Örömmel jelenthetem, hogy Szunya személyében megvan a háttér emberünk. Beszéltem vele ma és megígérte, hogy jogilag utánnéz, milyen lehetőségeink vannak a szakosztályalapításra, szponzorációra, stb. Ja, a szponzort én is intézem.
Cucc beszerzés ügyileg osztrák kontakt kilőve, nem tudnak mindent szerezni és az is marha drága. Van viszont Angol kapcsolat. :-)))
Én a héten lemegyek fehérvárra megnézem a pályát és beszélek az üzemeltetővel, aki az Alba-Volánhoz tartozó jégkorong szakosztály.
Ennyi.
Any questions?
Most értem haza, és örömmel veszem észre, hogy nagyon beindult a topic!:-)))))))
Megnéztem az árakat!Igazából első nekifutásra a cipőt, valamint a seprűt kell megvenni.Ha jól számolom ez kb. 60.000-ből áll meg(ha az árak kanadai dollárban vannak, akkor még kevesebb:-))) ).1x-szer kifizethető, ha komolyan gondoljuk szvsz.
Szunya köszi a felajánlásod, nagyon rendes Tőled!Tényleg!:-))
Azt még én sem tudom mennyi a kő. Szerintem is gondolkodj, csak úgy érdemes belevágni, ha komolyan érdekel. Jó hír lehet viszont, hogy ezeket a dolgokat csak 1x kell megvenni.
Most megyek aludni, majd még beszélünk!
Nekem is nagyon tetszik ez a sportág. Amióta az EuroSporton közvetítik, azóta nézem a meccseket. Nemzetközi erőviszonyokat nem nagyon ismerem, mindig 1-1 jó meccsre várok.
Fehérváron pár éve volt fölfestve curling pálya, és köveket is láttam a lelátó mellett. Gondolom csapatok is voltak. 4-től kezdődnek a jégkorong döntő mérkőzések, így valószínűleg újrafestik a pályát. Ezt követően a VB alatt biztos nem lesz fölfestve a pálya. Utána már szabadon gyakorolhattok.
Ime egy cim: www3.sympatico.ca/md.blonski/index.html
Itt mindent megtalálsz.
Ezek persze tájékoztató árak.
Most éppen azon dolgozom, hogy az EU-ból szerezzünk be ilyesmiket. Különben kanadából kell rendelni, és az ugye nem lesz tíz forint.
Nos a pályabérletet én állom. A kérdés az, hogy ha elindítom a kövek, cipők, seprők, stb beszerzését azt kitudjátok-e fizetni vagy találjunk ki valami más megoldást? Ez egyelőre csak informális kérdés volt.
Én nem akarom megváltoztatni a szabályokat. Csak azt szeretném, ha lenne 8 fix ember, mindegy, hogy nő vagy férfi. A válogatott ősszeállításán ráérünk gondolkodni.
Koedukálás - szép magyar nyelvünk:-))) - nincs, mitöbb ez a sportág tapasztalataim szerint elég konzervatív, emiatt nincs is rá sok esély, hogy Torinóban már lesznek vegyes csapatok.
Szerintem minimum nyolcan kellünk, mivel egy csapat négy ember és ugye ezt a játékot két csapat játsza. A felszerelések közül a kövek lesznek húzósak.
A többi cuccról itt tájékozódhatsz: www3.sympatico.ca/md.blonski/index.html
Na, mi van srácok? Ha valaki nem szól hozzá egy este 5x, azzal már nem számoltok?
Még mindig győri vagyok, még mindig érdekel a curling (mondjuk hétvégéken), még mindig keresek győri csapattársakat! (Győri CC - egész jó, persze a névadó szponzor neve még elfér!)
Fehérvár nem gond, óránként 12 000 6-8 felé osztva nem gond!
Vki említette, hogy tud némi árakat sporteszköz ügyben. Ossza mán meg velünk, no!
Apropó, az új nyelvtörvény miatt ugye nem kell Magyar Körling Szövetségnek hívni a létező/nemlétező szövetséget? Ha igen, akkor én itt kiszállok! Na ájszlend666, féjszoff, Pöri(?), választ várok!