyomorforgató, undorító és használhatatlan dolog ez ott.
Tudod Zoli, a hozzászólásaid is tükrözik ezt az egészet amit ti csináltok: Önfényezés, mások,(kívülállók) lenézése, leszarása, a köreitek sznob viselkedése az, ami igazán gyomorforgató, sőt felháborító.
Ott voltam néhány Newborn koncerten, hallottam hangzóanyagot is tőletek, tehát ha lehet, ezzel legalább ne vádaskodjatok, hogy nekem fingom sincs erről az egészről. Honnan a jó istenből tudnátok, hogy miről van, meg miről nincs? Alaptalanul vádaskodtok. Én meg nem vagyok hajlandó tovább olvasni azt a szemetet, kedves anger, atg, xxxyybalázska, xxxxxxxzzzollleeeexxxyy meg a faszom tudja még, hogy melyik hülye sznob majom írogat, bizonyítva, hogy mekkora császárok vagytok.

Azok vagytok.

Örülök bazmeg, holnaptól híresztelni fogom hogy beszélgethettem a Newbornékkal. Zsír.

Sokkal okosabb lettem, meg miegyéb.

Köszi sziasztok

jehova szóda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 194
szia anger
hogy zoli seggnyaló-e, arról fogalmam sincs, szóval ebből hagyj ki ha lehet.
amugy ha már így megkérdezted, engem semmi nem zavar momentán, csak a hardcore-t én mindig egy ilyen komoly, vonalas mufajnak képzeltem, aztán most látom, hogy a magyar hc élet egyik vezető zenekara nu-metal tehetségkutatón indul, mondhattok akármit, de szerintem ez elég izé, snassz.
szerintem.
Előzmény: anger (189)
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 193
sütire engem is, oké? (teát nem szeretem)
én meg hozok virágot
Előzmény: atg (190)
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 192
slint, atg, légyszi ne magázódjatok, olyan modoros
atg Creative Commons License 2002.05.29 0 0 191
Hétvégén Ausztria, és Pozsony a program, az USA turnéra 2003 nyara előtt nem fogunk sort keríteni.
Előzmény: jehova szóda (180)
atg Creative Commons License 2002.05.29 0 0 190
Kedves Slint úr!

Legyen oly szíves, és olvassa el alábbi hozzászólásomat, melyben megválaszolom kérdéseit, és felvázolom álláspontomat felvetéseire.

A saját mozgalmát járatja le, folyamatosan, megállás nélkül, rendületlenül. Agresszívan, erőszakosan reagál a hidegvérrel megfogalmazott véleményre, és folyamatosan zengi saját mozgalmának jelszavait, amit valószínüleg csak az a 13 ember ért, aki önnel él és mozog.
Veszélyes ember hírében állhat Ön, kedves Zoltán, ha mindig az élő találkozásra hivatkozik, de én nagyon szívesen tolmácsolom Önnek személyesen is a véleményemet.

Nem hiszem, hogy a saját mozgalmamat járatnám le, mivel egyrészt egyre több külföldi zenekar látogat ide meghívásomra, másrészt egyre több új, friss fiatal arcot látni rendezvényeinken, melynek rendkívül örülök... szóval ezek alapján úgy érzem, hogy mozgalmam abszolúte nincs leágazóban. Valójában nem mértem fel pontosan, hogy hány ember él és mozog körülöttem, ezért a 13 emberről szóló megállapítását sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. A személyes találkozás erőltetése mellesleg nem kihívás párbajra, hanem egy egészséges vitatkozásra, mely révén Ön, kedves Slint úr, kiléphet a cybervilág fedte homályból, és én is végre tudhatom, hogy kivel is állok szemben. Elnézését kérem maradiságomért, de jobban szeretek emberekkel emberi módon, nem pedig gépeken keresztül kommunikálni.

