Az én Lanciámban ún. Alcantara "művelúr" van a Recarokon (gyárilag), és ez 40C fokon mosható -lenne, ha le lehetne szedni, de nem lehet, így béreltem kárpit-tisztító (szőnyegtisztító) gépet, vettem bele tisztítószert, és uccu neki! Nagyon hatásos! Szép lett, csak kell néhány nap mire kiszárad.
üdv
Zolti
Az Integrásokhoz lenne 1 "szakmai" kérdésem.
Vettem 2 db piros Integra Recaro ülést.
Milyen bevált módszer illetve tisztítószer van a takarítására? ( megnézettem 1 komoly bőrössel és szerinte nem hasított bőr, hanem művelúr )
Hali!!!
Van egy garnitúra 205/55/16-os Pirelli Wintersport 210-em, amit eladnék. Nem kérek érte sokat.
98-as gumi, de 8-10 ezer km-t futott csak. (tavalyi szezon)
Akit érdekel, írjon!
GGG
Az MR2-t ajánlom én is!
Ott minden a helyén van, ahogyan annak lennie kell!
A többi már kompromisszum.
Esetleg Fiat X1/9. a maradék lóvét itt a kocsira kell majd úgyis költeni! Vagy teszel bele egy Uno Turbo mocit, mint azt már mások is csinálták! Az is meggyőző!
A kereklámpás Celiből csak a GTI megy (VTI szinten) a sima nem. A GTI viszont ritka és drágább mint a VTI cserébe nagyautósabb.
Ha nem kell a 4 ülés gondold meg az mr2-t is.
Én sem vagyok tapasztalt gyorsuló, most akarok egy 10 év körüli kocsit venni.
Igazából az 1.6-os VTi Honda Civic-et néztem ki 160 lóval vagy egy kicsit megspékelve.
Érdemes ilyet venni szerintetek vagy inkább nézzek valami mást kerek lámpás Celica?
Futóműszervízt keresek. Természetesen megbízható, lelkiismeretes, olcsó és gyors munkaerőt keresek elsősorban 13-ker, Szentendre esetleg Óbuda körzetében.
Onnan hogy egy figura a Pug Gt-je jobb hátsó oldalablakán épp lehugyoz egy pár autómárka jelet....köztük az audit....legközelebb ha nyomul a 2/A-n azért meghajkurászom egy kicsit,kiváncsi vagyok 220 felett hogy kanyarodik a Jaques Fosh....