és miért nem szóltak ott helyben? el nem tudom képzelni, hogy valaki nem kap borítékot pl, aztán szépen hazaballag, és pár hét múltán kezd el hőbörögni.
én különben kaptam, ott helyben, a szemem előtt pecsételtek, és én írtam alá a nevem.:o)))))
pedig senkinek sem mondtam, kire fogok vagy nem fogok szavazni.:o)))))
viszont ha valami nem stimmelt volna, bizony rögtön kivertem volna a balhét.:o)))
Képzeld el én sem kaptam borítékot, a családom többi tagja meg igen. A kokárdás főfelügyelőnénihez fordultam boríték ügyben és ő azt mondta, hogy dobjam csak be úgy. Mondtam, hogy nem szereném, ha nem lenne érvényes a szavazatom, hiszen tudjuk 1 szavazat is dönthet az ország sorsa felől. És a kokárdás főnéni azt mondta, hogy nyugodjak meg, érvényes boríték nélkül is a szavazatom.
Lehet, hogy csak egy álcázott komcsi volt kokárdában? De a bizottság többi tagja isbólogatott, így elhittem.
"Azt hallottátok, hogy egy csomó helyen adtak az eredeti helyett sima fénymásolt lapot a a szavazóknak, hogy utána a szavazataikat érvényteleníteni lehessen?
Tegnap este mondták a Testnevelési Egyetem előtt."
Akárki is mondta neked, hazudott. Ez csak akkor képzelhetô el, ha egy szavazatszámláló bizottság összes tagja (az önkormányzat által kinevezettek, valamint az összes párt mindkét oldal! delegáltjai) együtt csinálja. Ellenkezô esetben az érvénytelen szavazatok értékelése során kiderül, és a buliból kihagyott számlálóbiztos bejelenti.
És ha mindahányan együtt csinálják eltekintve attól, hogy ez mennyire valószínű a két oldal képviselôi között , sokévi börtönt kockáztatnak meg fejenként.
JA HA OTT MONDTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKKOR AZ CSAK IGAZ LEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÁSHOL IS MONDTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉN MÁR RETTEGEK HOLNAP ELMENNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FÉLEK A VESZÉLYTŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEG MÁR NEM IS KELL MENNEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ITTHON FOGOK REMEGNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MONDTAM MÁR, HOGY VESZÉLY VAN????????????????
AZ VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VESZÉLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt az igazolást ugye le kellett adnod?!
Akkor mivel mész másik körzetbe?
Ugye nem azt akarod ehitetni, hogy a bizottságokban seggfejek ülnek?
Próbálkozni persze lehet, de minimális eséllyel...
Éberség!
:o)))
big
igen, ez így van! a bizottság többi tagját pedig a dunából jött búvárok elkábították, hogy ne vegyék észre a becsempészett több száz hamis lapot, meg parafenoménok súgtak, hogy ez most odafelé akar szavazni, ennek a fénymásoltból aggyál. szóval egy szemét konspiráció az egész, de biztos így van, ma mondta a liftben a haverom kutyájának a nője.
Biztos forrásból tudom, hogy a pártok képviselői óriási összegeket fizetnek ki azért, hogy a közvéleménykutatók nehogy őket hozzák ki az első helyre. Mert hát ugye a statisztika azt mutatja hogy a közvéleménykutatók mindig tévednek. :)
Tetszik a stílus. De azért ne bagatelizáljuk el. MSZP-s körökből tudom, hogy az MSZP-nek igen komoly adatbázisa van (többek között a kopogtatózásból, de még sok-sok helyről). Így ha valaki még nem szavazott, azért megy a kisbusz, az autó,stb.
EZ PEDIG UGYE TÖRVÉNYELLENES?
Segítek: AZ. (Választójogi törvény)
VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!
FÉNYMÁSOLJÁK A SZAVAZÓ LAPOKAT!!!!!!!!!!
A HÜLYE SZAVAZÓ ÉS A PÁRTOK DELEGÁLTJAI NEM VESZIK ÉSZRE!!!!!!
VESZÉLYES EZ!!!!!!!!!!!
DE MOST MÁR KIDERÜLT AZ ALJAS CSALÁS, MERT A FIDESZ VESZTÉSRE ÁLL!!!!!!!
BEZZEG, HA NYERÉSRE ÁLLNI NEM LENNE SEMMI VESZÉLY!
NEM JÖNNÉNEK A BUSZOK, NEM KELLENE LEZÁRNI A LÉGTERET4444 NEM MŰKÖDNÉNEK A FÉNYMÁSOLÓK!!
NAGY A VESZÉLY!!!!!!!!!!
Azt hallottátok, hogy egy csomó helyen adtak az eredeti helyett sima fénymásolt lapot a a szavazóknak, hogy utána a szavazataikat érvényteleníteni lehessen?
Tegnap este mondták a Testnevelési Egyetem előtt.
En azt hiszem lehet ok a felelemre, mert egeszen egyszeruen lehet mas keruletbe szavazni.
Szoval en videken vagyok bejelentve, de Budapesten elek, igy itt szavaztam.Kaptam is a valasztasok elott egy (vagy kaphattam volna kettot is) papairt arrol, hogy onnan toroltek es a III. keruletbe barhol szavazhatok.Ez alapjan a papir alapjan ott nyilvantartasba vettek es leszavaztam.Ez jo is lenne igy, de az az igazsag, hogy ez a bizonyos igazolas, egy nagyon konnyen hamisithato papir, csupan egy pecset kell ra es kesz!Ezek alapjan bizonyos "mar eldolt" (nem 50%-os, mert azt alitolag megnezik) szav.korokbol siman el lehet menni akarhova szavazni. Szerintem a dolog nem, vagy csak hosszu ido utan derulhet ki.