Ha pedig a hidegvérrel megfogalmazott véleményekről van szó, ne haragudjon Slint úr, dez az alábbi, 119-es számú hozzászólását véletlenül sem nevezném hidegvérűnek. Először is kedves Slint úr, Önnek én nem vagyok Jakabka, másrészt, lehet, hogy sokkal, de sokkal jobbak vagyunk sok magyar, és még több külföldi bandánál is (bár ez, mint minden, relatív). A lényeg nem is ott van, hogy az Ön ízlésének nem megfelelő zenét játszik a Newborn, hanem az Ön által gyomorforgató módon és NEM HIDEGVÉRREL megfogalmazott véleményenek hangvétele, amelyben valótlanságokat állít. Mivel egyrészt, és ezt tiszta lelkiismerettel elmondhatom, nem volt a Newborn egyik tagjának sem szüksége seggnyalásra, mivel vagyunk elég tehetségesek ahhoz, hogy előbbre jussunk anélkül, másrészt pedig mind a zene, a mondanivaló és a hozzáállás nem változott a Newborn 4 éves fennállása során. Az érthetőség kedvéért mellékelem az általam kifogásolt hozzászólásának egy darabját.
"De kérdem én, egy Newborn hogy jön ehhez? Nem mintha ők egy fikarcnyival jobbak lennének bármelyik fos hardcore bandánál, max Jakabka több segget nyalt ki, mint bárki. Meg talán még egy fokkal nevetségesebbek a többi hasonszőrű társaiknál.
Ha valaki felvállal valamit(image, zene, hozzáállás) akkor miért nem képes ezeket be is tartani?"

"Egyébként, ha már így kezdek belelendülni, megkérdezném, tisztelt Zoltán, hogy mégis mi a fasznak kell folyamatosan mondogatni hogy mit és hol mikor kivel ért el a Newborn??? HOgy jön ez a témához? Hogy jön ez ide? Mi ez az erőfitogtatás, hogy élőben? HM? Tényleg netán verekedni akarsz?
Ebből is látszik, hogy te keresed az erőszakot, agresszivitást, ami még rosszabb, ezt még át is adod többszáz embernek egy fesztiválon."

Nos kedves Slint úr. Azt, hogy mit ért el a Newborn, pusztán a miheztartás végett mellékeltem Önnek, és úgy jön a témához, hogy csak ábrázolni szerettem volna, hogy Ön egyrészt valószínűleg saját életében nem ért el annyit, mint amennyit a Newborn kemény munkával (és nem seggnyalással), másrészt Ön nem élt annyit, mint amennyi időt a Newborn tagjai a zene iránti alázattal töltöttek el, ezért úgy érzem, hogy az Ön véleménye puszta eszmei tévelygés, mellyel alaptalanul, hazugságokat közölve árt nekem. Ennyi. Amint már említettem az előző kérdésnél, erőszakról pedig szó sincs, még véletlenül sem. Természetesen, ha Ön személyes találkozásunk alkalmával átlép bizonyos határokat, abban az esetben nem biztos, hogy jó pofát fogok vágni Önhöz, de ameddig Ön tiszteletben tartja a véleményemet, és visszavonja alaptalan hazugságait, abban az esetben én is teljesen korrekt módon fogok Önhöz viszonyulni. Mellesleg nem szoktuk az erőszakot semmilyen szinten glorifikálni, sem hanganyagon, sem élőben, ezért ez egy újabb fatális baklövés a mai napi tévelygésében. Ezért inkább ajánlom Önnek, hogy keressen meg email címemen, megállapodhatunk egy időpontban és szívesen vendégül látom Önt egy Teára és aprósüteményre, amelyek mellett nyugodtan megbeszélhetjük a zenélés, és a nagybetűs Élet minden ügyes-bajos dolgát. Ígérem, a találkára egyedül érkezem, baseballütő nélkül.

További jó olvasgatást és jó egészséget kívánok Önnek, és ezúton szeretném megjegyezni, hogy nem kívánok Medgyessy Péter helyére pályázni, továbbra is zenéléssel, és a zenélés melletti bokros teendőkkel szeretném megtölteni mindennapjaimat.

