Aszem az orvosok sem tudnának ezzel a Píííííííííííííístával mit kezdeni, mert aki ennyire idétlen, hogy odamegy ahun mindenki xart nyom le a torkán és ezt élvezi is az gyógyíthatatlan.
Mindenünnen kiutálják de csak nyomja az idétlenségeit.
Sajna, halandzsáról szó nincs...a Gondolán kutatta ki tök véletlenül egy vérjobbos nick, aki a szocikat szerette volna elmeszelni a diplomataingatlanok körüli panamázással. Csak véletlenül kiborította a bilit. Aztán süllyedt is a topikja...és persze évekkel ezelőtt az újságok is megírták, főleg a Magyar Narancs...földhivatali okmányokkal és egyebekkel alátámasztva...
Azokat a kötvényeket NEM a piac vette meg. Az első körben vevőként jelentkező OTP 32 milliárdra értékelte a vagyont, amit Orbánéknak sikerült 19Milliárd környékére "lealkudniuk"....jó mi? Kis játék a papírokkal, majd végül e körül az összeg körül kelt el a minimum 32 milliárdos vagyon, úgy hogy az államnak cirka 300milliót fizetett a kft. és az OTP ingatlancégén keresztül kb. ezzel az összeggel/19Milliárd/ megterhelt jelzáloggal került a kft tulajdonába. Ugye milyen csodákra képes az összeköttetés? Most pedig az állam BÉRLI az ingatlanokat, mert a diplomatáknak továbbra is lakni kell valahol. A kft. egyik vezetője Wallisos... Úgyhogy TE is válaszolhatsz: mi köze Orbánéknak a Wallishoz? Mert ugye azt azért bármelyikünk nehezen hiszi el, hogy az emberkék nem ismerik egymást pénzügyi körökben. Vagy a pénznek nincs szaga?
Persze, fáj neki, hogy mindenki utálja, a normális jobvbosok is kivetik maguk közül, egy nulla kis hazudozó. (EZ a molar gyerek sehova nem számít, normálsit mondtam.)
Pedig már-már feledhető lett volna a Dobreves bolgár titkosszolgálat merénylete a pápa ellen, de Gyurcsány Ferike narcizmusa miatt most mégis ezzel lehet foglalkozni.
Aztán számolgathatná a lopott milliárdjait csendesen, de ő inkább kilépett a rivaldafénybe és büszke rá, hogy így gazdagodott.
"Azért vagyok én a miniszterlenök, mert mindnyájatoknál (hülye prolik) ügyesebb és gyorsabb vagyok, én tudok magas színvonalon lopni, ráadásul tőletek. Úgy hogy kuss, ti még erre se vagytok képesek."
Na ebben az akcióban hűséges fegyverhordozója ez a Szilvássy gyerek.
Szerintem te ilyen gazdaságosdi dolgokba legközelebb ne menj bele, mert igy jársz: csak a halandzsára futja válasz helyett. Hiába, ismerni kellene az alapfogalmakat mielött mondasz valami definitivet!