A valasztas.hu-n majd azt kell figyelni, hogy egy szavazokeruletbe a szavazas napjan felvett szavzok aranya ne terjen nagyon el az elso fordulojetol.Ha ez tobb helyen elter, akkor gaz van es az eredemeny elteresebol lehet kovetkeztetni ki csalt.
AZ CSAK PAPÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NINCS RÁÍRVA, HOGY VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PEDIG AZ VAN ÁM!!!!
MONDOM, HOGY VESZÉLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIGYÁZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs semmi baj, csak az kell, hogy a pártok képviselői, ha megjönnek a buszok, ezeket az igazolásokat ellenőrizzék és ne hagyják, hogy azt az önkormányzati seggfejek elmulasszák.
A választók meg jó ha időben szólnak, a bizottásgi tagoknak, ha a buszokat látják.
VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!
A METRÓTIS BEZÁRNI, MERT MÉG A FÖLD ALÓL IS JÖHETNEK A MOCSKOS CSALÓK!!!!!!!!!
FÉLEK!!!!!!!!!!
FÉLEK!!!!!!!!!!
AZ MSZP FOG NYERNI!!!!!!!!!!
CSALÁS!!!!!!!!CSALÁS!!!!!!!!
Kedvesem,
az eddigi riadalmad fakadhat butaságból, de ez
"Az igazolólapon pedig csak annyi van, hogy Bp. 14. ker, hogy melyik körzet, az már nem!"
egyszerűen nem igaz! Mondhatnám hazudsz!
Értesítő
a választók névjegyzékébe történő felvételről
(...)
.... város x. számú egyéni választókerületében x.sz. szavazókörben ... sorszám alatt szerepel a választók névjegyzékében.
Gitana, holnap menj el szavazni, de másik körzetben ne is próbálkozzál! Értesítsd a barátaidat is!
A csalás nem műxik!
Jóéjt!
big
HÁT MÉG AKIK MÁR ITT VANNAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A DUNÁT IS EL KELLENE TERELNI, A TENGERALATTJÁRÓK IS GYANÚSAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENHOL BESZIVÁROGHAT VALAKI !!!!!!!!!!!!!!!!
FÜLELJÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TELEFONÁLJUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ CSAK OKOSKODÁS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A VESZÉLY MÉGIS ITT LESELKEDIK A FÁK KÖZÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIGYÁZZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JELKÉP LE, PECSÉT LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIGYÁZZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIGYELJÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEGÍTSÜNK EGY MÁSNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a lényeg a topic címében van. aljas csalás készül. nem feltételezés, kijelentés. mert gitana jólértesült. gitana amúgy egy kissé fideszes beállítottságú.
olcsó poén lenne, ha azt írnám, hogy a fentiek alapján hiszek neki...
Neked jó munkát holnapra, szia, de mégegyszer:
VIGYÁZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÁS IS VIGYÁZZON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOKOZÓDIK A VESZÉLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SENKI NEM FOG HÉTFŐN HAZATALÁLNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KEVEREDÉS VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-))))))))))))))))))))
OLYAN JÓ FÉLNI!!!!!!!!!!!!!!
CSURKA PISTA MEGMONDTA, HOGY 20 EZER ZSIDÓ JÖN SZAVAZNI!!!!!!!!!!!
MÁR A LÉGTERET IS LEZÁRTÁK!!!!!!!!
REMÉLEM KIFELÉ IS!!!!!!!!!!!!!!!
Már miért ne jöhetnél?
Ha az elsőben nem szavaztál, akkor is!
A szavazás önkéntes, benne vagy a jegyzékben függetlenül attól, hogy élsz e a jogoddal...
big
Én máshol szavazok, mint ahova be vagyok jelentkezve. Ehhez a rendes lakcímemnek megfelelő helyen kellett bejelentenem az ilyen szándékomat. Azt is meg kellett mondani, hogy melyik fordulóban fogok máshol szavazni. Azaz már legkésőbb április 4-éig el kellett döntenem, hogy 7-én ÉS 21-én hol szavazok. Azóta nem adnak ki azóta ilyen igazolást, így nem lehet átszavazni szabályosan.
Persze, ezt nem kötelező elhinni. Ez 'csak' törvény. Ezt ebben az országban az utolsó négy évben sem szerették a hatalmon levők betartani...
MIT NEM ÉRTESZ????????? HÁT VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŐK VÁLASZTOTTÁK AZ OVB-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(VAGY NEM?) ŐK VIGYÁZNAK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE NEM ŐK CSALNAK, HANEM A MÁSIKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAJ-JAJ-JAJ, DE NAGY VESZÉLY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mielött álmatlanul töltenéd az éjszakát kérlek olvasd el a Választási törvényt, továbbá az OVB döntését, a 2 forduló közötti lakcímcsere esetéről...
Választani holnap az tud, aki benne van a 2 hete összeállított címjegyzékben! Ennyi - de ne higgy nekem - nézz utána!
No megyek aludni, a bizottságban éberségre van szükség, :o)
nem szeretnék hétfőn szembetalálkozni veled...
És még - te semminek nem nézel utána mielött írnál? - Hévíz az egyik legegyenletessebb kihasználtságú idegenforgalmi hely Magyarországon!
Tudod, meleg a víze...
big