Jakab Zoltán

Előzmény: Slint (171)
anger Creative Commons License 2002.05.29 0 0 189
Tudod slint egy tényleg szánalmas emberke vagy aki semmi kész érvet nem tud felhozni hanem minden szalmaszálat megragadva próbálod megvédeni a becsületeden eset foltot, miközben tudod h csatát vesztettél. Kiforgatod a másik szavát, utána azt még magadba tovább is ragozod, majd klikkelsz egyet és hátradölsz elédegetten, h jól megválaszoltad azt a választ, ami olyan stílusban iródott, ami téged is megdöbbentett és a lelked mélyén tudod h nem tudsz semmit sem mondani vagy cselekdni amit kész érvekkel vagy indokokkal alátudnál támasztani a magyar és külföldi hardcoepunk mozgalommal kapcsolatban. Sajnálom h nem volt gyerekszobád, vagy hogy néhány bőgatyás csávó lánccal az oldalán akik hc-seknek vallották magukat (tudod olyan 15-16évesek, baseball sapka mélyen szembehúzva) megilyesztettek az utcán és te azóta utálod a magyar hc mozgalmat. Sajnálak mert szánalmas vagy és csak provokálni tudsz és ezt az anomitásodban élvezed ezáltal vmi perverz indulatot sikerült is kiélned magadban, de te is tudod h édes kevés vagy ahoz h így teljesértékü életet éljél, vagy hogy olyan valamit csinálj ami kivül esik a kis bezárt világod látókörén.
Tényleg nem tom h te mi alapján itélsz meg bennünket és főleg mi alapján tudsz bármilyen véleményt is alkotni a Jakab Zoliról és a Newbornról. Nem hiszem h te ismered mind a zenéjüket, koncertjeiket, mind pedig a Zolit anyira, h véleményt alkothass róluk. És lehet h ez zavar téged a legjobban: tudod h valójában bármennyire járatod az ujjaidat a bill.-en jehovácskával együtt nem tudtok semmit sem elérni, max azt h szerintem a forum 70%-a hányigert kap a stílusotoktól, mert nem hoztok fel semmit h mi az ami titeket zavar. Engem speciel tényleg érdekel h miért ez a nagy ellenszenv, csak van egy olyan érzésem, hogy nektek van egy barátotok aki hallotta vkitől, akinek vki azt mondta, h olvasott vmilyen újságot, amiben vki azt mondta h: " a Jakab Zoli seggnyaló..." Javaslom h találkoz személyesen a Zolival ha ennyire sziveden viseled a Newborn dolgát, vagy ha legalább azt elakarod érni h ÚGY vmit/vkit h legalább személyesen is volt tapasztalatod a témát/1üttest/személyt illetőleg.
De akkár ide is leirhatod h mi okozott lelki károsodást neked és változtatta meg a gondolkodásvilágodat, engem- ha mást nem is, érdekel.

Üdv.

Előzmény: Slint (171)
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.29 0 0 188
ez már túl intim
Előzmény: Törölt nick (187)
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.29 0 0 186
szia
édesanyád neve? (leánykori)
Előzmény: Törölt nick (185)
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.29 0 0 184
előbb talán mutatkozzál be légyszíves, ebben a topikban ez a szokás
Előzmény: Törölt nick (183)
Espé Creative Commons License 2002.05.29 0 0 182
\m/
Alternative Thor Creative Commons License 2002.05.29 0 0 181
KILL!!!! FIGHT!!!!!!
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.29 0 0 180
szia Zoli, hát most mondd meg, zakóban majd megfagytam, holnap lehet sálat/sapkát kell majd venni
sapnyolhoz sok sikert, ha turnézni mentek hétvégén az USÁba, feltétlenül ugorjatok le délre is, ott aztán lehet gyakorolni, de biztos ami biztos, előtte átvesszük a szavakat, oké?
Előzmény: atg (177)
atg Creative Commons License 2002.05.29 0 0 177
"50% káromkodás, 50% önfényezés, jó arány."

szerintem 5-95% az arány, de lelked rajta...

