Nagyon fog hiányozni az a teljesen egyéni humor, amit ő képviselt. Ami hangfelvételem van tőle, kincsként őriztem eddig is, és őrzöm ezután is. Nem feledünk, Géza bátyánk!
Én is most regisztráltam magam.
Soha nem olvastam el még egyetlen topic-ot sem elejét?l a végéig, minden egyes bet?t. Közben meghallgattam egy-két Hofi CD-t. A poénokon könnyesre röhögtem magam, egy-egy poén között meg majdnem elsírtam magam.
Meg akartam nézni Hofit él?ben is, nemcsak videón, de halogattam, mert nehéz jegyet kapni. Lekéstem.
Itt Budán kisebb megszakításokkal több napja esik.
"Mester Ákos barátom arra volt kiváncsi, mi van a gazdasági rendőrséggel? Aztán arra volt kiváncsi, mi van a Postával?
Én meg arra vagyok kiváncsi, mi van a Mester Ákossal ?"
"Nagy francok vagyunk mi. Egy haldoklótól kölcsönkérni "
En is csak az O iranti tiszteletembol leptem ide be,es soha tobbe nem fogom hasznalni ezt a nevet.En csak egyet nem ertek,hogy lehet Isten ilyen onzo,hogy most kellett Ot elvennie tolunk.Persze lehet,hogy a humor kihaloban van ott fent is.Ha belegondoltok,az utobbi kb.2honap,legalabb 4 evi ammuniciot tudott volna adni Geza-banak.R.I.P.Oreg!
OFF: a fanatikussal vitatkozni nem lehet... :( :ON
szerintem az m1-es megemlékezés szép volt, ahogy mondták is, a ritkaságokat, és érdekességeket mutatták be (pár olyat is, amit még nem láttam csak hallottam, pl Rözse Söndör... ), sajnálom, hogy nem rögzítettem... ha valaki megtette, meg tudná oldani valahogy az mpeg-esítését?
Tisztelt egybegyültek!
14 éve élek Ausztráliában. Míg otthon voltam, minden évben elmentem megnézni a müsorát. Ide is kijött vendégszerepelni. Mind a két elöadását megnéztük. Ö, a HOFI volt!!!
Nem akarok anyázni, szerintem más se tegye, de azért ki kivánkozik valami megjegyzés belölem is.
Ha már valakiek, illetve valakiknek, annyi inteligenciája nics, hogy az egyik alapvetö közmondást ismerje, miszerint "Halottról jót vagy semmit!", az miért ír egy ilyen fórumra?
Nem kérdeztük, nem hiányoltuk a véleményét!
Ezzel az erövel beírhatták volna azt is, hogy nem szeretik a tökfözeléket. Igaz, az sem érdekelt volna senkit! Borzalmas lehet az életük, ha még a HOFIT sem szerették! Elég büntetés ez nekik! drhv és qtyi, csupa kisbetüvel!!!
Hi!
Valamikor a 90-es évek elején röppent fel egy mondás, amely frappánságával és tökéletes igazságtartalmával ma is betű szerint él emlékezetemben. "Nem az én kommunistám a kommunista, hanem a te kommunistád a kommunista!"
Mert 45 év év után és 830000-es párttagság mellett elég nehéz olyan embert találni, aki valahogy ne kötődött volna az elmúlt rendszerhez. Viszont jó adag farízeusság kell ahhoz, hogy akár az egyik, akár a másik oldal egymás szemére hányja az úgymond kommunista múltat!
Nem akarom megvédeni Hofi Gézát, nem az én tisztem és nem is vagyok rá talán elég méltó, de élénken emlékezem arra a műsorára, amikor Kádár Jánost a TV nyilvánossága, a fél ország nyilvánossága előtt utánozta s amikor ettől nem is kicsit "megállt a kés a levegőben"! Ehhez azért nem kis bátorság kellett - még akkor is, ha akármilyen nagy kommunista volt - akkor - Hofi Géza. Ha az volt egyáltalán...
Frimi
Őt csak szeretni lehetett.
Viszont van 1 titok, amiről senki nem beszél: volt családja? Gyereke, felesége? Nem hallani róla semmit. Illetve ennyit hallottam régen tőle, de nem tudom hogy csak a poén kedvéért mondta, vagy van is benne valami:
"Anyósom az tudja... ne félj, tudja is a mama..." Biztos emlékeztek rá. Tehát ti tudtok valamit a családjáról?
Szép volt a műsor az m1-en, Ő tényleg pótolhatatlan lesz. :(
Ma 2szer sírtam miatta: A temetésén bánatomban, a mai műsor során meg röhögés közben folyt a könnyem...
Feledhetetlen egyéniség!
Mester készen áll az útra,
Elmegy, és nem jön vissza már.
Mert a sors úgy hozta,
Okosan, büszkén lép oda át.
Reményeit mindig megosztotta,
Irigy is volt rá a párt.
A hangját semmi sem akadályozta,
Mondta a köz igazát.
Hogy felejthetnénk el Őt,
Országunk igaz bajnokát.
Fittyet hányt a hatalomra,
Izlelgette mennyit bír a vár.
Gúnya kikezdte a hazugságot,
És ő maga volt a vád.
Zenét hozott az ijedt csendbe,
A tűrt szónokok dalát.
Ma (szombat) M1 21.05-22.35 Hofi-emlékműsor.
Holnap (vas.) RTL 19.45-20.35 Piál a föld.
NÉZZÉTEK.
Isten veled Géza bá'. :((
Melyik lesz az a kereskedelmi rádió, légyszi!!!
Az volt az eggyik kedvenc jelentem, meg az azutani, hogy a szovjetek jottek, betonra, ajto ki, drazd:).
Igen bezzeg a kiralyi TV nemhogy Hofit adna inkabb Orban avatast mutat.
"A parlament mukodik ellenzek nelkul is. Haaaat erre mar rajott Rakosy elvtars is hajdan, csak o mondjuk nem mondta ki."
Valamelyik tévén, lehet, hogy a királyin, úgy láttam, lesz emlékműsor! Ki emlékszik rá, mikor, melyik adón???
A tévéműsorok használhatatlanok, nem aktualizálják rendesen, legalábbis a királyin még most is a Jani beszél ma du., nem pedig valaki más! Inkább az ismétléseket nézem, mint a mait - Hofi ma is (sőt, minden rendszerben) aktuális volt, és lesz is!