"szóval szeretnék gratulálni az eu trunékhoz meg, a többezer rajongóhoz, a lemezekhez, a zenekarról mostmár mindent tudok, de nem baj, mert érdekel minden ami veled történik.
tanulás hogy megy? megvan már a francia nyelvvizsga? mit szólsz ehhez a szeszélyes időjáráshoz?"

köszönöm gratulációdat. tanulás jelenleg nem megy, a francia nyelvvizsga különösen nem mozgat meg, ellenben a spanyol rendkívül böki a csőrömet, az időjárás pedig télleg rettenetes, szóhoz sem bírok jutni, hogy így május végén kiskabátban kellett mennem próbára...

Előzmény: jehova szóda (170)
Espé Creative Commons License 2002.05.29 0 0 176
Beszari alak vagy, tudd meg.
Előzmény: Slint (175)
Slint Creative Commons License 2002.05.29 0 0 175
Én us unom a témát, de azért ha látom valami klubban Zolit szívesen elmondom neki a dolgot, vitatkozhatunk, ha nem jön rögtön baseball ütőkkel.
Előzmény: jehova szóda (174)
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.29 0 0 174
amugy meg én nem szeretnék a témával többet fogalalkozni, bocs mindenkitől akit megbántottam, Zoli jó hácézást az elkövetekző évekre, mindenki olyan tehetségkutatón indul, amilyenen akar, max. furcsán fog festeni a színpadon, puszi
Slint Creative Commons License 2002.05.29 0 0 173
Tényleg, köszi a Youth Of Todayt, meg a két Agnostic Front kiadatlant is, Zoli, isten vagy hogy általad beszerezhettük

Zolcsa, utolsó kérdésem, vedd úgy mintha valami újságnak adnál interjút, és kifejtősen válaszolj, és minél erőszakosabban, true-bban ha kérhetem:

Nem tervezed Medgyessy helyett megpályázni a miniszterelnöki címet?

Előzmény: jehova szóda (170)
jehova szóda Creative Commons License 2002.05.29 0 0 172
zanzibárra gondolsz? az inkább alanis morrisette szerintem (aki pedig Ani Difranco, hehe)

Ákos az uj metál messiás, jól értem? tök jó

Előzmény: Gyak (156)
Slint Creative Commons License 2002.05.29 0 0 171
Tisztelt Jakab Zoltán!

Köszönettel vettem intelligens, ömagáról mindent elmondó, minden leplet lehúzó válaszát.
Maradjunk annyiban, hogy én Öntől alázzattal és mély megvetéssel magam iránt bocsánatért esedezem, amiért egy szar szemét seggnyalónak mertem nyilvánítani.
Egy valamit azonban ne felejtsen el, kedves Zoltán:

A saját mozgalmát járatja le, folyamatosan, megállás nélkül, rendületlenül. Agresszívan, erőszakosan reagál a hidegvérrel megfogalmazott véleményre, és folyamatosan zengi saját mozgalmának jelszavait, amit valószínüleg csak az a 13 ember ért, aki önnel él és mozog.
Veszélyes ember hírében állhat Ön, kedves Zoltán, ha mindig az élő találkozásra hivatkozik, de én nagyon szívesen tolmácsolom Önnek személyesen is a véleményemet.
Viszont legalább tényleg kiderült Önről, indokokkal, alátámasztással, hogy milyen is valójában. Egyébként a személyes találkozást kétlem, mert nem valószínű, hogy én egy olyan zenekar koncertjére lemegyek, aki, idézem:

Szóltunk egy haverunknak hogy CSAK ÚGY POÉNBÓL, ÉRTITEK, HECCBŐL BEADJA A DEMÓFELVÉTELT, AMÍG MI TÖBBSZÁZ EMBER ELŐTT JÁTSZOTTUNK EGY FESZTIVÁLON
Szóval én egy ilyen emberrel, aki még ezt le is meri írni, azzal én nem szívok egy levegőt.
Egyébként, ha már így kezdek belelendülni, megkérdezném, tisztelt Zoltán, hogy mégis mi a fasznak kell folyamatosan mondogatni hogy mit és hol mikor kivel ért el a Newborn??? HOgy jön ez a témához? Hogy jön ez ide? Mi ez az erőfitogtatás, hogy élőben? HM? Tényleg netán verekedni akarsz?
Ebből is látszik, hogy te keresed az erőszakot, agresszivitást, ami még rosszabb, ezt még át is adod többszáz embernek egy fesztiválon.

Ez a szomorú, nagyon, nagyon-nagyon.
Meg még sokminden, de már le sem merem írni, mert félek hogy jön a Newborn legénysége, és alaposan helybenhagynak egy nyóckeri sikátor mélyén.

jehova szóda Creative Commons License 2002.05.29 0 0 170
szia Zoli, nevemet légyszi ird kisbetuvel, köszi!

erre mit mondjak? 50% káromkodás, 50% önfényezés, jó arány.

szóval szeretnék gratulálni az eu trunékhoz meg, a többezer rajongóhoz, a lemezekhez, a zenekarról mostmár mindent tudok, de nem baj, mert érdekel minden ami veled történik.
tanulás hogy megy? megvan már a francia nyelvvizsga? mit szólsz ehhez a szeszélyes időjáráshoz?
slint nevében pedig köszi a youth of todayt

csaba (Bp)

(tudod, NB koncerteken mindig az első sorban állok, onnan vigyorgok sátánian)

>>>grandma sitting in the corner with a penis in her hand going no, no, no, no, no, salalalala<<<

Előzmény: atg (152)
andone Creative Commons License 2002.05.29 0 0 168
hali.

egy lényeges dolog, amit most vettem észre:
amikor a bejutott zenekarokat beírtam - mivel a demok nem nálam voltak éppen - telefonon keresztül diktáltattam.
a lényeg:
egy zenekar nevét eléírtam.
bocsi.
vagyis a spaceman az valójában faceman.:))
(már a hallásom sem a régi)

atg:
neked nem kell szabadkoznod.
meghallgattuk a demokat és kiválasztottuk, aki nekünk legjobban tetszik.
ennyi.

egyébként nem értem miért kell minden topiknak így eldurvulnia.
ebben az országban a tolerancia egy elég ismeretlen fogalom.
nem tudunk örülni mások sikerének.
miért?

pl. ha valakinek nem tetszik egy topik címe (valaki utálja a numetált mint stílust), akkor miért kell ezt beírnia.
magamból kiindulva: nem kedvelem Korda György felvételeit.
viszont nem lépek be a Korda György topikba csak azért, hogy elmondjam minden hurkának.

azt meg végképp nem értem egyeseknél, hogy amig nem tudták, hogy kik jutottak be, addig folyton kérték, hogy "csempésszek be" más stílust is.
most meg az ez baj .....

szóval nem értem.

BreZol:
érdekes.
napok óta azt hallom innen-onnan, hogy még korai.
hazánkban még el sem kezdődött, stb
na így legyen okos az ember.:))

de komolyan srácok:
ne izélgessétek már egymást.
nézzetek meg egy külföldi díjkiosztót.
ott tudnak örülni a másik sikerének is.

atg Creative Commons License 2002.05.29 0 0 167
mindazokról a független szerveződésekről, ideológiákról, és hozzáállásról, amelyeket a hardcore közösség tagjai nem csak a színpadon vallanak magukénak, hanem a mindennapi életben is...
Előzmény: nightwish (165)
Gyak Creative Commons License 2002.05.29 0 0 166
látom csinálod a fesztet az Ákos topicban...most mért bántod szegényeket? :)Az Ákos indul az első numetál feszten tételért nagyon visszacsapnak majd...:))))

Egyébként Bánfalvy Sanyi a Necksprainből Ákos új dobosa, így érezhető, hogy zúzni akar, eztet is hajtogatja, a NIN már régebben is mnegvolt, a Linkin féle kis elektro, sok numetál, kis depesmód meg pont fekszik nekije....:)

Előzmény: nightwish (165)
nightwish Creative Commons License 2002.05.29 0 0 165
Mirôl szól még?
Előzmény: atg (164)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!